Jobb kedv előcsalogatása valakiből (beszélgetés)
Utcai zenész. Egy kézzel lefogja az akkordot és ugyanazzal penget, tehát egy kézzel gitározik
Bocs, hogy kitartóan faggatózom!
Azért faggatlak, mert az eddigi két ötleted hasznos lehet.
Ha ui. én lennék FI barátnője helyében, a vicceidre úgy reagálnék, hogy elküldenélek velük a... Tudod, hova. A hallgatásoddal pedig kiprovokálnád, hogy mérges legyek rád.
Azaz segítenél ezzel is, azzal is, hogy kibillenjek a gondjaim okozta letargiából.
A barátok ott vannak egymásnak, ha kell! Akár a távolból is!
Egy telefon, egy videohívás... Ha gondban, bajban van az a másik, lehet, hogy már az is segít, ha tudja, hogy gondolsz rá...
Szerintem amikor valaki éppen a legrosszabb állapotban van, nem feltétlenül az a legfontosabb, hogy mindenáron jókedvre derítsük. Van, amikor elég annyi, hogy érezze. nincs egyedül, van valaki, aki gondol rá, meghallgatja, és akkor is ott van mellette, amikor éppen nincs kedve beszélni.
Minap láttam, hogy a szomszédom nincs valami jó passzban. Kint ült fáradtan, elkeseredve, betegesen. Odamentem hozzá, és azt mondtam: "Képzelje, a földszinten van egy kismamánk, babával!"
Azonnal felcsillant a szeme: Kinek? – kérdezte kíváncsian.
"Hát, egy galamb költött a rózsabokorban, és már van egy kis fiókája." 😄
Akkorát nevetett rajta! Teljesen spontán jött az egész, de megint rájöttem, hogy néha egy kis butaság, egy mosoly vagy egy váratlan mondat is elég ahhoz, hogy néhány percre könnyebb legyen a másiknak.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Szerintetek ki lehet szeretni valakiből 2 nap alatt?!!?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- Hogyan lehet valakiből modell?
- Hogyan lesz valakiből nyomozó, hol kell tanulnia?
- Hogy lehet valakiből híres színész?