Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Jobb kedv előcsalogatása valakiből fórum

Jobb kedv előcsalogatása valakiből (beszélgetés)

szept. 4. 21:11

Utcai zenész. Egy kézzel lefogja az akkordot és ugyanazzal penget, tehát egy kézzel gitározik

[link]

szept. 4. 19:24

Britan's got talent

Óriási a bűvész!

[link]

13. MézesRétes (válaszként erre: 4. - Globus)
szept. 4. 15:09
Voltunk fagyizni, jó ötlet volt
szept. 2. 14:32
Nem egyszerű feladat!!
11. fenevigye (válaszként erre: 9. - Csemár)
aug. 30. 14:13
Mosolyognék, arra gondolva hogy nnnnnnnnaaaa, ez is kielégíthetetlen.
10. csemár (válaszként erre: 8. - Fenevigye)
aug. 30. 12:37

Bocs, hogy kitartóan faggatózom!

Azért faggatlak, mert az eddigi két ötleted hasznos lehet.

Ha ui. én lennék FI barátnője helyében, a vicceidre úgy reagálnék, hogy elküldenélek velük a... Tudod, hova. A hallgatásoddal pedig kiprovokálnád, hogy mérges legyek rád.

Azaz segítenél ezzel is, azzal is, hogy kibillenjek a gondjaim okozta letargiából.

9. csemár (válaszként erre: 8. - Fenevigye)
aug. 30. 11:46
Meg se merem kérdezni, hogy mi lenne a harmadik...
8. fenevigye (válaszként erre: 6. - Csemár)
aug. 30. 11:28
A második gondolatom a bölcs halgatás lenne,
7. csemár (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
aug. 30. 10:41

A barátok ott vannak egymásnak, ha kell! Akár a távolból is!

Egy telefon, egy videohívás... Ha gondban, bajban van az a másik, lehet, hogy már az is segít, ha tudja, hogy gondolsz rá...

6. csemár (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
aug. 30. 10:37
...És a 2. gondolatod?
5. gigi> (válaszként erre: 3. - Kedvesenfanyar)
aug. 30. 10:37
Egyetértek!
aug. 30. 10:35
Javaslok olyan programokat, ami leköti a figyelmét, ezzel kis időre kikapcsolódik a gondjaiból. Visszatérve tisztábban látja őket. Séta, fagyizás, erdei kirándulás, bármilyen szabadidős tevékenység, amíg jó idő van.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
aug. 30. 10:20

Szerintem amikor valaki éppen a legrosszabb állapotban van, nem feltétlenül az a legfontosabb, hogy mindenáron jókedvre derítsük. Van, amikor elég annyi, hogy érezze. nincs egyedül, van valaki, aki gondol rá, meghallgatja, és akkor is ott van mellette, amikor éppen nincs kedve beszélni.

Minap láttam, hogy a szomszédom nincs valami jó passzban. Kint ült fáradtan, elkeseredve, betegesen. Odamentem hozzá, és azt mondtam: "Képzelje, a földszinten van egy kismamánk, babával!"

Azonnal felcsillant a szeme: Kinek? – kérdezte kíváncsian.

"Hát, egy galamb költött a rózsabokorban, és már van egy kis fiókája." 😄

Akkorát nevetett rajta! Teljesen spontán jött az egész, de megint rájöttem, hogy néha egy kis butaság, egy mosoly vagy egy váratlan mondat is elég ahhoz, hogy néhány percre könnyebb legyen a másiknak.

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
aug. 30. 09:44
Az első gondolatom, mondj neki vicceket, olyanokat ami nem emkékezteti a problémáira.
aug. 30. 09:36
Van egy barátnőm, akinek mostanában kicsit nehéz időszaka van. Próbálok mellette lenni és beszélgetni vele stb. De arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami tippetek, hogy mit tehetnék, hogy egy kicsit jobb legyen a hangulata, amikor a legrosszabb állapotban van. Van valami jó meglepetésetek, figyelmességetek, vagy valami egyszerű ötletetek vagy ilyesmi? Valamint tippeket, hogy mit tehettek a másikért anélkül, hogy személyesen látnátok egymást, mivel távol élünk egymástól. De bármilyen tippet szívesen fogadok, hogy hogyan lehet valakit jókedvre deríteni! (A bajait nem teregetem ki, azt ne kérdezzétek)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook