Jobb e, ha valakinek körülvan metélve a pénisze? (beszélgetés)
Figyelj Antea.Én az ellen kardoskodom,hogy nincs szükség minden pasinál körülmetélésre,mert semmi nem indokolja a műtétet,csak a fitymaszűkület.Az ,hogy az orvosok épp milyen "elengedhetettlen" műtétet javasolnak úton útfélen ,az engem nem igazán hat meg.
Én csak az értelmettlen műtétek és orvosi beavatkozások ellen emelem fel a szavam,amikből mára már sportot csinálnak sokszor.
Értelek. Csak a hasamra ütök, amíg a körülmetélt gombásodik 1-szer, addig a nem metélt 100-szor.
De nem kérdés, persze, hogy a tisztálkodás a téma kulcsa és az odafigyelés.
Józan paraszti ésszel! A szitu a következő:
Úton van 2 pasi, rekesztő meleg, úgy alakul, hogy 2 napig nem tud tisztálkodni, mert adódhat. Az egyik körülmetélt a másik nem. Mindenki képzelje el a következő tisztálkodás előtti állapotot. De ne legyen 2 nap, csak reggeltől estig naponta. Biztos hogy adódik különbség. Van aki szerint nem?
Bocs ,hogy közbeszólok,de a gombás fertőzéseknél teljesen mindegy ,hogy körül van -e metélve vagy sem,a gomba akkor is megtelepszik.
A gyulladást pedig tisztálkodással simán meg lehet előzni,szvsz.
Azon a kliman, ahol ez tradiciova valt egy csomo kellemetlenseget megeloznek vele.
Pl.elfelejthetik a gombasodast is, gyulladasokat.
Nekem teljesen mindegy, ki melyik mellett kardoskodik, nekem jo, ami van, mase meg nem erdekel.
Neki sem volt kellemes,de túlélte a kis drága:)))
De azért nem kell azt hinni,hogy minden gyereknél gond lesz majd a fütyivel.Az igazság az ,hogy én sem értettem hozzá,ki ezt tanácsolta ki azt,szóval nem igazán tudtam mi a teendő vele.Ha még egy fiam lenne,akkor nagyon vigyáznék rá,hogy ne fordúlhasson elő ilyen:))
Nem műtöttek, de elég drasztikusan oldották meg a dolgot..:)
Akkor inkább még egy ilyen műtét, mint az:)))
A fiamnál volt egy kis letapadás,de a dokija megoldotta,igaz utánna fájt neki egy hétig kb,de azóta minden rendben van:))
Szóval akkor téged is műtöttek vele?
Sztem sokkal jobb a körülmetélt pénisz, sokkal esztétikusabb ( legalább is szerintem )
Volt már török, arab, és perzsa barátom.
Bár a mostani barátom nincs körülmetélve bevallom őszintén eleinte zavart.., de már "hozzászoktam" a látványhoz :))
Uff:
Nem furcsa az picit sem.
Ám az eü hatás nem kiváltó ok, hanem max. jótékony velejárója volt a könyvbeli böjtek...
Ahogy te is vagy ezért, vagy azért csinálod, mégis mindkettő hatást élvezed egyszerre...:)
On...
Offf
Én mindkettő miatt böjtölök,bármily furcsa:DD
On
Én is bocs az offért!
A böjt említett két különböző célja miatt nem beszélhetünk bibliai értelemben egészségügyi megjelenésről.
Vagy egészségügyi okok miatt böjtölsz, vagy a másik dolog miatt.
A szellemi ok pedig mindíg időszerű volt bőségtől, hiánytól függetlenül...
ON:)
Tudom,a biblia szerint ez a hivatalos verzió,de szerintem mindkettő miatt vették be a bibliába,hogy a 21 .században már szükséges-e ,arról nem szól a fáma,de a böjt sosem volt időszerűbb ,mint ebben a dőzsölős,bőség időszakában.
Bocs az offért:))
Hitünktől függetlenül ez van szó szerint odabiggyesztve ( I.Mózes 17/9-14)
A böjt pedig szintén nem egészségügyi okból volt gyakorolva, hanem azért, mert a test (érzékek) efféle sanyargatása folytán az illető jobban megnyílt a szellemi dolgok felé.
Az más kérdés, hogy a böjtnek van egészségügyi jótékony hatása, de amiért te, és amiért a vallásosok gyakorolják, az nem ugyan az, (de az eü. hatás rájuk nézve is jótékony bizonyára)
Szerintem ez már tényleg lényegtelen, mert a trópus mindenhol nedves, a sivatag mindenhol száraz.
Beus egyszerű válasza lenyűgöző! Bár maradtam volna én is ezen a szinten.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- Hogyan tudom minél hoszabb ideig mereven tartani a péniszem.?
- A páromnak 2 húgycső nyílás van a péniszén. Ez normális? Nem okoz számára problémát. Azt hitte eddig, hogy ez normális.
- Másként tekintenek a nők egy pasira, ha tudják róla, hogy az átalgnál kisebb a pénisze?
- Lehet kielégítő a szex egy olyan férfival, akinek kicsi a pénisze?
- Hogy tűnhet el a pénisze?