Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jó anyósok -rossz anyósok fórum

Jó anyósok -rossz anyósok (beszélgetés)

1 2 3 4 5
79. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 78. - 01c8755c79)
2009. júl. 24. 08:56
Lehet ezt kellett volna,de ugy felment a vérnyomásom mikor ezt kimondta hogy majd szét csattantam.Mindig utólag okos az ember abban a pillanatban kikapcsol.Mikor eljött a kislány szülinapi partyjára ott se a lány érdekelte hanem hogy ki volt itt,mit hoztak ajándékba,hol csináltattam a tortát stb.Azért érdekli hogy legyen neki a városban pletyótéma mert bele betegedne ha nem tudna kibeszélni bennünket.De irigyellek hogy te ilyen higgadtan tudod kezelni a dolgokat bár neked könnyebb mert rendes veled.De mostmár haladok én is a higgadt mosolygás egyik fülön be másikon ki felfogás felé,aztán meg mondjon amit akar ugyis ugy lesz ahogy én akarom.csak az a legfájóbb hogy olyanokat mesél a városban ami nem igaz és aki nem ismer elhiszi neki,mert akik ismerik tudják milyen de két arca van amit felénk mutat amilyen valojában meg a másik arc amit akkor vesz fel mikor kilép az utcára és adja a szépet a nép előtt.
78. 01c8755c79 (válaszként erre: 76. - 3952bcd4e7)
2009. júl. 24. 07:36
Én csinálnék fotót csak a tortáról, és alá ráírnám, hogy xy (gyermek neve) .... éves, és átadnám a legszebb mosolyommal. Szerintem fennakadnának a szemei. :oDD
77. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 76. - 3952bcd4e7)
2009. júl. 23. 15:56
:DDDD
2009. júl. 23. 15:19
És ha még mindig nem elég elmeselem a legdurvább sztorit ami a nálam a pálmát viszi anyósom tettei közt.Mikor a lányom szülinapja van mindig elszoktam vinni fényképészhez a szülinapi tortával lefényképeztetni.Természetesen anyósomnak is adok mindig egy képet róla.Soha nem az unokáját nézi a képen hanem a tortát.Egyik évben megkérdezte hogy nem kaphatna-e ő olyan képet amin a torta van csak.Ennyit arról hogy mennyire szereti az unokát.Mondtam hogy nem mert olyat nem csináltatok estleg a gyerekről a torta nélkül mert én a gyerekem miatt csináltatom a képet nem a tortáért.És még mindig mosolyogjak?Agusztusban megint szülinapja lesz a lányomnak de idén a torta nélkül lesz mostmár csak kép.
75. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 69. - 01c8755c79)
2009. júl. 23. 15:02
Szerencsés vagy ennyit mondhatok.De ahogy te irod abból ugy jön le hogy azért mert te türelmes vagy vele maghallgatod kapsz is tőle ezért cserébe valamit,gondolok itt arra amiket irtál hogy hoz ezt azt,besegit ebbe abba.Nálunk az a különbség hogy én évekig nyaltam a seggét mosolyogtam ahogy te irod,bólogattam nagyokat,nyeltem néha akkorákat hogy csuda hogy még nem fulladtam meg és soha nem kaptam viszonzásul két jó szót se.Anyagilag soha nem vártam tőle semmit csak emberileg.Hogy vegyen emberszámba és ne mondjon le egy utolsó senkinek meg rossznak.Meg hazudozzon rám.Most őszintén ha veled undok lenne évekig akkor is olyan hűen mosolyognál és bólogatnál?Az unokája 6 éves de nem jött el soha játszani vele,nem vitte el soha magához egy órára sem.Mikor megszültem hazajöttem a korházból nem nézte meg élek-e birok-e egyedül a pici mellett főzni,mosni,takaritani,mert a férjem dolgozott egész nap magam voltam.Mikor kereszteltük a gyereket rendeltem étteremből a menüt húslevest,5 fajta sültet,3 fajta salátát,kompótot,torta volt stb.kiadtam a lelkem hogy minden patyolat legyen.Tele zabálta magát a szó szoros értelemben és nem is sajnálom azért rendeztem hogy egyenek.De mit kaptam cserébe ahogy elmentek már hazafelé az úton azt mesélte az utcán hogy nem volt mit enni a keresztelőn.Mikor az ismerősök megnézték a képeket elvoltak ájulva a megteritett asztal láttán meg anyósom tányéra a képen dugig a kajával,és mondták hogy ő miket mesélt hogy nem volt kaja.Ilyenkor nincs kedvem mosolyogni rá.
74. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 66. - 5e76004fb5)
2009. júl. 23. 14:49
Nálunk már az első sor se stimmel mert az én anyósom nem látogatja meg egyáltalán az unokáját magasról tesz rá.Pedig megtehetné ráér,messze se lakik,egyetlen unoka és nem érdekli.Őt csak az érdekli hogy kiálljon az utcára másokkal pletyózni mindenkit lemondani erre ér csak rá.Ennyi az érdeklődési köre.
73. ad96793c81 (válaszként erre: 72. - 10d89b51ea)
2009. júl. 23. 11:46
Jó neked!:) Egyszer nekem is volt ilyen anyósjelöltem, de sajnos jobban kijöttem vele, mint a kisfiával:)
2009. júl. 23. 11:14
az enyém nagyon jó, olyan mintha barátnők lennénk:))
71. 01c8755c79 (válaszként erre: 70. - Bd37ba754f)
2009. júl. 23. 10:40
Én lehet, hogy majd be is húzok egyet a menyemnek, ha csúnyán néz az én gyönyörűűűű, okos és kedves kisfiamra! ;DDDD
2009. júl. 23. 10:25
:D én tuti vérszipó pióca leszek már csak azért is mert a két öcsémet egyedül neveltem mai napig ha csajt szereznek először nekem mutassák meg én meg elmondom a véleményemet ha jó ha rossz na most két fiam van:D szegény lányok:DDDDD
69. 01c8755c79 (válaszként erre: 65. - 3952bcd4e7)
2009. júl. 23. 10:07

Anyósod se hitte valamikor, hogy rossz anyós lesz! ;)

Anyósomnak egy szem fia a párom. Ezt azt jelenti, hogy a párom szinte minden nap megy anyukájához, anyuka naponta kb. 8-10-szer telefonál. Eleinte a párom kaffogott rá olyankor mindig, hogy ne hivogassa meg ilyesmi.... megmondtam, hogy kutya kötelessége szépen beszélnie anyukájával, ha 125-ször telefonál egy nap akkor is. Engem is fel szokott hívni a munkahelyemen, hogy elmesélje az előző nap történéseit... és végighallgatom türelmesen. Nem vitatkozom vele, ha nem értek egyet vele, hanem szépen mosolygok és bólogatok, aztán úgyis azt csinálok amit akarok, és ezt ő is tudja.

Hja... és kb. fél éve beköltözött a párom lakásába a 3. emeletre, mi a földszinten lakunk. :o)) (a város másik végén van a családi háza). Így többet találkozunk, és többször mondhatja el, amit akar. :o)) Nem sajnálom az időmet tőle. ... amúgy pedig visszakapom azt az időt bőségesen, mert pl. szombaton, amire felébredek már ott a zöldbab, a sárgarépa, zöldség megpucolva. A legszebb paradicsomot, paprikát hozza el nekünk a piacról.... és hasonlók. Persze én is küldök fel a gyerekekkel sütit, ha sütök, vagy ha valamit jól sikerül megfőznöm. :o))

És ő az az anyós, aki soha senkivel nem jött ki, mindenkivel baja volt... és a párom 3 év után mert összehozni bennünket, hogy találkozzunk. :o))

68. 01c8755c79 (válaszként erre: 66. - 5e76004fb5)
2009. júl. 23. 09:57

:DDD Ez jó és van benn valami. :o) Nekem öcsém is van, ott is van két kisgyerek. Anyukám oda akkor megy, ha hívják... ha szükség van rá, mert benne van, hogy nem akar zavarni. A gyerekeket nyári szünetben hozzák le egy rövid időre, illetve húsvétkor vagy karácsonykor beugranak öcsiék Hozzám bármikor beesik anyu és a gyerekeim minden hétvégén meglátogatják. Ez egy ilyen belső megérzés.

A sógornőm anyukája pedig öcsiékhez megy gyakran, viszi a pakkokat meg ilyesmi. És mindkét "anyós" teljesen normális a maga nemében, csak az egyiknek a fia van ott a másiknak a lánya, tehát valamiképpen más a státuszuk. :o)

2009. júl. 23. 09:52
nagyon jó anyósom van , szerencsés vagyok .
2009. júl. 23. 09:49

A nagymama meglátogatja az unokáját.

Ha az anyuka rokona, akkor segít a lányának.

Ha a férj rokona, akkor megnézi, hogy jól tartják e a fiát.

65. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 62. - 01c8755c79)
2009. júl. 23. 08:40
Igen én is leszek valamikor anyós,de nem hiszem hogy rossz anyós leszek.Eleve nem vagyok az a mások dolgába belekontárkodó tipus,meghát tudom hogy miken megyek most én át anyósom miatt igy ezeket a hibákat nem fogom elkövetni.Egyébként én szerencsésebb helyzetben vagyok mert lányom van és én a környezetemben ugy vettem észre hogy anyós ügyben a fiús anyákkal van a nagyobb gond.Persze nem minden esetben de gyakrabban.A vejek valahogy jobban elfogadják anyóst mint a menyek.Bár engem mindig ugy neveltek otthon hogy nem ugy nézünk valakire hogy anyós hanem hogy a férjem anyja de sajnos ez nálunk lehetetlen volt.Én amióta együtt vagyunk 10 éve nyelem a dolgokat,probáltam megfelelni mindig mindenkinek de ha kedves voltam vele akkor is rosszat mondott rolunk a városban meg hazudozik.Igy úgy döntöttem hogy nem fogok mostmár megalázkodni senkinek,nem fogok akarni én megfeleni neki ha ő azért nem tesz semmit.Amit kapok azt adok mindenki felé ha valaki rendes velem azt viszonzom ha pedig lehord mindig mindennek nem fogok neki nyalizni.
64. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 62. - 01c8755c79)
2009. júl. 23. 08:37

Remélem akkor is itt leszünk! :)

Nekem annyiból van szeerncsém, hogy lányaim vannak, így csak vejeket "kapok" majd, velük azért jóval könnyebb.

63. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 61. - Puszitolvaj)
2009. júl. 23. 08:36

Akkor csak kitartás! Lebegjen az a szemed előtt, hogy csak egy hónap és külön lesztek.

Vannak anyósok, be is szoktak írni (másik fórumra). :) Van, aki tényleg segítő szándékkal és az nagyon jó, mert az ember kibeszéli magából, ami bántja ők pedig az ő szemszögükből adnak magyarázatot, próbálnak segíteni, de ez ritka. :(

A másik a kötözködő, aki magára veszi az itt leírtakat és felháborodik, hogy akik ide írnak milyen bunkók.

62. 01c8755c79 (válaszként erre: 61. - Puszitolvaj)
2009. júl. 23. 07:33
Hááát lehet, hogy nincsenek erre anyósok, de én majd leszek anyós egyszer-kétszer.... és pechetekre a legtöbben Ti is! ;D Buli leeeeesz! Kiváncsian várom már az akkori fórumbejegyzéseiteket! ;DDDD
61. Puszitolvaj (válaszként erre: 57. - 52d3e0b8a8)
2009. júl. 22. 21:00

Sajnos egyenlore nincs is mas valasztasunk, tenyleg csak a hid alatt...az meg nem volna a legjobb...ugyhogy meg ki kell birnom kereken 24 napot...az meg csak el telik valahogy...egyszeruen csak csodalkozom, hogyan lehet egy ember ennyire szamito, ketszinu, primitiv...huuu, es meg sorolhatnam...azt hiszem azert csinalt 1 okos dolgot, megszulte es felnevelte a paromat...igaz, o se birja kulonosebben az anyukajat...szerencsemre, azert melletem all es belatja, hogy mennyire fura a csaladja...igaz neha igen s neha nem...

Amugy jol osszejott ez a forum...:-D

Anyosok nincsenek erre fele!?!?!?!?;-)

60. ad96793c81 (válaszként erre: 56. - Bd37ba754f)
2009. júl. 22. 18:44
Szerencsére nem... Nekem egyébként esélyem sincs arra, hogy ha valami rondát vesz, akkor becseréljem, mert mindent a turiban vásárol. Az ajándékokat is... De ne egy vállfás turit képzelj el, hanem egy olyat, ahol leöntik a cuccokat egy kupacba a piactéren, "oszt" válogasson a jónép:) Félelmetes, még csak ki sem mossa ajándékozás előtt... Most próbálom idomítani, hogy inkább pénzt adjon, majd mi veszünk rajta valamit. Haladok, haladok...
2009. júl. 22. 17:01
A másik anyós jelölttöl mindig azt halottam hogy jaj de drága a nagyfiának a menye milyen okos és tanult meg cipőboltja van és MAGYAR!!! én meg csak egy csóri román vagyok:D közbe meg 2 évig mostam ki a fiát a szarból epilepsziás rohamok után hetente 2 szer én voltam apénzkereső a családba mert a pasi a linksége miatt mindig munkahelyet változtatott az anyja csak akkor volt kedves amikor felhivott hogy jaj tündikém szarba vagyok nem tudsz kisegíteni egy ötössel? egyszer éjjel 3-ig dolgoztam tél volt egy isminknél laktunk reggel elment vidékre és a paraszt pasim bezáratta a kulcsot a lakásba éjjel végzek a munkával nem tudtam bemenni a lakásba 1 óra telefonozás után felveszi az anyuka hogy minek zaklatom a fiát amikor az édesen alszik nála mondom nincs hol aludjak miatta erre old meg kislány van hely a hid alatt.Na másnap költöztem
2009. júl. 22. 16:55
Volt egy anyósjelöltem..régen ...vagyis kettő na de az egyik hát 17 évesen terhes lettem a részeges fiától buta lány voltam na mindegy meg is akartam tartani nálunk nem illik az abortusz csak szóltam a fiának hogy ha iszik egyedül nevelem fel a kicsitt ...hát ivott tovább.Sajnos történt egy baleset a lovunk hasba rugott a negyedik hónap közepén és a baba megsérült azt mondták meg tudom szülni de vagy halva születik vagy nyomorék lessz egyszerü paraszt ésszel elvetettem nem akartam azt a jövőt ami rám várt no kedves anyósjelölt hónapokon keresztül zaklatott mindenféle átkozós levelekkel mert ugye nem is volt kérdés a fiát elhagytam az egész falu rajtam csámcsogott hogy gyilkos vagyok aztán a bátyám megunta és elküldte a busba hogy ha továb fojtatja az átkozódást kap egy jó kis rendőrségi feljelentést igy szabadultam meg tőlle-a fia mai napig iszik de nem annyit mint a jelenlegi felesége aki abszolut egy alkoholista és szült neki két gyereket de a gyerekek rettegnek othon lenni
57. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 55. - Puszitolvaj)
2009. júl. 22. 13:48

Én nem laknék vele! Akkor inkább a híd alatt! :))))

A mosogatást úgy oldotta meg, hogy ha mentünk hozzá vendégségbe az az én dolgom volt, mert ő főzött....Nem tudom fordítva mit szólt volna hozzá, ha én is beállítom a mosogatóhoz...JA és azt szokta mondani, hogy hozzánk vendégségbe jön...

Volt, hogy Húsvétkor vendégeket hívott és mikor megebédeltünk közölte, hogy a kamrába vitte be a mosogatót, hogy ne zavarjam a vendégeit a csörömpölésemmel. És akkor még csak jártam a fiával! Nacsasszonyt is csak párszor láttam. Akkor mutatott be a rokonainak, így.... Elmosogattam, de még a lábasok is ott voltak retkesen, aztán szóltam a páromnak, hogy én megyek, mert a cselédmunkát megcsináltam részemről végeztem. Onnantól nem mosogattam nála. Amúgy a kedvenc menyét egyszer sem láttam nála mosogatni! Ott náluk ahányszor ment automatikusan elmosogatott nála! Na erre varrjál gombot! :)))

Olyan is volt, hogy hozzá mentünk vendégségbe a sógorékkal. Bementem szoptatni a szobába, ők elkezdték az ebédet. Erre becsörtet, hogy megették a levest, le kéne szedni a tányérokat. Akkor amit kapott, olyan hangosan mondtam, hogy sógorék is hallják, hogy én is vendégnek jöttem ide, mellesleg még szoptatok.

Alig bunkó ugye???

Csak hétvégekre hozatta el magát a kisfiával, de az is bőven elég volt!

Pl. nem szoktam látni hogy hozna magával fogkefét, ami ugye elemi dolog, ha az ember megy valahová....Most akkor el lehet gondolkodni, hogy vajon kiével mosott fogat...

Vagy: egyszer láttam hogyan készíti a rántott húst. Egyedül a tojás volt tálban, a többi hozzávaló az asztalra leöntve, úgy panírozott. A húsra rápetézett a légy, mivel nem takarta le és reggel óta ott állt. Persze én voltam a finnyás, mert késöbb a petéket lemosta, de nem voltam hajlandó enni belőle (párom sem). Még most is kerülget a hányinger, ha belegondolok.

És ezek után mondja valaki, hogy rossz háziaszzony vagyok. :)

56. bd37ba754f (válaszként erre: 39. - Ad96793c81)
2009. júl. 22. 13:12
nem kereste a zöld betmen ruhát?:D én anyósom is néha beálít ruhával nekem hihi hát én huszonéves ő 60 körül :D ilyenkor szépen megköszönöm és ha olyan hazaküldöm erdélybe mamámnak:D vagy pl ha ujjat hoz akkor kérem a blokkot és megyek kicserélni vmi másra:D
2009. júl. 22. 12:50
Jo tudni, hogy nem vagyok egyedul ebben az anyos- nem birom dologban...sajnos, egyenlore kuss nekunk, mert nalluk lakunk ugyhogy pofazas nincs...de egyszeruen nehez hallani, hogy jajj, fiam vigyazz a vizzel mert sokba kerul...amugy felig mososzeresen hagyja a tanyert poharat a nagy sporlasaban...meg olyan is volt, hogy nem engedett mosogatni, mert en folyoviznel mosogatok, nem mint o egy talban enged vizet mososzert aztan ellocsboli a poharat es kessz is...anelkul, hogy leoblitene.....az eszem megall...
54. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 52. - 3952bcd4e7)
2009. júl. 22. 12:28

Dettó!!!! Nekem azért mondják el mit hallottak anyóstól, hogy tudjak róla. Akikkel egy utcában lakott azok sem nagyon kedvelik, mondjuk nem csodálom.

Eddig azzal jött, hogy őt menniyre szerették a melóhelyén. Aztán mivel nagyon ránk szállt mondtuk párommal, hogy mozduljon ki, legyen emberek között, járjon el pl. az itteni uszodába a volt kolléganőkkel....stb Erre: azokkal a hülyékkel? Na erre mondom, hogy minden hazugság kiderül egyszer. ;)

53. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 49. - Vargaanya)
2009. júl. 22. 12:22

Az enyém is egyedül él. Szerintem ez a legrosszabb, mert akkor még annyira sem hagyják nyugton a fiukat.

Nekem akkor hülyült meg anyósom, mikor eljegyezett a kisfia (azért írom így, mert a mai napig így szólítja), aztán akkor, mikor a gyerekekkel terhes lettem. Olyan húzásai voltak....Az életben nem bocsájtom meg neki, mert ezt nem tudja jóvátenni semmivel.

Pl. terhesen elkezdett a volt barátnővel jönni, azzal hasonlítgatott össze, gondolom más nem jutott eszébe, ami akkor nekem rosszul eshetett volna.

Azért érdekes, mert amikor a párom bemutattot neki, akkor csak annyi mondott, hogy végre egy igazi nő...Most akkor ki is volt a jobb? :DDDD

2009. júl. 22. 12:16
Sőt amikor mondtam a férjemnek hogy kitől hallottam hogy mit mondott rám anyósom azt mondta a férjem hogy az akikől hallottam a dolgokat csak rosszat akar nekünk azért mondta.Mondom én neki hogy jól van ha mindig egy ugyanaz a személy mondaná a dolgokat én is kételkednék benne de amikor egy dolgot egyszerre 5 egymástól különálló embertől hallom vissza akkor már van benne valami.De ő ezt se látja be az anyjára senkinek semmit nem szabad mondani.
2009. júl. 22. 12:05
elirtam az a NEM az útál előtt nem kell oda ugy akartam irni hogy az volt az első bűnöm amiért ÚGY útál
50. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 48. - 52d3e0b8a8)
2009. júl. 22. 12:02
Azt tudom hogy addig nem fog változni semmi és az ami bánt mert a férjem meg nem fogja neki soha azt mondani mert itthon mindig megigéri nekem hogy szól neki aztán mikor odaérünk meglátja az anyját és bennakad a szó soha nem mer szólni neki.Egyébként anyósomnál az volt az első bűnöm amiért nem útál hogy hozzámentem a fiához és igy kiment a férjem a házból.Ugyanis a férjem tartotta el őket mindent az fizetett nekik mig otthon élt húst,kaját,áramot,tűzrevalot mindent.Azt mondta anyósom hogy ő nem szeret dolgozni nem is dolgozott soha életében.Azt mondta a férjemnek akkor mikor legény volt és ott lakott hogy ha akarja hogy mosson,főzzön rá akkor cserébe fizessen nekik mindent.Hát anya az ilyen kérdem én?Az esküvőt is elakarta halasztani egy évvel hogy bár annyit kicsikarjon még a férjemből de az nem sikerült neki mondtuk hogy mi most akarjuk és kész.szóval igy kezdődött a karrierem nála hogy azóta se bir mert elment a házból a pénzforrás.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook