Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Jénais, tepsis palacsinta recept

Jénais, tepsis palacsinta recept


Elkészítési idő 50 perc

A Jénais, tepsis palacsinta hozzávalói:
Recept:

Hozzávalók:
liszt 10 dkg 1 evők. púpozott liszt 2 dkg
cukor 10 dkg -„- 2 dkg
tojás 3 db
tej 3 dl
barack, alma, cseresznye, meggy vagy amilyen gyümölcsöt szeretnél.


Jénais, tepsis palacsinta 1.Jénais, tepsis palacsinta 2.


A Jénais, tepsis palacsinta elkészítési módja:
Turmix gépben, vagy habverővel a palacsinta masszát összekeverni.

Jénait (közepes nagyságú)kivajazni, bele egy pici palacsinta tésztát, 180 fokos sütőben picit elősütni, közben felszeletelni a gyümölcsöt. A picit megsült alapra rátesszük a gyümölcsöt, és nyakon önteni a maradék palacsinta tésztával.

180 fok kb. fél óra

Külseje ropogós, a belseje kicsit lágy marad.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , jún. 11. 14:31

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook