Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

4482. The Woman (válaszként erre: 4316. - Prücsi)
2010. dec. 17. 11:28

Szia Prücsi!

Igazából a lúgosító étrendek valamelyikét javasolnám, hogy a kezdés a leghatékonyabb legyen, de ha nagyétkű vagy, talán a Best of étrendet kellene inkább kipróbálnod. Bár azokhoz az adagokhoz is hozzá kell szokni, mert talán elsőre kevésnek tűnik, de ott legalább 5x-i étkezés van és úgy könnyebb. Mindenképpen igyál meg napi min. 3 litert, ezzel is tudod csillapítani az étkezések közti éhségérzetet! :-)

Sok sikert!

4481. caca31
2010. dec. 17. 10:21

csak pozitivan csak pozitivan

: :) :) :) :) :):)

4480. eszterxx
2010. dec. 17. 09:49
Azon gondolkodtam, hogy tuti áremelés lesz januárban. Új év, új rendszer, megértésünket is köszönik majd......de lehet, hogy ma én vagyok negatív......remélem!
4479. zsbe (válaszként erre: 4475. - Deak79)
2010. dec. 16. 18:04

Deak79! gratula, nagyon klasszak vagytok!!

Nekem csak a kísérleti tiramisum ette meg a férjem, neki nagyon nem kell fogyni, de állítólag finom volt...:-)

4478. Sally88
2010. dec. 16. 15:29
Fúúú.....ez a kínai kelkáposzta leves de brutál rossz!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 16. 14:03
deak79! Ügyesek voltatok, kitartást az ünnepekre is, jól csináljátok!:) Nektek is kellemes ünnepeket!
4476. eszterxx (válaszként erre: 4475. - Deak79)
2010. dec. 16. 13:53

Kedves Deak!

Gratulálok nagyon nektek, ügyesek vagytok! és tök jó, hogy együtt csináljátok!!!!!!

A reggeli pánikrohamomra pedig...... nyomdahibás volt az ujságom és két felé volt szedve. De látszik, hogy már a nyomdában tévesen vágták el. Én meg csak azt néztem, ami először a kezembe akadt, na, abban csak a normál kaják voltak. Gondoltam, két példányt kaptam, de szerencsére nem!!!!!!

Igen, én is néztem Jucus, hogy a leveskúrának annyi :-)

Én még nem tudom, mit, hogy csinálok, egyelőre jussak el a karácsonyig. VIszont mivel nem lesznek algás italok sem, ezért nekem ez kész áldás lesz anyagilag, az eddigihez képest alig fogok költeni :-)

Úgyhogy most megyek is és berendelek algakapszulából, legalább abból legyen itthon mennyiség!

4475. deak79
2010. dec. 16. 13:49

Sziasztok!

Jelentem 7,5 kg-tól megszabadultam a férjem kitartóan levesezik 6 kg-nál tart. Mi leszünk a fa alatt, ez volt az ajándék egymásnak...Kívánom mindenkinek, hogy járjon sikerrel, az ünnepi kajákat már én is összeállítottam, volt mit tanulni a gastroyaltól, elhagytuk a kenyeret, krumplit, eszünk majd sok finom sültet és megannyi párolt zöldséges csodát. Anyu bejglijét pedig megkóstoljuk, de csak mértékkel. Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek!!!!!

4474. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 4472. - Eszterxx)
2010. dec. 16. 12:18

Sziasztok!

Én is láttam a szükitett "menetrendet". Akkor nem kell sokat töprengeni, h milyen lugositással kezdjem, -jó hogy kitaláltam, h levessel fogok - mert nem lesz! Ugyhogy turbóval kell kezdeni januártól.

Eszter! - neked meg nem lesz formabontó, ha jól láttam, de B/3 lesz! Esetleg próbáld azt ki, vagy lehet válogatni a CH-szegény menükből, ott van amihez van desszert is! Én is Karácsony- és ujév között megint a ch-szegény menükből fogok választani.

4473. zsbe (válaszként erre: 4468. - Eszterxx)
2010. dec. 16. 11:59
Meséljetek, én papíralapút nem láttam, a neten még nincs fönn.
4472. eszterxx
2010. dec. 16. 10:02
bocsánat, látom, mégis van.....rosszat néztem........csak szűkített........de sebaj.......már minden megfordult a fejemben! Algás cuccok nincsenek, azt már látom.
4471. eszterxx
2010. dec. 16. 09:57
norbi január 3- tól szállít, két ünnep közt nem :-(
4470. Sally88
2010. dec. 16. 09:23
Egészen megszerettem ezeket a reggeli gyümi leveseket. A mai (szamócás) szerintem nagyon finom volt!!!!
4469. eszterxx
2010. dec. 16. 09:16
Bakker, 3 hétig nincs fogyós menü :-( akkor felesleges végigkínlódni a karácsonyt egy menüvel, hisz utána 3 hétig nincs semmi. jaaaaaaaj!!!!!!!!!
4468. eszterxx
2010. dec. 16. 09:11
basszus, láttátok az 52-1-2 heti étlapot??????? most mi lesz velünk???????????????????????? tudom-tudom, ez a kihívás, de akkor is!!!
4467. eszterxx
2010. dec. 16. 07:37

egyet kell értenem Jucussal, kidobásért nem éri meg! Nem ajánlják a cserét, de minek azért pénzt kiadni, ami a kukában landol?

Jucus, megkérdezem!!

2010. dec. 15. 20:47
Hencsitusz! Most olvastam vissza, h un. "méregtelenitő nap" a szerda. - Ha nem tudod megenni, cseréld fel esetleg a lugositó étrendben levőkkel. Azért, ha annyira rossz, ne rendeld meg, mert annyira nem olcsó, h kidobd!
4465. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 4462. - Eszterxx)
2010. dec. 15. 20:43

Eszter! Én mondtam a császármorzsát, ugyanis jövő hétre Ch-szegény menükből választottam, és az egyikhez, azt hiszem pont szerdán az a desszert. Mivel irtátok már, h milyen finom, gondoltam abból rendelek. És mivel csak hétfőn és szerdán rendeltem, (Nem tudom átvenni kedd és csütörtökön)igy kettőt is rendeltem belőle:)Lehet, azt eszem majd karácsonykor édességként!

- Aranyos vagy, hogy gondolkodsz a leveskurán, h együtt csináljuk. Az biztos, h együtt könnyebb!:)

Én is azért bátorodtam fel a levesen, hogy itt irták a többiek, h kibirható! Kérdezd meg a dietetikusokat, h javasolják-e a Te helyzetedben?

Lehet, h nem lenne rossz, mivel azért elég változatosak a levesek, de azért kérdezd meg!

4464. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 4459. - Hencsitusz)
2010. dec. 15. 20:39
Szerintem, ha a kukában landolnak, akkor jobb, ha kicseréled!:)
2010. dec. 15. 20:01
Köszi a válaszokat :)
4462. eszterxx
2010. dec. 15. 19:01

Sziasztok!

Jucus, igen, gondolkodtam én is abc-n, csak nem találtam szimpit. Még tanakodok rajta. Az azért nagyon vonzana, hogy veled együtt lehetne a leveskúrát csinálni. valami kis összekötőkapocs, hogy mi ketten együtt kezdtük és nem adjuk fel!!!!!!

hencsitusz, nagyon nem ajánlják keverni!

És valaki írta a császármorzsát, az a legfinomabb kajákuk szerintem!

4461. zsbe (válaszként erre: 4459. - Hencsitusz)
2010. dec. 15. 18:59

Szia,

a szerdák a leghúzósabb napok az ABC-ben, egyben a leghatásosabbak is. Az a méregtelenítő: ha megnézed, nagyon szigorúan vegán kaják vannak. Szerintem csak akkor cseréld, ha végképp nem bírod, esetleg tarts helyette folyadéknapot. Nekünk anno a dietetikus azt mondta, hogy a szerda a legfontosabb nap.

4460. zsbe
2010. dec. 15. 18:57
Sziasztok, túl vagyok a vizsgákon...:-) Mindezzel együtt múlt héten 1 kg ment le, de hát semmit sem mozogtam, ez is kész csoda. :-)
2010. dec. 15. 18:44

Halihó!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek!

Szerintetek gond az, ha az ABC11-es menüben a szerdai napon valamelyik másik B-s étrendből választanék? Szóval a szerdai napot kicserélném :)

Annyira rosszak számomra az ABC-s szerdák, hogy szinte mind a kukában landol :S Köszi a válaszokat.

2010. dec. 15. 17:27
Bobóci! Kiváncsi leszek most a leveskurával mennyi fog lemenni?! majd irdd meg léci!
4457. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 4453. - Bobóci)
2010. dec. 15. 17:26

Bobóci!

Lehet, h én is akkor a leveskurát választom - mint lugositó menüt - januártól. Szeretem a leveseket, és majd legfeljebb feljavitom!

A menüről meg beszámolok jövő héten! Az egyikben lesz császármorzsa.

Én, mivel a Ch-szegény diétát /B/3/eszem, azért is váltogatom néha a B/4-gyel, mert ott van néha valami édes iz, nem vagyok édesszáju, de néha jól esik pld. egy kis gyümölcsszószós köret. Ha látom a menüben, h van valami édes, gyümölcsös kaja, akkor arra a napra azt szoktam rendelni. Egyébként meg vagyok elégedve ezzel a kajával, nagyon ritkán van az, amikor nem izlik (zöldbabfőzelék pld.) de azt is feljavitom!

4456. edelweis
2010. dec. 15. 17:15
Mármint tízóraira 1 tiramisu, és uzsonnára 1 orosz krémtorta szelet.
4455. edelweis (válaszként erre: 4441. - Argosz1967)
2010. dec. 15. 17:13

Kedves argosz1967

Köszönöm a kedves szavaidat, és a tanácsaidat megfogadom!!!!

A 3 napos ünnepre /25, 26-ra/ 2 napra formabontó menüt és egy napra 24-re dél és este a két fajta halat választottam. reggeli alma lesz, tízóraira és uzsonnára egy egy szelet tiramisut és orosz krémtortát.

Remélem, hogy így nem lesz sok a két szelet süti, de szeretném mindkettőt megkóstolni.

4454. bobóci
2010. dec. 15. 14:52
akkor majd számolj be róla, légyszi, Jucus, mert én is gondolkodom a váltáson.
4453. bobóci
2010. dec. 15. 14:51
én teljesen jól elvagyok a levesekkel, épp most eszem a másodikat, és még éhes sem voltam, bár délelőtt - kalóriák ide vagy oda - neocitrannal tömtem magam,mert tegnap elkezdett fájni a fülem meg a torkom, és nincs kedvem az ünnepeket ágyban tölteni. szóval nekem bőven elegek, egyedül az a kényelmetlen, hogy ezt hidegen nem nagyon jó enni (kivéve a reggeli gyümölcsöt), így mindig itthon tudok kajálni, így van, hogy reggel 8 előtt megeszem az elsőt, aztán 4-kor, 6-kor, 8-kor, szóval nem tudom tartani velük a 3 órát. nekem bőven elég mennyiségre, pláne, hogy egyedül az erőlevest szoktam megenni mindet, a többiből csak kb. a felét vagy a levét.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook