Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia Prücsi!
Igazából a lúgosító étrendek valamelyikét javasolnám, hogy a kezdés a leghatékonyabb legyen, de ha nagyétkű vagy, talán a Best of étrendet kellene inkább kipróbálnod. Bár azokhoz az adagokhoz is hozzá kell szokni, mert talán elsőre kevésnek tűnik, de ott legalább 5x-i étkezés van és úgy könnyebb. Mindenképpen igyál meg napi min. 3 litert, ezzel is tudod csillapítani az étkezések közti éhségérzetet! :-)
Sok sikert!
csak pozitivan csak pozitivan
: :) :) :) :) :):)
Deak79! gratula, nagyon klasszak vagytok!!
Nekem csak a kísérleti tiramisum ette meg a férjem, neki nagyon nem kell fogyni, de állítólag finom volt...:-)
Kedves Deak!
Gratulálok nagyon nektek, ügyesek vagytok! és tök jó, hogy együtt csináljátok!!!!!!
A reggeli pánikrohamomra pedig...... nyomdahibás volt az ujságom és két felé volt szedve. De látszik, hogy már a nyomdában tévesen vágták el. Én meg csak azt néztem, ami először a kezembe akadt, na, abban csak a normál kaják voltak. Gondoltam, két példányt kaptam, de szerencsére nem!!!!!!
Igen, én is néztem Jucus, hogy a leveskúrának annyi :-)
Én még nem tudom, mit, hogy csinálok, egyelőre jussak el a karácsonyig. VIszont mivel nem lesznek algás italok sem, ezért nekem ez kész áldás lesz anyagilag, az eddigihez képest alig fogok költeni :-)
Úgyhogy most megyek is és berendelek algakapszulából, legalább abból legyen itthon mennyiség!
Sziasztok!
Jelentem 7,5 kg-tól megszabadultam a férjem kitartóan levesezik 6 kg-nál tart. Mi leszünk a fa alatt, ez volt az ajándék egymásnak...Kívánom mindenkinek, hogy járjon sikerrel, az ünnepi kajákat már én is összeállítottam, volt mit tanulni a gastroyaltól, elhagytuk a kenyeret, krumplit, eszünk majd sok finom sültet és megannyi párolt zöldséges csodát. Anyu bejglijét pedig megkóstoljuk, de csak mértékkel. Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Én is láttam a szükitett "menetrendet". Akkor nem kell sokat töprengeni, h milyen lugositással kezdjem, -jó hogy kitaláltam, h levessel fogok - mert nem lesz! Ugyhogy turbóval kell kezdeni januártól.
Eszter! - neked meg nem lesz formabontó, ha jól láttam, de B/3 lesz! Esetleg próbáld azt ki, vagy lehet válogatni a CH-szegény menükből, ott van amihez van desszert is! Én is Karácsony- és ujév között megint a ch-szegény menükből fogok választani.
egyet kell értenem Jucussal, kidobásért nem éri meg! Nem ajánlják a cserét, de minek azért pénzt kiadni, ami a kukában landol?
Jucus, megkérdezem!!
Eszter! Én mondtam a császármorzsát, ugyanis jövő hétre Ch-szegény menükből választottam, és az egyikhez, azt hiszem pont szerdán az a desszert. Mivel irtátok már, h milyen finom, gondoltam abból rendelek. És mivel csak hétfőn és szerdán rendeltem, (Nem tudom átvenni kedd és csütörtökön)igy kettőt is rendeltem belőle:)Lehet, azt eszem majd karácsonykor édességként!
- Aranyos vagy, hogy gondolkodsz a leveskurán, h együtt csináljuk. Az biztos, h együtt könnyebb!:)
Én is azért bátorodtam fel a levesen, hogy itt irták a többiek, h kibirható! Kérdezd meg a dietetikusokat, h javasolják-e a Te helyzetedben?
Lehet, h nem lenne rossz, mivel azért elég változatosak a levesek, de azért kérdezd meg!
Sziasztok!
Jucus, igen, gondolkodtam én is abc-n, csak nem találtam szimpit. Még tanakodok rajta. Az azért nagyon vonzana, hogy veled együtt lehetne a leveskúrát csinálni. valami kis összekötőkapocs, hogy mi ketten együtt kezdtük és nem adjuk fel!!!!!!
hencsitusz, nagyon nem ajánlják keverni!
És valaki írta a császármorzsát, az a legfinomabb kajákuk szerintem!
Szia,
a szerdák a leghúzósabb napok az ABC-ben, egyben a leghatásosabbak is. Az a méregtelenítő: ha megnézed, nagyon szigorúan vegán kaják vannak. Szerintem csak akkor cseréld, ha végképp nem bírod, esetleg tarts helyette folyadéknapot. Nekünk anno a dietetikus azt mondta, hogy a szerda a legfontosabb nap.
Halihó!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Szerintetek gond az, ha az ABC11-es menüben a szerdai napon valamelyik másik B-s étrendből választanék? Szóval a szerdai napot kicserélném :)
Annyira rosszak számomra az ABC-s szerdák, hogy szinte mind a kukában landol :S Köszi a válaszokat.
Bobóci!
Lehet, h én is akkor a leveskurát választom - mint lugositó menüt - januártól. Szeretem a leveseket, és majd legfeljebb feljavitom!
A menüről meg beszámolok jövő héten! Az egyikben lesz császármorzsa.
Én, mivel a Ch-szegény diétát /B/3/eszem, azért is váltogatom néha a B/4-gyel, mert ott van néha valami édes iz, nem vagyok édesszáju, de néha jól esik pld. egy kis gyümölcsszószós köret. Ha látom a menüben, h van valami édes, gyümölcsös kaja, akkor arra a napra azt szoktam rendelni. Egyébként meg vagyok elégedve ezzel a kajával, nagyon ritkán van az, amikor nem izlik (zöldbabfőzelék pld.) de azt is feljavitom!
Kedves argosz1967
Köszönöm a kedves szavaidat, és a tanácsaidat megfogadom!!!!
A 3 napos ünnepre /25, 26-ra/ 2 napra formabontó menüt és egy napra 24-re dél és este a két fajta halat választottam. reggeli alma lesz, tízóraira és uzsonnára egy egy szelet tiramisut és orosz krémtortát.
Remélem, hogy így nem lesz sok a két szelet süti, de szeretném mindkettőt megkóstolni.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?