Jelek küldése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jelek küldése
Egy álom ismét valóra válik. :)
Olyan boldogságos vagyok, hogy csak na. :)
Remélem, nem hiába fáradtál vele annyit!
És itt is mondom: KLASSZ LETT!!:)
Így is meg lehet oldani. :D
Rajtad nem fog ki senki! :)))
Csak osztom a Hoxa álláspontját, mert a példa alapján tudtam, hogy mire gondol.
A továbbiakban sem rajtam múlik a jel, a Hoxánál lehet reklamálni. :)
Ez komoly? Hivatkozási alap, hogy mit írtak egy fórumon?
Aha, az otthonka az igénytelenség jele...
Nem írtam volna, ha nem tapasztalom. Pár hete-hónapja olvastam az egyik témánál. Valaki átvitt értelemben használta egy hozzászólóra indokolatlanul, mert nem egyezett a véleménye és nem viccnek szánta.
Tehát az otthonkának van mögöttes tartalma és ha jel lenne megtapasztalnátok.
Ami a viseletet illeti, nyáron elég sűrűn előfordul szinte mindenhol és nem munkaruhaként. Lehet ez egyfajta szegénység jele is, de igénytelenség is.
Lehet szeretni az otthonkát, mert praktikus a házimunkához, de nem kell női jelképpé tenni. :D
Az otthonka egy mára már becsülettel megöregedett generáció jelképe, akik végigdolgozták, végigizzadták egész életüket, hogy a másiknak legyen. Mármint legyen élete. A független, dolgozó, talpraesett nő jelképe, aki güzül, meg mellette feleség és anya, meg nagymama, meg gazdasági szakértő.
Mai értelemben egy kicsit olyan "girl power", az otthonka eredetileg olyan munkásruha volt, amit szingli nők hordtak, ők lettek egyedüli családfenntartók mert pl elvesztették a férjeiket a háborúban. Szóval nem látom, hogy hol itt az igénytelenség, mi, akik szeretnénk otthonka jelet, nem a ruhadarabot látjuk bele, hanem azt, amit a viselői jelentettek, meg ahogy alább írták, kell ehhez egy kis humorérzék is, de cseppet sem kiröhögésről szól. Mindenkinek volt nagyija, aki ilyet hordott, szóval nevetünk, de nem kinevetjük.
Ha egy jelentést kellene hozzárendelnem, olyankor küldenék otthonkajelet, amikor valakit strammnak tartok, vagy bíztatni szeretném, vagy csak úgy jó, tetszik, ahogy megéli a nőiességét, stb. Poénból is, miért ne?
Tuti, hogy nem annak küldeném, akit igénytelennek tartok. Ki kell érdemelni az otthonkát!
Szellemi igénytelenség és otthonka?
A sablonos gondolkodás sokkal inkább.
További ajánlott fórumok:
- A jelek küldéséről
- Freemail óriáslevél küldésekor kiírja, hogy "A biztonsági időkorlát lejárt, ezért a rendszer kiléptette!" Hogyan oldjam meg a videó küldést?
- Visszahívós küldése
- Ez a mondat "Mennyibe kerül a kis kabát küldése Németországba?" hogyan hangzik angolul?
- Egy jel küldése nekünk nagy boldogság
- Tudja valaki K&H netbankban hogy tudom visszaállítani a bankszámla kivonat postai úton történő küldését?