Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Játék: Hoxa kvíz cikk

Játék: Hoxa kvíz


A játék menete: négy héten keresztül minden nap különböző kérdéseket írunk ki, melyek egy része kapcsolódik a Hoxa portálhoz, másrésze nem.

Hogy a válaszadást izgalmasabbá tegyük, a játékosok HoxAranyaikból téteket tehetnek fel. Ha helyes a válaszuk, annál több HoxAranyat nyerhetnek, minél többet kockáztattak. Ha rossz a válasz.. nos akkor a feltett HoxAranyak másokhoz vándorolnak.

A játék már lezárult!Alapszabályok


- A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt. Aki még nincs regisztrálva honlapunkon, az pillanatok alatt megteheti azt, és attól kezdve jogosult a játékban való részvételre.

- Mindenki egyszer vehet részt a játékban! Egy névhez csak egy játékos tartozhat! A játékra való jelentkezéskor bekérjük azt a címet, ahová majd az ajándétárgyak postázását kéred. Ezt a címet később nem módosíthatod, ezért nagyon fontos, hogy pontosan add meg!

- Aki nem a valóságnak megfelelő adatokat ad meg, bármikor kizárható a játékból!

- A nyereményeknél fel fogjuk tüntetni melyek azok, amelyeket külföldre is el tudunk juttatni!

Itt csak a postai költségek okoznak gondot, a felajánlók ugyebár a magyarországi költségekkel számolnak. A Hoxa portál által felajánlott és a portál által postázott ajándékokat a világ bármely pontjára elküldjük. Így kedves külhoniak, kvízeljetek nyugodtan, lesz mire licitálnotok!

- Ha a játék során a megoldást (legyen az jó, vagy rossz) valaki valamelyik fórumban társai számára nyilvánossá teszi, aranyai elvételre kerülnek.


A HoxAranyak száma


- Minden regisztrált felhasználónk, aki játékhoz szükséges adatokat megadja 15 HoxArannyal indul.

- Ha a játékos megválaszol egy kérdést, éjszaka újabb 15 HoxAranyat kap bónuszként, függetlenül a kérdésre adott válaszának helyességétől és a kockáztatott aranyak számától. Ebből eredően, ha esetleg lenullázod a HoxArany egyenleged, nem ér véget számodra sem a játék, mert a következő nap 15 arannyal segítjük az újrakezdést. Ha nem válaszolsz egy adott nap kérdésére, a következő nap sajnos lemaradsz a bónuszaranyakról.

- Mindenki maga határozhatja meg, hogy egy adott kérdés esetén mennyi tétet tesz fel és természetesen nem kötelező az összes kérdés megválaszolásában részt venni (de ajánlott, hiszen minél többször válaszolsz, éjszakánként annál többször kapsz bónusz HoxAranyakat). A feltehető max. összegre van korlát, ez 500 HoxArany.

- Az adott kérdésre befolyó összes HoxAranyat a helyesen válaszolók között, tétjeik arányában osztjuk szét. Minél többet kockáztatsz tehát, annál többet nyerhetsz! (Ezenkívül egy HoxAranyat a Hoxa portáltól mindenképp nyer, aki nyer.)


A kérdésekkel kapcsolatos tudnivalók


- Egy kérdésre egy felhasználó csak egyszer adhat választ.

- A kérdések típusa változhat, van egyszerű kiválasztós, többszörös kiválasztós válaszlehetőség is, emellett tippet és szöveges választ váró kérdés is.

- Minden kérdést adott nap 00:00 órától 24:00 óráig lehet megválaszolni, később már nem. Ez a mi szerverünk órájához igazodik, ami siethet/késhet pár percet, ezt kérlek vedd figyelembe!

- Hétvégén is lesznek kérdések!

- Az adataid beírásakor arról is nyilatkozhatsz, hogy kérsz-e emailes emlékeztetőt a játékkal kapcsolatban. Ez naponta egyszer, éjfél után kerül majd kiküldésre, tartalmazza a napi kérdést, illetve ha válaszoltál az előző napi kérdésre, akkor annak eredményét is. A feliratkozást/leiratkozást később az adatlapod beállításainál ejtheted meg.

- A helyes választ mindig a következő napon tesszük nyilvánossá.


ÚJ Plusz lehetőség az aranyszerzésre!


A kvíz első 24 napján, a nap véletlenszerű órájában megjelenik egy aranytallér a bal oldalon. Ha erre kattintasz, lehetőséged nyílik 10 bónusz HoxArany bezsebelésére, amelyet a következő licitáláskor, vagy válaszadáskor már fel is használhatsz! Az, hogy melyik órában jelenik meg az ábra, teljesen véletlenszerű. A 24 napon 24 különböző órában fog megjelenni, tehát ha egyik nap 12-13 óráig volt látható, akkor a következőkben ebben az időintervallumban már biztosan nem jelenik meg. A bónuszt mindenki naponta csak egyszer veheti igénybe, tehát aki nagyon szemfüles és mindegyiket megtalálja a kellő időben 240 aranyat szerezhet ilyen módon.


A HoxAranyak beváltásáról


A HoxAranyakat érdemes szaporítani, gyűjtögetni, mert belőlük ajándéktárgyakra licitálhatsz! A licit nem indul a játékkal egy időben, indulásának idejéről a licit listában tájékozódhatsz!Egyéb fontos szabályok


- A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, pénzre nem váltható.

- Vannak olyan nyeremények, amelyek személyesen vehetők át, más nyeremények postai úton kerülnek kiküldésre. Ezt minden felajánlott nyeremény részletes adatlapján feltüntetjük!

- A Hoxa Portál a játékosok adatait rögzíti, amelyet bizalmasan kezel. Ezeket az aktuális promócióban résztvevő harmadik félnek kizárólag a nyeremény postázása, vagy eljuttatása céljából adja át.

- A nyertesek kötelesek együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény személyes átvételére 30 napon belül sor kerüljön, a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudjuk biztosítani.

- A játékosok által megadott postázási címek és telefonszámok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), ez okból történő szállításelmaradásáért vagy késedelméért a Hoxa portál semmilyen felelősséget nem vállal.

- A kvízen megjelentetett információknak, azok adattartalmának teljes hitelessége és pontossága érdekében a Hoxa portál minden tőle telhetőt elkövet, és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, ám az adatforrások nagy számából adódóan a tartalom valódiságáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal!


LICITÁLÁS


Minden nyereménytárgynál meghatározunk egy minimum licit értéket, amelyről a licitálás indul.


A licit téteket +1 +5 +10 +25 +50 HoxArannyal lehet növelni, a licit ablakon látható, ezekkel azonos értékű gombok megnyomásával.


A növelés pillanatában a HoxAranyaid számából az adott licit értékű arany lefoglalásba kerül. Ezeket az aranyakat a kérdések során nem kockáztathatod (mert ha esetleg elveszítenéd, nem lenne miből kifizetned az ajándéktárgyat). Ezért csak a nyeremény-liciteden felül meglévő HoxAranyaiddal vehetsz részt a kvíz játékban.

Ha felül licitál valaki, akkor a foglalt aranyaid újra "felszabadulnak" és kockáztathatod őket a kérdések során, illetve licitálhatsz velük akár másik nyereménytárgyra is.


Egyszerre csak egy nyereménytárgyra licitálhatsz. Ha azon felüllicitálnak, akkor újra tehetsz licit ajánlatot, akár másik nyereményre is!


Ha egy nyereménytárgyra licitálsz, a következő 24 órában bárkinek lehetősége van többet ajánlani, mint te. Ha azonban ebben a 24 órában nem érkezik nagyobb licit ajánlat, mint a tiéd, akkor megnyered az ajándékot.


Ha a licitálás a játék vége után még 2 héttel is tart, lezárunk minden licitálási lehetőséget és a nyertes az lesz, aki a legtöbbel emelte a licit értéket, egyezőség esetén pedig azé, aki a nagyobb összeget licitálta.


Ha megnyersz egy ajándékot, felvesszük veled a kapcsolatot és informálunk az ajándék átvételi, levásárlási stb. lehetőségeiről.


Ha külföldről játszol, akkor feltétlenül nézd meg a nyereménytárgyak részleteinél, hogy külföldre is kiszállítják-e az ajándékot, mert vannak olyan nyereménytárgyak ahol ez a lehetőség megvan, de sajnos vannak olyanok is, ahol csak magyarországi címre megy a postázás.


Jó szórakozást, hasznos időtöltést kívánunk!

A játék már lezárult!
Írta: Hoxa, 2006. szeptember 10. 18:59
Fórumozz a témáról: Játék: Hoxa kvíz fórum (eddig 11833 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook