Járnál ilyen ilyen lábakkal strandra? (beszélgetős fórum)
Akkor légy szíves fejleszd az önbizalmadat!
Ha bárkit is zavar egy nőn valami, az csak is egy másik nő lehet.
Engem pl. soha nem érdekel, hogy mit gondol rólam egy másik nő. Én is tudok róla gondolni bármit;)
Tehát, ne foglalkozz senki véleményével. A képen nem látszik olyan rondának mint, ahogy írsz róla. Kicsit felnagyítod a prblémát.
Én is ezt teszem időnként. Volt olyan, hogy 2 évig nem vettem fel szoknyát, mert vastag a lábam és még eres is a bokám. Aztán eldöntöttem, hogy nem érdekel mások véleménye.
Én a férjemnek szoktam picsogni az ilyen problémáim miatt, és mindig kimeredt szemmel kérdezi, hogy miről beszélek? Ő nem is látta, hogy van olyanom:DDD
Én is lekenem alapozóval a bokáimat, amíg nem barnulok le:D
De strandon nem érdekel.
Én nem vagyok dagadt, meg nagyseggű se, de szeretnék nagyobbat. :D
Megmondva az igazat, még magam előtt sem szeretek levetkőzni, tehát nyáron itthon is hosszú nadrág, idegesít a visszértágulatok látványa.
"sőt szülés után akkora úszógumi hogyazcsak na."
Hát azért ez így nem igaz.
Van akinek valóban nagy úszógumija lesz, de sokaknak nem.;)
És dagadtabbat, csontsoványat, lógómellüt nagyseggüt, féllábut stb.?
Ugyanmár az emberek nagyrésze, főleg a nők max fiatal/középkorig "hibátlanok, sőt szülés után akkora úszógumi hogyazcsak na. És nagyrészük mégis jár strandra
Az természetesen pszichés gátlás, de gyakori strandolással megoldható hogy nem ezzel fogsz foglalkozni
Az egyik nénikém mindkét lába ilyen volt már 20 éves kora óta, de simán hordott szoknyát és strandra is járt.
Ráadásul neki nagyon jó lábai vannak, és a férfiakat egy kicsit sem érdekelte, hogy eres, csak a formája;)
Nem mindig erőltetném a rövidnagrágot, de strandra igen
Nézz körbe hányan járnak eres lábakkal. Ne törődj mással, amúgy senki nem törődik a lábaddal
És ezt mennyiért csinálják?
Milyen orvoshoz szoktál menni?
Sajnálom, hogy ilyen visszeres a kezed-lábad.
Én a tévében is láttam pozitív eseteket és ezért erősködöm.
Igaz, nem itthoni felvételek voltak.
További ajánlott fórumok:
- Ki megy ma strandra?
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?
- Szerintetek ciki térdig érő fekete fürdő nadrágban és egy bikini felsőben menni strandra?
- Szerintetek túlsúllyal ki lehet menni a strandra?
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- Gyerekeknek kiránduláshoz, strandra milyen ételt célszerű csomagolni ebben a melegben?Adjatok légyszi tippeket...