Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Japán sárgarépás-hagymás káposztasaláta fűszeres joghurttal recept

Japán sárgarépás-hagymás káposztasaláta fűszeres joghurttal recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Japán sárgarépás-hagymás káposztasaláta fűszeres joghurttal hozzávalói:
1 kis fej káposzta
2 sárgarépa
1 fej hagyma
3 dl joghurt
mokkáskanálnyi őrölt gyömbér
mokkáskanálnyi fehérbors
teáskanálnyi só


A Japán sárgarépás-hagymás káposztasaláta fűszeres joghurttal elkészítési módja:
A káposztafej külső leveleit leszedjük, torzsáját kivágjuk. A káposztát nagyon vékony csíkokra vágjuk, tálba tesszük. Meghámozzuk a répát, és nagylyukú reszelőn a káposztacsíkokhoz reszeljük. Meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk a hagymát. Ezt is a káposztához adjuk, majd a káposztás-hagymás-répás keveréket az egy teáskanálnyi sóval nagyon alaposan összekeverjük. Hagyjuk kb. 20 percig állni, amíg a keverék is levet enged. A joghurtot elkeverjük a gyömbérrel és a fehérborssal. A káposztás keveréket alaposan kinyomkodjuk, és a joghurtos keverékbe forgatjuk.

(Fogyókúrás.)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A japán sárgarépás-hagymás káposztasaláta fűszeres joghurttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook