Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
A védőnőnk Furjánné Oldal Melitta, a dokinéni meg Hazadi Éva.
Azt a bodyt csináltattuk, Kökin rányomták egy fehér bodyra a mintát, amit vittünk. De csokornyakkendőset lehet kapni a H&M-ben
Sziasztok!
ugy tunik minden oke es csak a menzim jott meg ilyen hamar...
bovebben irok kesobb
Megnézetem a térképet,mert utcanevekből rossz vagyok.Ti nagyon közel laktok.Ha van kedvetek valamikor összefuthatnánk :D
Tiger,Nikk nektek ki a védőnőtök és az gyerekorvosotok?
Nikk néztem a képeidet.Hol lehet olyan nyakkendős body-t venni?:)
Aranyat ér egy ilyen szomszéd...
Én is kíváncsi vagyok mit mondanak!
Tok jo h.ennyien egy kornyeken laktok. :-)
mennyit mentek levegozni a kicsikkel?
Szia! most jottem az epp rendelo dokihoz,elvileg elorevesznek. remelem minden rendben van odabent es a vizsgalat is kibirhato lesz.
A kicsire szerencsere vigyaz a szomszed. :-)
:-)
Szerintem nekünk még a védőnőnk is ugyanaz
koszi szepen.:-)
igen alakultok :-)
a gatam nekem estere a sok maszkalastol fajt
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Tegnap egész nyugis volt Gergő, tegnap volt az első olyan nap, hogy ciciztetes utan tápszer nélkül is hosszabb idore elaludt. Ketszer is :) meg most reggel is. Talan alakulunk :) szedem ezt az urnica urenst. Ismeritek?
A gatam nekem is faj estere. Szerintem nem bírja a sok ülést.
Sziasztok Lányok!
mi ujsag? alig irtok...
Szidra! Zsuzsi! Veletek mi ujsag? Rolatok kifejezetten reg hallottunk. irjatok neha...
Akinek van ideje irjon mi van vele es a picivel/gyerkocokkel.
most en sem nagyon erek ra,de azert olykor irok en is majd.
holnap felhivom a dokit h.mi legyen. remelem akkor is megnez ha lehet h.csak megjott mar.
ok. ha mash.nem megy viszem magammal a kicsit.
majd elmegyek bejelentkezek aztan kesobb visszamegyek.
amugy olyat is olvastam h. 6 het korul akár meg is johet mar. akár ez is lehet. remelem mert kulonben elég gaz a verzes mégha kicsi is. meg h.nem mulik el.
Brigi! Amint tudsz menj dokihoz! Ne várj tovább! Borka tegnap volt 6 hetes, erre ma megjött. Nem tudom, h van -e köze az oxitocinhoz?
Rohny! Nem oldódott meg a probléma. Folyton ébresztettem, majd mire végre kiszívta a mennyiséget kipattant éjjel a szeme és kezdhettem az altatást...
Sziasztok!
szerintetek nem gaz h.lassan 7hete szulve még fajok belul es ma egy kis verzesem is volt megint pedig kb 1 hete mar nem volt verzesem? elotte meg ma delelott mintha folyasom lett volna meg kicsit viszkettem de nem tettem be betetet es utana ettol enyhult ez a viszketosdi de utana jott a verzes,most meg lehet mind2 van...
Csak jobb lenne akarhogy es akarmelyik dokihoz mielobb elmennem jovoheten nem?
nem voltam még kontrollon. de lehet elmegyek a kicsivel v.a szomszedra hagyom addig...
amugy volt mehszaj es huvelyrepedesem es gatvagasom. a gatsebem amig fajt belul nemereztem semmit,csak azota. lehet elnyomta a gatseb fajdalma a belsot?
8.heten tudna parom vigyazni a kicsire,de lehet jobb nem varnom addig
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat