Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi lett az Itt van az otthonom című film vége? (SPOILER) fórum

Mi lett az Itt van az otthonom című film vége? (SPOILER) (tudásbázis)

márc. 3. 21:28

Nem láttam a filmet, csak bemásoltam a végét.

A film végére Rita nem „válik teljesen Szilvivé” szó szerinti értelemben, de a személyiséghatárai szinte teljesen feloldódnak. Az identitáscsere inkább pszichés folyamat: Rita annyira belecsúszik a szerepbe, hogy már nem csak eljátssza, hanem élni kezdi Szilvi életét.

A családdal való találkozás és a szökési kísérlet után a történet nem ad klasszikus, megnyugtató lezárást. A befejezés inkább nyitott és nyugtalanító: azt sugallja, hogy Rita végleg elszakadt a saját valóságától. Nem egy konkrét „leleplezés” vagy külső megoldás zárja le, hanem az a felismerés, hogy belül történt visszafordíthatatlan változás.

márc. 3. 20:39
Itt van az otthonom mozifilmre beültem, de nem bírtam végig nézni. Mivel elégi kijutott nekem is a pszichopatákból. De kiváncsi vagyok mi a film vége? Rita átalakult teljesen Szilvivé? A családdal is találkozott, megpróbált megszökni eddig láttam. Mi a film vége? Köszi aki leírja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook