Itt a szandál és a papucs ideje. Nekem meg kalapács... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Senki nem mondott ilyet!
Menj orvoshoz! Az, amit mondott a tapasztalt bőrgyógyász, nem igaz.
Van olyan orvos, aki tud ellene tenni.
Igen, rohadjak meg amiért örököltem a hajlamot és gyerekkoromban szarul vágták a körmeim (EZ az oka, olyan családtagon is kijött aki minden csak nem igénytelen)
Aki ezért ír rám mindenféle jelzőket, annak azt kívánom, élje át egyszer ezt az állapotot, vagy hasonlót. Én itt befejeztem.
És ha utána olvasol, akkor az is kiderül, hogy elhanyagoltság is lehet az ok. Mert hosszúra hagyod, rosszul vágod, stb.
És azt is írják, hogy sebészhez kell menni, hogy levegyék és utána nagyon kell figyelni.
Igen, tudom, hogy a mai cipők nem túl jók, legyen bármilyen drága is. Nekem, ezért alig van cipőm, mert ha ől. egy új cipő nyomja a körmömet, akkor én soha többet nem veszem fel, inkább kidobom.
Gondolom, ezért nincs bütyköm se.
Ne, háborogj, és nem másoknak mond, hogy fogyatékos, hanem menj orvoshoz és oldják meg!
Ha jól gondolom, akkor fiatal vagy, így inkább orvos, mint egy életen áttartó takargatás.
A bőrgyógyászokról meg van a véleményem, ezért megyek inkább sebészetre, ha azt gondolom, hogy ők tudnak segíteni.
Neked tényleg van ilyened!?
Hát ez borzasztó! Ennek oka leginkább az, ha valaki nem foglalkozik a lábaival.
Erről azt gondolom, hogy nem hiszem el, hogy valakinek ne lenne 1-2 hetente annyi ideje, hogy beáztassa a lábait, levágja a körmeit, leszerelje a felesleget, illetve kenegesse a a lábait esténként fürdés után.
Ez igénytelenség.
Valamint, szerintem ha valaki még is csak eléri ezt a szintet, akkor el kell menni sebészetre, hogy levegyék a körmét és ezután még nagyobb odafigyeléssel kezelje a lábait.
Én is Budapesti vagyok. És nem mondom, hogy mindent észre veszek. Főleg akkor tűnik fel, ha túl közel van hozzám. Pl. ha közvetlen mellém áll valaki, akkor óhatatlanul végig nézek rajta.
Illetve, ha ismerősről van szó, akkor inkább a külsejét vésem az agyamba, mert nagyon rossz az arcmemóriám, és sokszor inkább a ruhája, mozgása, tartása, stb. miatt ismerem fel, így pl. az összes kollégámról tudom, hogy milyen a lábformája, milyen téli dzsekije van, milyen cipőt hord, hogy fogja a tollat kezébe, milyen hosszú a haja, hogy van levágva, hogy tartja magát az íróasztalnál ülve, hogy megy, stb.
Sajnos, ha új kabátot vesz fel télen, akkor meg sem ismerem, ha nem rögzült egyéb az agyamba;)
Nem veszed észre az ilyeneket?
Lehet, hogy velem van a baj, de én rögtön kiszúrom, ha valami nem stimmel:(
Nem kell sasolni ehhez...
Nő ilyet nem nagyon csinál:)
Hacsak nem valami kényszerítő oka van rá.
További ajánlott fórumok:
- Itt a nyár, a szandál és papucs ideje. Nekem meg ronda...
- Kinek vették már le egynapos műtéttel a kalapácsujját és a bütykét mi várható?
- Mennyi idős korától adnál a gyerekre papucsot a lakásba, benti szandál helyett?
- A másféléves szomszéd kisfiú a nagylábújjára ráejtett egy kalapácsot, azonnal megkékült a körömház.Mi a teendő?
- Movies 24, ma este: A Kalapács. Ismeri valaki?Milyen film?
- Villanyórán a kalapács jel mire utalhat ha felvillan?