Isten nem bottal ver....! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Isten nem bottal ver....!
Mindig azt mondom, hogy aki sokáig él minden megél.
Mindig mindenki visszakapja azt amit a másoknak adott, jót vagy rosszat. Szerintem aki rosszat adott az kétszer, hanem többször is visszakapja az életben.
Ez az én tapasztalatom.
Szia !
Az én gyermekemnek is feltőrte bosszúból az exe az msn-,az iwiw-, és az email jelszavát és azonnal megváltoztatta.Utána meg nem vette fel a telefont.Majd röhögve felhívta őt,hogy mindent kitörőlt,még a felvételijével kapcsolatos email-eket is! Mit szóltok hozzá,mit lehet ilyenkor tenni?
Sziasztok!!!
Nagyon meglepődtem h ennyi mindenkinek tetszik a cikkem mert én azt hittem h hülyének fognak nézni. :)
Lehet, hogy Te nem fogod megtapasztalni, mert esetleg majd akkor kapja a pofont, amikor már a "látókörödön" kívűl esik, DE, akkor is meg fogja kapni!
Az Én hitvallásom is ez:)
(az Én hosszú életem alatt ez már többször bebizonyosodott!)
És Neked is VAN Angyalkád, csak talán még nem mélyedtél Magadba, hogy beszélgess vele :)
(amikor valami nagyobb probléma megoldásához kérsz segítséget, biztosan ott lesz)
szia."tetszett" a történet.nekem is kéne ilyen angyalka..v szolhatnál a tiedhez az érdekemben 1-2 szot,h kapjak én is,hihi:)
én másfél éve várok arra, h exem megkapja ami jár neki,eddig hiába,él-virul./adosság itthagyás,gyermek itthagyás,jelentgetések miatt stb/
szoval remélem én is megtapasztalhatom ezt a kis "kárörömöt hamarosan:)/
szia!
tök jó ez a történet,szerintem vicces,bár a pasinak nem biztos:P
nekem az egyik kedvenc modnásom,ez,hogy Isten nem bottal ver:)
amúgy,amit a csávó csinált az szerintem egy kissé szánalmas,és nagyon gyerekes ezt egy 12 éve s csinálná,kb...megérdemli:P
szia!
én anyecs bejegyzésével teljesen egyetértek, előbb-utóbb mindenki megkapja, ami jár neki, tuti működik :)
szia!
tetszett a történet, mégis elszomorító...sajnos vannak ilyen emberkék az életben, de amint látjuk az élet nyújtja be a számlát..kicsit ismerős a dolog, régebben még az időjárásért is okolni tudtak..de az már a múlt!
és jól etted, hogy nem "szenvedtél" ez fáj igazán a legjobban a másik félnek! gratu a kitartásodhoz, és remélem rendben fog menni az életed!:)
Szia!
Tetszett a történeted és én is biztos vagyok benne,ha valaki a másiknak rosszat akar előbb-utóbb megbűnhődik érte!
Remélem az én exem is fog még vinnyogva, nyüszitve arra gondolni milyen érzés volt nekem, amit velem tett!
A cikkeden felbuzdulva én is megirom a kálváriám.
Minden jót neked!
Sya:)
Érdekes történet, biztos van összefüggés a dolgok között.Én is mindig azt mondtam, hogy majd exem a sorstól vissza kapja amit csinált velem...A tiéd már vissza kapta,remélem az enyém is elnyeri méltó "büntijét".:o)
Reméljük azért nem lesz komoly baja a korházba.
Olyan, mintha lenne egy védőangyalom és velem bármi történik, ő egyből cselekszik.
A volt barátomról van szó. Aki akármit is tett, mindig a rövidebbet húzta.
És az a baj, hogy ezért még sajnálni sem tudom.
Ugrás a teljes írásra: Isten nem bottal ver....!
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Kérj valamit Istentől...
- Istenek, istennők és félistenek
- Kinek mi a tapasztalata a férfiak mekkora bottal járnak?
- Volt-e már valakinek hasonló? Jobb oldali csípőmtől lefelé az egész lábamban az izom elgyengült, fáj, csak bottal tudok közlekedni.
- Kis ember nagy bottal jár? :)