Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Isten nem bottal ver....! fórum

Isten nem bottal ver....! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Isten nem bottal ver....!

1 2
17. princes47 (válaszként erre: 15. - D4b0dd2692)
2009. aug. 28. 14:02
Nem tudsz ellene tenni?
2009. aug. 28. 14:01

Mindig azt mondom, hogy aki sokáig él minden megél.

Mindig mindenki visszakapja azt amit a másoknak adott, jót vagy rosszat. Szerintem aki rosszat adott az kétszer, hanem többször is visszakapja az életben.

Ez az én tapasztalatom.

2009. aug. 28. 13:31

Szia !

Az én gyermekemnek is feltőrte bosszúból az exe az msn-,az iwiw-, és az email jelszavát és azonnal megváltoztatta.Utána meg nem vette fel a telefont.Majd röhögve felhívta őt,hogy mindent kitörőlt,még a felvételijével kapcsolatos email-eket is! Mit szóltok hozzá,mit lehet ilyenkor tenni?

2009. aug. 28. 12:32
Tudod van az az enek "What goes around comes around" es teljesen egyetertek awal az ennekkel is meg a cikkeddel is..Ilyen az elet jo-rossz visszaterul a feladonak..ez meg igy van rendjen..:)
2009. aug. 28. 12:15

Sziasztok!!!

Nagyon meglepődtem h ennyi mindenkinek tetszik a cikkem mert én azt hittem h hülyének fognak nézni. :)

12. 2104cc91e8 (válaszként erre: 11. - ElErIm77)
2009. aug. 28. 11:52

Lehet, hogy Te nem fogod megtapasztalni, mert esetleg majd akkor kapja a pofont, amikor már a "látókörödön" kívűl esik, DE, akkor is meg fogja kapni!

Az Én hitvallásom is ez:)

(az Én hosszú életem alatt ez már többször bebizonyosodott!)

És Neked is VAN Angyalkád, csak talán még nem mélyedtél Magadba, hogy beszélgess vele :)

(amikor valami nagyobb probléma megoldásához kérsz segítséget, biztosan ott lesz)

2009. aug. 28. 11:38

szia."tetszett" a történet.nekem is kéne ilyen angyalka..v szolhatnál a tiedhez az érdekemben 1-2 szot,h kapjak én is,hihi:)

én másfél éve várok arra, h exem megkapja ami jár neki,eddig hiába,él-virul./adosság itthagyás,gyermek itthagyás,jelentgetések miatt stb/

szoval remélem én is megtapasztalhatom ezt a kis "kárörömöt hamarosan:)/

2009. aug. 28. 10:57

szia!

tök jó ez a történet,szerintem vicces,bár a pasinak nem biztos:P

nekem az egyik kedvenc modnásom,ez,hogy Isten nem bottal ver:)

amúgy,amit a csávó csinált az szerintem egy kissé szánalmas,és nagyon gyerekes ezt egy 12 éve s csinálná,kb...megérdemli:P

2009. aug. 28. 10:50

szia!

én anyecs bejegyzésével teljesen egyetértek, előbb-utóbb mindenki megkapja, ami jár neki, tuti működik :)

2009. aug. 28. 10:48

szia!

tetszett a történet, mégis elszomorító...sajnos vannak ilyen emberkék az életben, de amint látjuk az élet nyújtja be a számlát..kicsit ismerős a dolog, régebben még az időjárásért is okolni tudtak..de az már a múlt!

és jól etted, hogy nem "szenvedtél" ez fáj igazán a legjobban a másik félnek! gratu a kitartásodhoz, és remélem rendben fog menni az életed!:)

2009. aug. 28. 10:36

Szia!

Tetszett a történeted és én is biztos vagyok benne,ha valaki a másiknak rosszat akar előbb-utóbb megbűnhődik érte!

2009. aug. 28. 10:17
szia! érdekes... Én hiszek benne, hogy Mindenki megkapja a jutalmát a tetteiért. legyen az jó vagy rossz. ki előbb ki később. a Te exed egészen gyorsan megkapta. Isten tényleg nem ver bottal, ez nagyon is igaz. Ahogy az is, hogy van saját angyalkád, csak hinned kell benne :)
2009. aug. 28. 10:17
Egyetértek, az exedet még sajnálni sem lehet. Szánalmas lehet a viselkedése.
2009. aug. 28. 10:10
Szia! Jó hogy leírtad!:) Jó volt olvasni, mert én is olyan sokszor éreztem már ilyet, hogy van egy kisangyalom, aki vigyáz rám, és mindent elrendez körülöttem, hogy igazságos legyen!:) Sőt, olyan is volt, hogy én nem voltam teljesen tisztességes még mikor dilis kamasz voltam, és vissza is kaptam a sorstól. Szóval úgy látszik működik ez a rendszer és ez így van jól!:)
2009. aug. 28. 10:10

Remélem az én exem is fog még vinnyogva, nyüszitve arra gondolni milyen érzés volt nekem, amit velem tett!

A cikkeden felbuzdulva én is megirom a kálváriám.

Minden jót neked!

2009. aug. 28. 10:08

Sya:)

Érdekes történet, biztos van összefüggés a dolgok között.Én is mindig azt mondtam, hogy majd exem a sorstól vissza kapja amit csinált velem...A tiéd már vissza kapta,remélem az enyém is elnyeri méltó "büntijét".:o)

Reméljük azért nem lesz komoly baja a korházba.

2009. aug. 28. 10:03
Furcsának fogjátok tartani, mert nekem is furcsa, hogy ilyen valóban megtörténhet-e, nem csak velem, hanem bárkivel.
Olyan, mintha lenne egy védőangyalom és velem bármi történik, ő egyből cselekszik.
A volt barátomról van szó. Aki akármit is tett, mindig a rövidebbet húzta.
És az a baj, hogy ezért még sajnálni sem tudom.

Ugrás a teljes írásra: Isten nem bottal ver....!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook