Isten (beszélgetés)
"Az allatfajok kimondottan a fajfentartas miatt szexelnek , megpedig dicseretes modon . . . . nincs eröszakoskodas, nincs pedofili stb. ."
No, ezt azért nem mondanám.
Van nemi erőszak, pedofília, és homoszexualitás jócskán az állatvilágban is. Persze természetfilmekben nem mutatnak ilyesmit. :)
A tudomány is tapasztalatokon megfigyeléseken alapul.
Ha nem írják le a megfigyeléseket "könyvbe szedve" akkor mégis honnan tudjuk?
Akkor tenyleg "valami?" Isten teremtette az EMBERT :)
Ez tenyleg fogas kerdes , hogy honnan van Isten :D
Ami kesik nem mulik , tudod egyszer elpatkolunk es akkor meglatjuk :)
Hat hallod lehet hogy Te szörös es szaros vagy ? ! DE , NEM EN -:D
Szerintem az ember tudatossan szaporodik az allattal ellentetben ! Persze lehet hogy Te "kivetel" vagy :)
Az allatfajok kimondottan a fajfentartas miatt szexelnek , megpedig dicseretes modon .... nincs eröszakoskodas,nincs pedofili stb...
Az ember szexualitasa szunet nelkul muködik es a legocsmanyabb eltorzulasokat mutatja sokszor ! En szivessen veszek peldat az "allatokrol" a szxualitas teren :)
Hat igen az evolucio ma is muködik pl Te is a fejlödes 1-ik szakaszaban rostokolsz :)
EN MAR KESZ VAGYOK :D
:)))
Az a legnagyobb probléma ,szerintem,hogy manapság tudás alatt,a bizonyított,létező,lexikális,és egyéb tudáshalmazt értjük,és elfelejtkezünk,vagy épp nem tartjuk jelentősnek,a megfigyeléseken alapuló "bölcsességeket",mert azokat nem írták könyvbe szedve,és nem bizonyították.
Pedig nem szabadna sutba vetni ,elfelejteni őket,mert tapasztalatok sokaságán alapulnak,évszázadok megfigyelései alapján,és tudomány ide vagy oda,működnek.
Nem tudom honnet tudom , csak TUDOM :)
( ez 1-nagyon erös tudas bennem , meg nehany mas "sajat" tudassal :)
NEM !
Mindeg tudtam :)
"mindeg tudtam "
Megosztanád velünk a tudásodat ?
Elárulnád honnét tudod ?
Csak hiszed,hogy tudod ?
ugye most ezt nem gondoltad komolyan..és ma van a bizonyításokkal????
a leletek..azok csak lettek???
"ember elejetöl az volt ami "
Akkor tényleg valami Isten teremtette ?
Akkor csak az a gond,hogy honan volt az Isten?
Meg hát ha nem az álatvilágból fejlődtél ki akkor
miért vagy olyan : Szőrös és szaros mint az álatok ? Miért olyan a
húsod mint az álatoké? Még ehető is.
Miért úgy szaporodunk minmt az álatok ?
Miért szexelsz hasonlóan az álatokhoz ?
Az evolúció ma is müködik !
Az is csak 1-elmelet es pont most elfogadott :)
De En ezt soha nem hittem,mert mindeg tudtam :D
(amit tudtam:)
Többek között En is :)
Valahogy soha nem hittem,nem tudtam magameva tenni ezt a teoriat ..... hogy , lassan,lassan kifejlödtunk......
Szerintem az ember elejetöl az volt ami :)
"Milyen evolúció?"
Nem az az evulúció amit az istenetek csinált.
Az az evolúció amelyben isteneket teremtett a
kezdetleges emberi képzelet.
Az az evolúció amelyben kifejlődtél az állatvilágból de méd most is szőrös és bidös vagy.
De "értelmes" emberré váltál valamennyire.
Amikor egyszer majd személyesen találkozunk, akkor megmutatom, hogy hogyan lehet letesztelni.
Majd balcsin :O))
most mondod a teremtést..igaz..szóval van egy hitbeli oldala a dolognak..meg van egy tudományos...
most az nem érdekes én miben hiszek..csak erről az oldalról is közelítsük meg...