Isten (beszélgetés)
Dehogy vetünk meg.
Én sem tartozom egy felekezethez sem.
Megvetnétek engem, ha az derülne ki rólam hogy én egyik felekezethez sem tartozom?
Nekem van hitem, de nem kötöm valláshoz. Templomba sem kell mennem ahhoz, hogy érezzem Isten jelenlétét. Mindig érzem. Most is, és hálás vagyok érte.
Nektek is ezt kívánom szeretettel!
Gyurki nem fog gyülekezetbe menni és soha nem fog hinni.
Ő már ebben az életében 99%-ra veszem, hogy ezt a vonalat fogja magában képviselni.
És amiről már beszéltünk is, ebben benne van a félelem is. De makacsul ragaszkodni fog, ehhez az elképzeléshez.
Aztán az utolsó pillanatokban elég valószínűnek tartom, hogy elbizonytalanodik. Ez szintén a legtöbb esetben így szokott lenni.
Itt a fórumon Gyurkitól 4 év múlva is pontosan ugyanezt a gondolkodásmódot látnánk, ha ír majd még akkor is ide. :O)
Csak magamrol irok, en nem irttam volna ki ,hogy melyik felekezethez menjen , meg ha en is azt tarttom tisztabbnak(a tanitast).
Bocsanat roszul fejezttem ki magam , nem reklam , de annak lehet venni
Sziasztok!
Én még új vagyok még. Lelkesen kattintottam ide, hogy a mostaninál is jobban feltöltődjek pozitív energiákkal.
Milyen nagyszerű lenne, ha legalább az Isten nevű témában csak szeretetteljes, szép szavak hangoznának el.
Próbáljuk meg! Szerintem menni fog. :)
Szeretetteljes öleléssel mindenki felé!
Szerinted ezt tettem? Mert ha igen abszolut nem volt szandekos.
Jo hogy sok felle ember van itt, de mivel ember vagyok en is , nem en kell tegyem azzokat a dollogkat amit Isten. Csak azt akarttam irni ,hogy tul nagy feleloseg lenne nekkem elboldogulni ennyi felle emberrel
"Hála a Jóistennek nem mindenki így gondolja "
:)
"nem tisztelsz se Istent se ember"
Embereket pedig tisztelek.
A hülyeséget tényleg nem tisztelem.
Az istenedet se tisztelem,tiszteljed helyettem is.
Neked már úgyis mindegy!
Nyakon csapnál? Inkább kérd meg az istenedet végezze el a piszkos munkát helyetted.Szereti az ilyesmit !
" nem erzek egy csep vidamsagot egyetlen forumon sem ahova irsz?"
Hála a Jóistennek nem mindenki így gondolja .
Az a fő,hogy igen jól szórakozok a balgatag isten
hívőkön.Ha nem érted az iróniát meg a rejtett humort akkor keresd a vidámságodat imádságokban.
"tudatlan baratom."
Bizony eléggé tudatlan vagyok. Többek között nem tudok a te Istenedről sem !