Isten (beszélgetés)
Én nem szeretném kigunyolni csicso nénit,én csak ebben a dologban nem értek vele egyet.
Imádkozzunk közösen ..tartsatok velem..gondolom mindönknek van miért..!
Egyébként pont Nagual beszél arról,hogy mindenkinek meg kell adni a döntést, hogy miben hisz..És mindig kifiguráz és kigúnyol mindenkit aki nem osztja az Ő nézeteit.Én nem szeretnék vitatkozni,de amit csicsó nénivel műveltek az nem szép.Semmi bajom senkivel, nem is szeretnék veszekedni itt.Csak úgy visszaolvasgatva jutottam el erre....
Azért,mert Jézus nem karácsonykor született..Szeptember környékén.A karácsony a téli napfordulóval van összefüggésben.Azt ünnepeljük.Jézus azt mondta,hogy a halálának a napjára kell emlékeznünk..
Szerintem az érzéseink vezetnek,mert igy tudunk csak döntéseket hozni jót és rosszat.
Undor amit itt műveltek.Önmagatokat jellemzitek.
Hehe...hát akkor nincs itt semmi baj. :D
Az a gáz, hogy szerintem nem is ismerik-.:(
Mit fognak ezek után gondolni a "Szent Könyvről"? XD
Majd megkérdezik, mért teszem? Mondom nekik, hogy olvasom a bibliát-:)
Kösd be a szemed! Tök vicces lesz úgy mászkálni a nagy tál bejglivel, hidd el. :DDD
jajj..má megint eltévesztettem...csicsó néni...szegényt, már mindennek elnevezem:)
hali!
Most nem tudom, mit csináljak? Jönnek a rokonok, de csicsó mami azt mondta, h nem lehet nézni az embereket..szerinted?:)
Nyugi, én is fogyatékos vagyok, bár sokszor nem ezzel a szóval kapom meg... ;PPPP :DDD
Egyébként, hogy enyhítsd baromijókedv fájdalmait, szerintem, ne azt írd, hogy "olvasd el a Bibliát", hanem idézz belőle. ;)))
Én meg nem is értettem...-:( Bár ez már tőlem megszokott-:) Fogyatékos vagyok:-:)
Húúúha...Ezt egy darabig emészgetnem kellett. Ráadásul pont Karácsonykor írtad? Ilyenkor alapból teli a gyomrom...fúúúú. :P
Na szal...Nem az érzések vezetik az embert? Hmm...van benne valami, de ez így nagy butaság. A döntések meghozására, bárhol is vagyunk az életben, nem elég csak az intelligencia. Pláne, ha arra az intelligenciára gondolunk, ami a halál után elvész...
"Buddha meg az ilyenek" bizony vakvágányra visznek, ami eléggé zötyögős és rázós, valamint a végét tényleg nem lehet tudni. Semmi értelme nem lenne, ha 100%-osan tudnánk, hogy mi a vége. Akkor olyan lenne, mint az, amiben te hiszel. Ez viszont számomra a lehető legrosszabb verzió. A vége egyébként valami olyan, amit nem is tudnánk megmagyarázni a saját, szűk szókincsünkkel, szóval úgy gondolom, hogy nem is érdemes. ;)))
Ohh...tényleg. Milyen cédulákat is osztogattak anno. Aki vett egyet, annak a bűnei törlődtek...XD
Áhh...emberek! Új pénzkereseti lehetőség!!! O.O :)))
Mindig másra terelődik? Ezt én nem vettem észre.
Éppen ez az, hogy folyton felhős. Istennek valahol meg kell bújnia...XD
Jézushoz nincs köze az fix.
Sokan egyáltalán nem tudják karácsonykor mit ünneplünk....
Az érzések igen erősen befolyásolják a döntéseinket az intelligenciánk ellenére is. Szerintem te igazából félsz kinyitni a szemed és körültekinteni a világban... Amíg nem tudod mit utasítasz el, hogy tudsz értelmes döntést hozni? Vakvágányra csak saját magad tudod felültetni azzal, hogy vakon hiszel abban amit leírnak... :)
nem akarlak rabeszelni semmire,de egy dolgot ne felejtsunk el nem az erzesek vezetik az embert,mivel ertelmes leny [isten megaldotta inteligenciaval]es tud donteseket hozni,budhat meg az ilyeneket ha elolvasod nem baj,csak az a sajnos hogy vakvaganyra visznek es nemtudod mi a vege.
Igen ha letöltöd hangoskönyv formájában még a férfi és női hangot is kiválaszthatod... :DDDDD
Például a bibliára nem??? :)
Számodra olyan a Biblia mint sok embernek a drog amivel elemenekülhetnek a világ nyomása alól... Csalódások miatt találtál rá és függőséget okozott... :) A Biblia leírja a tutit! :DDDDD
További ajánlott fórumok: