Isten (beszélgetés)
Ajjajjj...asszem bevonulok pár napra vagy hétre a diliházba. :D
Biztosan:))
Ha képesek leszünk elfogadni,hogy ennek a csodálatos ,hatalmas valaminek csupán csak egy része vagyunk,és akkor is azok leszünk ,ha a testünk meghal,akkor nem félelemmel fogunk tekinteni a jövőbe:))
Egyébként mit akarok én megmagyarázni? XD
Megkérdeznéd Istentől ezt az univerzum dolgot? Annak is szabott határt? :)
Egyébként az, hogy érdekel, ha van rá magyarázat, nem azt jelenti, hogy keresem is azt. ;)
koszi az oszinteseget,a te figyelmedet lekoti egy olyan dolog aminek az emberiseg nem tud a vegere jarni nem tud megmagyarazni,sot nem tud felfogni,hogy hogyan is jott letre mindez,valaki van aki hatarakat szabott,rendet allitott fel csak mi emberek ,mindig az ellenkezojet akarjuk bizonyitani,ami neked sem fog sikerulni ahogy masnak sem.en elfogatom a teremtest,es csodolom a mukodeset es az alkotojat,akit egyben imadok is folytathatod a kutatasaidat kereshsted a magyarazatokat de nem ott fogod megtalalni ahol te most keresed,utoljara a remeny hal meg.
Kezdjük elhasználni ezt a szót. ;)
Áhh...egyébként már a lehetőségek is végtelenek?... :)))
Kérdés, hogy közben idebenn velünk történik-e valami fontos változás :D Kis önző vagyok.
De az univerzum szexet nem elképzelhetőnek tartották?...Aaaajjj *a falba veri a fejét* :D
Ezzel még tisztában vagyok, de várj még 5 percet... XD
No, igen. A nagy 13.0.0.0.0 :)
Ha nem így lenne,nem tartana itt a tudomány ,nem igaz?:)))
Jah, közben alattunk...felettünk...körülöttünk mindenki készül a világvégére...ÓÓÓÓ, de hát mi is készülünk! Majdnem elfelejtettem 2012-őt... XDDD
Már, amelyik:D
Én nagyon szeretem a jó orvosokat:)
Blue,te drága:)))
Az univerzum szex nem volt képletes?:)))
A végtelen,az nem véges,tehát bármeddig tágulhat valami,alakulhat ,kiszakadhat ,összeütközhet ,fuzionálhat .....a lehetőségek végtelenek:))
:DDD
Sebaj, a fehérruhás emberkék kedvesek... ;) (nem tapasztalat... XDDD )
Mi meg itt írogatunk, kész csoda:D
De a fantáziánk gyakran elsodorhat minket. ;)
Bocsi, már duplázok is, a bolondulás első neurológiai jele:D
Persze:)
Sőt, az univerzum a "magzat", ami benne van, meg a "szervek", a feketeség a vér, meg vannak szervek is:)
Azért a fantáziánkra hagyatkozhatunk :))))
Húúúúha. Azért a magzatvizet csak képletesen lehet érteni szerintem. Mármint az a dolog, amiben - ha igaz - ezek az univezumok vannak, egy elképzelhetetlenül végtelen hely, ami nem hiszem, hogy "kiszakadhat" és az univerzumok kipotyognak belőle... :))) Vicces lenne, de nem hiszem, hogy ez ilyen. Egyébként én nem igazán látom valósnak az örökké tágulást. Inkább azt, hogy egy idő után visszaroskad önmagába, majd újból elkezd tágulni. Nekem legalábbis ez elfogadható. :)
Vajon élünk-e annyi ideig, ameddig kérdőjeleket tehetünk fel egymásnak? :D
Ha az univerzum létét két párhuzamos univerzum létéből eredeztetik,akkor lehet,hogy már mint megszületett új fiatal univerzum az otthonunk,de azt is lehet,hogy még csak magzati korban van,és addig tágul,míg el nem fogy a hely a sötét anyag pedig elfolyik ,és megindul a szülés.Miért ne lehetne ez az apokalipszis?:)))
Máskép az univerzum egy gigantikus méretű örökmozgó lenne... :P
További ajánlott fórumok: