Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ismerkedtetek már neten? És mi lett a vége? Milyen volt az első találkozás? fórum

Ismerkedtetek már neten? És mi lett a vége? Milyen volt az első találkozás? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2012. jún. 8. 14:50

Sziasztok!Én is neten ismerkedtem meg a párommal.Ártatlan beszélgetésnek indult.Egy ismerősöm kérésére rigiztem az oldalara,akkor már három éve egyedül voltam.Igazából nem is akartam komoly kapcsolatot,mert nagyot csalódtam,nem hittem senkinek.Egyik hétvégén a net előtt ültem,mert magányos voltam,(gyerekeim már nagyok)

Pár napig nézegettük egymás adatlapját,(mindig tudta a másik,mikor volt rá kíváncsi a másuk)....Rám írt,Én válaszoltam,az első beszélgetés 1 órás volt,megbeszéltük holnap folytatjuk!Így volt.Teltek a napok,és Én alig vártam hazaérjek a melóból,mert tudtam vár valaki.Kellemes beszélgetések voltam,egyre jobban kedveltem,és fontossá vált a mindennapjaimban.5 hónap után találkoztunk először.Nagy izgalomban voltam,és amikor élőben megláttam úgy éreztem már ezer éve ismerem.3 órát töltöttünk együtt,nagyon kellemesen.Úgy éreztem ott és akkor,hogy megtaláltam a másik felem,rengeteget beszélgettünk,és egyre közelebb éreztük magunkat egymáshoz.A következő találkozó Nálam volt itthon.Na ekkor beparáztam kicsit,mert tudtam éjszakára is marad!:)Ugye nem kell mondanom,hogy mennyire feszült voltam mikor eljött az este,három éve nem voltam senkivel.Ő nagyon figyelmes dícséretre méltó férfiként viselkedett.

Májusban összeköltöztünk,és nem bántam meg semmit!Boldog vagyok,mert tudom nagyon szeret,és Én is imádom!

2012. jún. 7. 23:07
mi a párommal neten,társkereső oldalon ismerkedtünk meg.ennek 5éve lesz pár nap múlva,kislányunk 18hónapos:)
70. macs30
2012. jún. 7. 20:51
mi a párommal neten ismerkedtünk meg) ennek már 6 éve. . .közös manócskánk 2 éves lesz pár nap múlva:)
69. tavasz.77 (válaszként erre: 61. - Bevi15)
2011. jún. 7. 14:12

Szia


Ne kápráztasson el a gyertyafényes vacsora:)

Jól hangzik,de ha annyira szeretne veled találkozni,akkor keressen fel téged ő.

1hét ismerettség után én még nem mennék bele személyes taliba,jobban meg kellene ismerd szerintem.

Ha már felhív, szerinted müködne a különszobás alvás?:)

Két esélyes a dolog. Vagy egy jó estéd lenne és

megtalálnád párod,vagy óriásit csalódnál és megbánnád....


Sok sikert


üdv

68. krisztián1973 (válaszként erre: 67. - Bevi15)
2011. jún. 6. 21:43

Ugyanakkor lehet,életed estéjét hagyod ki...ismerkedj meg vele és utána menj fel hozzá.

Akkor aztán mindent bele..XD

67. bevi15
2011. jún. 6. 21:34
köszönöm szépen a jó tanácsott! megfogadom esküszöm és ténleg köszönöm a tanácsokat ki tudja mi hülyeséget csináltam volna !Egy 20 éves lány voltam...tapasztalat nélkül
66. ae41080e1f (válaszként erre: 25. - Dumboci)
2011. jún. 6. 21:30
ISTENI!!! gratula!
65. ae41080e1f (válaszként erre: 31. - Krisztián1973)
2011. jún. 6. 21:28
Jaj szegény!!!! ELolvastam a leveled, egyáltalán nem vetem meg, én aztán megértem, hasonlóan találkoztam életem szerelmével (csak nálunk találkozás és happy end lett a vége). Remélem, jobb lesz a helyzet! MINDIG van remény, mindig lesz jobb is!
64. Kicsiági2011 (válaszként erre: 61. - Bevi15)
2011. jún. 6. 19:31
Eszedbe ne jusson!! Ne haragudj, de hatalmas hibát követnél el vele. Sajnos a mai világban már nem szabad hinni a szép szavaknak. Ha valamit akar, akkor menjen ő. Soha nem tudhatod ki valójában és ez nemhogy az első, de a 20. randi utánra is vonatkozik. Csak okosan! Bárcsak anno nekem is adtak volna tanácsot,talán nem itt tartanék. Fogadd meg a bölcs szavakat! Pusza
63. krisztián1973 (válaszként erre: 61. - Bevi15)
2011. jún. 6. 19:19

soha ne tégy ilyesmit...pláne ne netes ismerőssel.Ebből lesznek a hírek...

Tényleg,nyilvános helyhez ragaszkodj.


Üdv.

62. c906e7f5a1 (válaszként erre: 61. - Bevi15)
2011. jún. 6. 18:07

Ne tedd!!!

Beszélgetni lehet nyilvános helyen is, pl. kávézóban.

61. bevi15
2011. jún. 6. 16:19
sziasztok kérhetek töletek választ a kérdésemre ?? 1 hete megismerkedtem egy sráccal facebook baddoon és tök jól elbeszélgetünk meg minden és megkért hogy találkozunk de ő úgy szeretnél ha én felmennék hozzá pestre és nála lennék gyertya fényes vacsit csinálna nekem meg minden és én külön szobába aludnák töle szerintetek bele merjek menni? ő azt mondta nem fog bántani és nem fog el adni :D :D irjatok komit vagy privi üzit légyszí fontos lenne most 7 végéről van szó
2011. jún. 1. 17:34

Kedves hozzászólók,


köszönetet mondok mindenkinek...tényleg rengetedet segítettetek és maga a fórum is...egy lehetőségről elfeledkeztek: mi van, ha nálam (is) szűnik a szerelem és a barátságon túlmutató rajongás iránta.

Mi történne,ha megelégednék-minden belső tipródás nélkül- az online barátsággal?

Ugyan a nagy beszélgetésen nem vagyunk túl,ám naponta 2-3-szor csetelünk és azt vettem észre,nem okoz akkora traumát egy korai elköszönés.Örülök ,ha beszélhetek vele és jó egészségben ,vidámnak tudhatom...de ennyi.

Nézni kezdtem a lányokat az utcán és a metrón...

Ez nem önámítás...ez nem jó jel?Ezt a lehetőséget mindenki kifelejtette...


Kedves tavasz.77

Sajnálom ,h neked is át kellett menned hasonló élményen...azt írtad,megérteni ezt senki más nem tudja,csakis aki átélte.

Hát,mi szerintem pontosan vágjuk...azért remélem te sem ,csak a rossz élményre,a szakításra tudsz gondolni.Emlékezz a szépre...azokra a csodálatos órákra,mikor két ember egymásra talál.

Nem írtad pontosan,mi is történt...így kettőnk története nem feltétlenül azonos...vagy csak másképp éltük azt meg.

Mint írtam a mi kapcsolatunk még él...miután megbeszéltük fogjuk eldönteni,érdemes-e megreformálni vagy csak egy szép temetés lesz-e.

Én mindkét esetet elfogadom majd...ha úgy döntünk továbbra is barátok szeretnénk maradni, mindenki tanácsának ellenére, én benne leszek.De csak mint egy igaz barát..segíteni fogom,támogatni és meglátjuk működik-e.


Üdv.

59. tavasz.77 (válaszként erre: 54. - Krisztián1973)
2011. jún. 1. 15:31

Szinte biztos vagyok benne,ugyanarról az online játékról beszélünk mindketten:)

Én is közös jelszóval játszottam anno...


Azért,ha nem veszed tolakodásnak,elküldöd nekem priviben a játék nevét?


Köszönöm...

58. tavasz.77 (válaszként erre: 38. - Krisztián1973)
2011. jún. 1. 14:19

Kedves krisztián1973


Én egy percig sem kételkedtem történeted valódiságában.

Ugyanis hasonló történt meg velem is.Ugyanazon érzéseken,lelki tipródáson vagyok túl,mint Te.

És ezt csak az értheti meg,aki benne van.ill volt.

Én is játszottam egy online játékot, ahol én voltam a "megközelíthetetlen" nő.Mondjuk így:)

Csakhogy volt ott valaki....

Első beszélgetésünktől fogva mindketten ugyanazt éreztük,mint utóbb kiderült.Megdobbant a szivünk,ha valamelyikőnk online volt.

Mint egy villámcsapás....:)

Kerültük egymást egy ideig.

Aztán megtette az első lépést.

Egy idő után vettük a bátorságot,és bevallottuk egymásnak érzéseinket.Imádtuk egymást,boldogok voltunk.Érzéseink tiszták,őszinték,önzetlenek voltak.Nagyon sok szép órát töltöttünk együtt.

Elfogadtuk - ő is nehezen-,hogy mi csak neten belül létezünk.Minden téma megfordult nálunk,telefonszámot is cseréltünk.Csak éppen nem találkoztunk,ami mindig is rajtam múlt.

Lelkitársak voltunk,1000fokon égett netes kapcsolatunk,naponta 2-3 naponta beszéltünk skypen,emailt váltottunk.Ő független volt.Mindenben őszinték voltunk egymáshoz.Illetve ő egy dologban nem,amit talán azért nem mondott el nekem,mert nem akart elveszíteni.És sajnos ez indította el a véletlen események sorozatát.

Minden szó és magyarázat nélkül megszakadt a kapcsolat. Talán jobb is,hogy így...

Mindketten hibáztunk és egyik a másikból következett.


Azt hosszú lenne elmesélni,hogyan és miért lett vége,nem untatlak most benneteket ezzel:)


Igen,igazságtalanság,mikor úgy érzed megtaláltad azt,akit évek óta kerestél és boldognak érzed magad vele.

Felszámoltam mindent,elhagytam azt az online közösséget,nem regiztem a játékba álnéven sem,hívtak játszani,de nem mentem,más online játékot kezdtem játszani,kvízjátékot.Lefoglalja szabad gondolataim.

2 hónap után kezdtem nyitni mások felé.

Nagyon nehez volt. Nem lehet csak úgy egyik percről a másikra kitörölni dolgokat,emlékeket.


Hasonlóan drasztikus lépésre kell elszánnod magad,még ha fájni fog is és szenvedni fogsz a hiányától.

Nem megy másképp,hogy elengedd őt és kilépj ebből,önmagad is felszabadítva a börtönből, amiből nehéz szabadulni.Itt tényleg csak az idő és az segít,ha magad mögött hagysz mindent.


Tanulságképpen írtam ezt le. A netes világ sok veszélyt rejt,többek között azt is,hogy beleszerethetsz valakibe,aki nem lehet tied,tudod,el kell engedd,tudod hogy fájni fog....

Mégis....

További kellemes napot mindenkinek!

2011. jún. 1. 12:51
Sziasztok! A mi esetünkben minden bejött! 1 hét chatelés után találkoztunk 4 hónap ismeretség után házasodtunk, van 3 gyerköcünk amiből kettő közös, és a nyáron leszünk 5 éve együtt! Az idei házassági évfordulóra, nagy meglepetéssel készülök, mert 11 hó 11-én 11 órakkor van a évfordulónk, és így 2011 11.11. 11-órakkor templomi esküvőt szervezek, ami meglepi lesz!
56. c12cd2b1c1 (válaszként erre: 39. - Böbe071)
2011. jún. 1. 11:44

Szia! a 7 év szerintem sem sok :) párom és köztem is majdnem 7 év van, 19 és fél voltam mikor összejöttünk ő épp betöltötte a 26-ot és teljesen egy hullám hosszon voltunk/vagyunk, nem rég költöztünk össze és tervezzük az eljegyzést :). Szerintem ez a megfelelő kor különbség fiú-lány között mert így azonos "érettségi" szinten vagyunk :)


Nem tudom értetik-e de, manapság ha velem egykorúval kellene járnom, hát nem tudom szerintem inkább átpárolnék a lányokhoz :)

22 éves fiatalember, még bulizik, még tapasztalatokra van szüksége ilyen-olyan-amolyan téren...Élő példa a bátyám,ő januárban lesz 23 éves, most van az első "normális" kapcsolata, noha a barátnőjét még nem láttam, de Anya már igen (és ez nagy szó!) 1 év van közöttünk, és ekkora a különbség :)

noha igaz én pl sosem voltam az a bulizós fajta, de akkor is már megállapodnék, és örülök, hogy megtaláltam a párom nyugodt kiegyensúlyozott kapcsolatban sokkal jobb élni :)

2011. máj. 31. 20:23
Elnézést 1/2 2 -től..akkor ér haza a suliból XD
2011. máj. 31. 20:23

Képzeljétek...látom h kis barátnőm msn online van...szinte 1/2 -től...elmondása szerint tanul közben...mivel vizsgázik és 2 hete ezen stresszel.

Fellépek az említett online játékra és nem enged be( egy eszközt használumk ketten)egy jelszóval.

Ráírok mit csinálsz te? mondja online van picit...háth meggnézem a history-t és mióta hazajött játszik...és h2 napja van a vizsgákig és sír h nem megy,meg mennyire szenved.

Kérdőre vonom,elment -e az esze teljesen és megint elmenekül...mindig elmenekül.

Normális az ilyen?

53. Dócy (válaszként erre: 50. - Krisztián1973)
2011. máj. 31. 20:13
Igen, de szerintem a te esetedben, inkább az elengedés a jobb választás.Ne haragudj, h ezt írom, de ez a véleményem.
2011. máj. 31. 20:05
Ja és bármikor olvaslak ,- nem támasznak)
51. Böbe071 (válaszként erre: 50. - Krisztián1973)
2011. máj. 31. 20:04
Erősnek kell lenned..
50. krisztián1973 (válaszként erre: 43. - Sensitiv)
2011. máj. 31. 19:57
Nem feltétlenül igaz...néha harcolni kell érte.Különben hogy néz az ember a tükörbe?
49. krisztián1973 (válaszként erre: 44. - F1fee9d062)
2011. máj. 31. 19:55

Háth korábban próbáltam ezt is..akkor nem keresett.De am igazad van,ezen sokszor veszekedtünk mi is..ugyanezt mondtam neki én is.

Amikor megértette és mindketten azon voltunk,nos..varázslatos órák.Mégha csak az éteren is keresztül..

2011. máj. 31. 19:04
Chateltünk, majd 2 hét múlva randiztunk. 1. évfordulón eljegyzés, majd fél év múlva összeházasodtunk. Ez 5 és fél éve volt. A legjobb, ami történhetett velem. :-)
2011. máj. 31. 18:20
A vége házasság lett,az első találkozás? Hmm:-)))Összeölelkeztünk és percekig ne tudtunk megszólalni:-)))
46. f1fee9d062 (válaszként erre: 45. - Böbe071)
2011. máj. 31. 15:31

Igen, nem olvastam vissza, bocsánat!

Az nem oké... :(

45. Böbe071 (válaszként erre: 44. - F1fee9d062)
2011. máj. 31. 15:23
Nem ugy sok) a kislány 11 volt)
44. f1fee9d062 (válaszként erre: 38. - Krisztián1973)
2011. máj. 31. 15:16

Menni akar? :(


Nekem erről a mostani viselkedésem jut eszembe, a jelenlegi kapcsolatomban: Sosem mondom, hogy jöjjön el hozzám. Ha jönni akar, jön. Ha menni akar, megy. De az együtt töltött idő legyen száz százalékosan mindkettőnk akarata. Különben elszáll a varázs.

43. Sensitiv (válaszként erre: 38. - Krisztián1973)
2011. máj. 31. 14:54
akkor szeretünk igazán vkit ha el tudjuk engedni.... és hogy miért? mert jót akarunk neki. :)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook