Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
A 4 hetet várd ki sztem, hagyjunk időt a bőrnek, én többet nem fogok nyúzni 4 héten belül, nem érdemes kockáztatni!
Ez volt az első alkalom, majd kitapasztalod, hogy meddig gyógyul feltűnően a bőröd, nálam is kb. 7-10 nap míg zavaróan száraz, de utána is néha úgy tűnik, mintha hámlana...érdekes.
KB. fél éve, de sajnos még egyszer sem voltam olyan kegyetlen, mint szeretnék, de lgbb a vér látványát már jól bírom. EMLA-val spóroltam eddig, ez volt a simizés oka.
Nagyon vékonyka a bőröm, átlátszik az érhálózat még az arcomon is néhány helyen, és vhogy a hengerrel okozott nagy nyomástól mindig elszédültem, vhogy nem bírom a látványát, így a tűket sem vájtam úgy bele.
A Pecséttel viszont nincs ilyen gondom, tövig belenyomom, és ezt látom, és érzem is, nálam ez hatékonyabbnak bizonyult!
Képeken nem látszik a bőröm látható változás, azokon makulátlannak tűnik a bőröm, de igazából én senkiben nem bízom meg az interneten, így nem is osztanék meg magamról képet, ne haragudj!:)
Megkérdezhetem mióta csinálod a "rock and rollert" és milyen rendszerességgel?:) (ha esetleg fotód van,szívesen megnézném). Sajnos a nyár kiesik,a meleg irritálja a bőrt nem beszélve hogy az 50-es faktorban sem bízom a kezelés után.
Azonkívül miért döntöttél a "pecsételő" módszernél? Jobb tapasztalataid vannak? Köszi a válaszod.
Szerencsés vagy, még nem hallottam senkit, akinél hatékony lett volna a Lido.
Ha nem ér semmit, akkor lehet bármilyen olcsó a szer, haszontalan!
Érdekes módon nekem a lidokain is bevált,fóliázva ahogy kell.(nem beszélve arról hogy 150g/6000 ft,és szerintem egy kb.évre elegendő anyag)A fülcimpámat sem éreztem,olyan zsibbadt lettem tőle:)Tény én csak letörlöm,de nem mosom le az érzéstelenítőt.Én hatóanyag párti vagyok,20 százalékát berollerezem,a többit beviszem mezoval.
No és tény ami tény kezdőknek ez az egész véres mizéria egy sokkoló meló...de érdemes.
Én eddig ki is hagytam azt a részt, de ha lesz EMLA-m tripla réteget kenek oda.
Úgy tudod elkerülni, hogy az ajkakat megszúrd, hogy amikor a területen szántasz erősen behúzod a őket, mintha el akarnád rejteni a szádat, és akkor nem tudsz rámenni, nem tudom érthető -e , amit írok?!
Egy másik alternatíva, hogy ott nem hengerelsz, hanem inkább nyomkodod a bőrbe a tűket, mintha egy pecsét volna, bár az ajkakat ilyenkor is érdemes "behúzni", mert a klasszikus roller elég széles...
Így van, itt a félmunka nem lehet elég hatékony!
Sajnos a bajusz rész az érzékeny terület, javaslom, hogy legközelebb ne csak több krémet, de akár két réteg fólia réteget is tény oda, akárcsak a szemekre.
A homloki rész nem fájt, mert az szokott lenni ált. a mélypont?
Eddig csupán az 5 g-os változatot vásároltam, amit 4 alkalommal használtam fel, de be kellett lássam ez értelmetlen spórolás volt, hiszen bár tompította a fájdalmat, de megakadályozta, hogy rendesen helyben hagyhassam magam!
A legközelebbi vásárlás után biztosan legalább 5g-ot fel fogok használni alkalmanként, ha az sem bizonyul elégnek, akkor többet, mert megéri, ha rendesen el tudom vele végezni a "feladatot"!
Mennyit használtál fel kb.?
Vasárnap nyúztál, ez a 3.napod, én ilyenkor kezdem el hidratálni a szokásos módon, bár én alapból csak természetes "kozmetikumokat" használok, mézzel mosom, és kókuszolajat kenek rá.
Ki kell tapasztalnod, lehet, hogy a szokásos rutinod is megfelelne.
Nekem kb. 7-10 napig nagyon száraz, feszül, után vmivel jobb, de kell 2 hét míg normalizálódik a helyzet, a gyógyulási szakasz mindenkinél változó, ahogyan ideális ápolási mód sincs, ki kell azt alakítani egyénileg...
Gyors és eredményes vedlést kívánok!:)
szia
nem jól értettél, vagy én nem jól fogalmaztam a dermaroller az bejött nekem, először orvos csinálta nekem is már talán már 2 és fél évvel ezelőtt és én magamnak csinálom azóta, igaz nem rendszeresen, de igazából az öregedésen túl nincs is semmi problémám a bőrömmel, és az sem nagyon gáz tulajdonképpen a bőröm általánosan jobb állapotban van mint 10 évvel ezelőtt, persze ez több dolognak köszönhető, mint evés ivás, természetes kozmetikumok stb. nekem a tűs mezoterápia az ami nem igazán jött be, és nem tudom,hogy a tű nélküli az lehet hatásosabb mint a tűs? valaki egyikre esküszik és más a másikra.
de szerintem a dermaroller az tuti hatásos mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?