Ismeritek az Ikariam nevű netes játékot? (beszélgetés)
Hát, lányok örömmel jelentem vége a háborúnak:) Sikeresen megúsztam, nem támadtak:) Most fejlődhetek 1000-el:) Gondolkodom is egy újabb szigeten:)
Veronika egyszer azt írta, hogy nem lesz náluk egy darabig net és kicsit unja már a játékot, remélem jól emlékszem:)
Szia!
A tudósaidnak ki kell fejleszteniük az akadémián, addig nem fog menni. Aztán fogsz tudni múzeumot építeni, ahol majd köthetsz kulturális egyezményt.
Remélem érthető voltam:)
Nem tudom mi lehet veronikával!:(
Nagyon jó az új szövetségem!:) Még az iwiwen is fent vannak!:)
:DDDDD
Pl.Veled mi van? Hogy vagy? Hogy állsz a játékkal?
Nagyon eltüntetek!:))))
Sziasztok lányok!!!
Kivel mi van? Coline, milyen az új szövid??
Üdv Newsy!
Kulturális egyezményt akoor tüdsz majd kötni, ha lesz kulturházad, de ahhoz fejleszteni kell.Még én se tartok ott,de nálunk a szöviben mindig kinálgatják.
Veronikával mi van vajon???
Hát ebben én nem tudok segíteni, mert én még nem tartok ott!:(
De üdv köztünk!:)
sziasztok!
most írok ide először, de régebben olvasgattalak titeket, ezért is kezdtem játszani...:)
meg tudnátok mondani, hogy tudok kulturális egyezményt kötni?
Szia!
Én is és a városom is jól vagyunk, köszi:)
Jól tetted, hogy leszerelted őket:) Igaz nekem is van egy csomó, de még harci helyzet van:( Nem mintha marhára foglalkozna velem az ellenség;)
Sziasztok kivel mi van?
Hogy vagytok? Nagyon haldoklik a fórum!:/
Na leszereltem egy pár katonát és dolgoztatni kezdtem az embereket!:) Javulok most 'máá!:)
Örülök, hogy segítettem:) Van még kénem küldök még:)
Hogy lehetsz mínuszba? Nincs korrupció? Mennyi tudós dolgozik? Ja, és mennyi a katonáid száma, sztem az lesz a baj?!:(
Igen! Ez most jó döntés volt!:)
Szépen felfejlesztettem a katonáimat is! Hála neked!:)
Most csak annyi a gondom, hogy mindenki szabin van és mégis mínuszban van a nett aranyam!:(
Reméljük nem fognak támadni:) Azért rendesen bebiztosítottad magad;)
Nekem is eszembe jutott már a fosztás, de félek, hogy mit szólnának a szövetségben a többiek, meg hát még mindig dúl a háború nálunk, szóval nem kell még egy ellenség:) Majd, ha vége ennek a sz@rakodásnak, aminek sztem semmi értelme nincs.
Igen várom a támadásokat!:)
De mind a három szigetemen van legalább egy szövetségesem! Pontosabban...
a kristályos sz. 1.
a márványos sz. 5.
a bor sz 3.
Tehát ha valaki elég bátor akkor jöhet!:D Meg Egyébként sincs semmim!:(
Most fosztogatásból élek! De nagyon drága a háború,tehát egyenlőre megpihenek én is a katonáim is!:)
Örülök, hogy felvettek:))) Remélem jobban beválik, mint a másik.
Nincs mit:)
Sziasztok!
Coline, gratulálok az új szövidhez, remélem jobban beválik.
Az ilyennekkel nem kell törödni, majd észreveszik ha nem lesz egyetlen tagjuk se.
Sziasztok! Felvettek!:))))
A régi szövetségesem azt írta, hogy:"Remélem ezentúl még többen támadnak téged te áruló"
Egyébként meg senki nem segített és senki nem írt senkinek! Nem Úgy , mint ebben a szőv,ben!(IVN) Foglalkoznak velem és válaszolnak! Itt mindenki cseverészik mindenkivel! Tök jó!:)
Köszönöm Kriszti!:)
Szia!
Használd egészséggel a ként. Küldök majd még. Hát, érdekes a te szövetséged:/ Igaz, most nálunk sincs nagy tolongás a cuccokért, de volt ez más képp is:) Melyik szövetséget nézted ki magadnak?
Megépítettem! Úgy fosztottam össze! Szégyen ide szégyen oda! Most fosztom a negyedik falut:( Kell a nyersanyag, a szövetség meg nem segít! Amint lehet megpattanok innen! 12 tagból már csak nyolc van!:(( Próbáltam velük kommunikálni, de nem lehet, nem írnak vissza! Most annak a szöv.nek írtam akikből sok van a szigeten! Jó lenne átpályázni!:)
Kriszti! Nagyon szépen köszönöm a ként! Ha te nem volnál, akkor nem tudom mi lenne!:)
Nem akarok hülyeséget írni, de talán a fővárosodba kell hármas szintű palota,a másik két telepeden meg elég a kettes szint. Ááá, nem emlékszem pontosan...
De szerintem így van, mert ahány telep, annyi szint, de a főváros nem számít telepnek!
Szia!
Hát igen:( Elég drága mulatság, de nem tudsz mit csinálni, mért meg kell építeni.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudtok valami jó netes játékot?
- Szeretnék egy jó internetes játékot, tudnátok ajánlani?
- Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:)
- Lego Hero Factory játékot ismeritek a lego weboldalán? Segítség kellene
- Singels 2! Nemrég kezdtem el játszani a Singels 2 játékkal, és elakadtam egy kicsit. Segítsetek, ha ismeritek a játékot!!!!!
- Ismeritek a BiteFight játékot?