Ismeri valaki a Stevia növényt?Vannak tapasztalatok? (tudásbázis)
Én már rendeltem netről steviát. Ahonnan én vettem nem kell 10-esért vásárolni.
A teákba eddig süssinát használtam, gondoltam, lecserélem steviára. Vettem egy 300 szemest. Igaz, hogy van egy kis érdekes mellékíze, de meg lehet szokni (mintha túl édes lenne - bár ez hülyén hangzik). Fokozatosan kell átállni rá.
Vettem még Stevia levelet, amiből teát lehet csinálni. Nem rossz. Állítólag sok dologra jó a teája, még a pajzsmirígy gondokra is ajánlják.
Szia!
Én a szirupot használok. Van egy bizonyos mellékíze, amit meg kell szokni. A teába rakom bele a mézet váltom ki vele fokozatosan, hogy szokjuk az ízét. Sütinél is ezt csinálom, először csak néhány cseppet raktam, majd egyre többet. Odáig még nem jutottam, hogy csak a Steviát raktam volna bele valamibe, de ha már a felét kiváltom Steviával, szerintem már az is jó, mivel nem tartalmaz kalóriát.
A Just like sugar, állítólag teljesen cukor ízü és az sem tartalmaz kalóriát.
Szia!
Én tabletta formájában vettem 3 hónapja. Ezzel édesítem a kávét és teát. Főzéshez még nem próbáltam, sütni pedig fruktózzal szoktam, tehát ilyen irányú tapasztalatom nincs.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- A szó utolsó betűjével írjál növényt és állatot felváltva
- Az utolsó betűvel kezdj egy új növényt vagy állatot
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Ki ismeri ezt a növényt?
- Valaki ismeri ezt a növényt? Mi a neve?