Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot? fórum

Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
34. Ekidli (válaszként erre: 33. - 3dsmax)
2009. jún. 8. 22:46

Én már kb.5 éve várom a 2.testtartásjavítómat, amit kifizettettek velem, de nem küldték. Van még rá esély, hogy valaha is megérkezik???


Na jó, csak vicc volt, nyilván nincs. :D

Azért köszönöm a segítség felajánlást!:)

33. 3dsmax
2009. jún. 8. 10:56

Hello!


Én a BonPrix ügyfélszolgálatánál dolgozom több mint fél éve. Nagyon sok megrendelésünk van napi szinten, és annak feldolgozása rengeteg munkát igényel. Sajnos néha előfordulhatnak tévedések, ez így van. Ez főleg abból adódik, mert nincs raktárunk itt Budapesten, így mindig be kell hoznunk a ruhákat Lengyelországból. Én is rendeltem egy hosszú ujjú pólót, a mérete pont jó lett, és az anyaga is megfelel. Azóta abba járok csajozni, tehát szerintem a másik színben is megrendelem.

Végezetül ha vkinek kérdése van, akkor arra szívesen válaszolok!

32. Ivcsu
2009. máj. 18. 17:10

Hali mindenkinek!


Jó hogy megtaláltam ezt a fórumot, én is rendeltem a BonPrix-től kb. 2 hónapja és nem küldtek semmit azóta sem, majd másfél héttel ezelőtt írtak levelet, elnézést kérnek, de technikai okok miatt sajnos nem tudják postázni és el is fogyott, de remélik továbbra is vásárlójuk maradok(egy szatén felsőről van szó) Aznap megnéztem neten, hogy tényleg elfogyott-e, de ugyanúgy hirdetik minden méretben és színben, gondoltam ismét megrendelem, persze visszaigazolt a gép, hogy köszönjük megrendelését...stb. Múlt héten ismét levelet kaptam elnézést kérnek, de kb 3-4 hét múlva tudják szállítani, de minden tőlük telhetőt megtesznek a szállítási időpont minimalizálásában, érdekes most van vagy lesz az a termék? Azóta várok, de amiket olvastam eddig róluk, lehet, hogy jobb ha meg sem küldik. Ja kolléganőm kb 1 éve rendelt tőlük azóta is várja a csomagot, de még levelet sem kapott.

2009. máj. 6. 09:42

Kedves mindenki!!

Senkinek NEM ajánlom a BonPrixet. Április elején rendeltem telefonon egy fehér kosztümöt a lányomnak konfirmációra. rákérdeztem a telefonos hölgyre hogy biztos fehér? azt mondta hogy igen. Megrendeltem. Ápr.végén megkaptam. Kibontottam és meglepetten láttam egy homok szinű borzaztóan rossz minőségű kosztümnek nem nevezhető valamit.

Azonnal telefonáltam és azt mondák hogy az fehér.

Posta fordultával vissza küldtem, és kiváncsian várom hogy mikor küldik vissza a pénzemet.Ahol lehet terjeszteni fogom hogy senki ne rendeljen tőlük. Más ne járjon igy.

2009. márc. 30. 13:57

Katalógusban szép, de valóságban közel sem olyan a minőség, és szín, mint várható lenne...

Minőség:én azt mondanám az olcsóbb kínaira hasonlít, mert kínai boltokban(nem a kicsi sufni, hanem a nagyáruház jellegűre gondolok), szép és jó minőségű ruhákat IS lehet már kapni! Én nem tehetem meg, hogy mindenféle márkát vegyek. Inkább megyek kínaiba, ott legalább próbálgathatok és látom, mit fizetek ki! (akinek meg nem "szabályos" konfekciómérete van, többet költ(het) átalakításra, mint a katalógusos ruha értéke. Maradok a boltoknál, üzleteknél. Egyébként amit eddig rendeltem:

-fürdőszoba szett-köze nincs a képhez színben, se minőségre, se anyagra, nem jó, másnak tűnt:( -ágytakaró:a minta szép, de az anyaga...uh

-nadrág: olyan vékony, hogy függönynek kb jó lenne, és méretre se stimmelt...többe került volna a levelezgetés, és a csere, mint a nadrág, odaadtam egy ismerősnek, ha kell használja, ha nem, adja tovább...

29. Lius
2009. márc. 10. 13:45
Sziasztok! Nemrég akadtam erre a cégre! Sajnálom, ha ennyire rosszhírük van! Pedig milyen szép és olcsó ruhákat árulnak, bár ez eléggé gyanús! És milyen kár, hogy nincs minden városban boltjuk, mert ezt csak rendelni lehet, igaz?
2009. márc. 6. 15:26
Nekem óriási csalódás volt a rendelés. Fürdőszoba szőnyeg garnitúrát rendeltem és a Csoki80 által kérdezett táska szettet, de legalább ne tettem volna. A szőnyeget jó érzéssel a kutyusom alá sem raknám, a táska szett pedig a még jóindulatból sem nevezhető bőrből készültnek (olyan szaga is van, hogy a padlástérbe kellett elraktároznom, hogy ne irritáljon). Nem tudom, mit fogok velük kezdeni, mert a valós használatra nem alkalmas egyik sem. Nem beszélve a futárszolgálat munkatársáról, aki majdnem lehülyézett, mert másodszorra talált otthon. Én - szerencsére - még azon kevesek közé tartozom, akiknek van munkahelyük, és a nap nagy részét ott töltöm. Nem értesített az első megkeresésről sem, nem is telefonált időpont egyeztetés céljából, de azért neki állt feljebb. Úgyhogy számomra a Bonprix rémes történelem - felejteni való.
27. Kelbor
2009. márc. 5. 13:11
A másik, meg amikor az ember követel, akkor a cég elbújuk, ha telefonálok, egy hölgy kolléga se tud semmit. Érdekes akkor milyen cég ez. Azért fizetik őket, hogy tudjanak, s segítsenek, s nem azért, hogy melegedjenek, mert azt otthon kell.
26. Kelbor (válaszként erre: 25. - Zsanett.t)
2009. márc. 5. 13:09
Én egy fogfehérítő cseppet rendeltem, de külföldi tájékozattó volt hozzá. 42 éves vagyok, honnan tudjam, hogy mit kell vele tenni. végbélen keresztül kell adagolni. Telefonáltam rengeteget, s mondták, hogy küldenek magyar nyelvüt, de ennek is már 4 hónapja. Addig mit csináljak a fogfehérítővel, lefagyasztom.
2009. febr. 26. 15:26
Én a fiamnak rendeltem gyerekruhát,2 héten belül megérkezett,és az összes cucc egy nagyon picivel bővebb,mint kellene-de minimális az eltérés.Bár a fiam is vékony-7 éves,és 20 kiló,de 122-es a mérete...
2009. febr. 26. 10:02

Legközelebb inkább kihagyom...

Remélem, azért a pénzt tényleg visszaküldik azért, ami nem felelt meg egyáltalán!

2009. febr. 16. 16:59

Ma volt a futár, de pont nem voltam itthon.

Ha a páromnak sikerül elérnie a megadott számon, akkor még ma megkapom a cuccomat! :-)

Nagyon kíváncsi vagyok!

22. tneksz
2009. febr. 11. 18:28
Volt mikor 1 hét volt hogy 3 hét után érkezett de olyan is volt hogy 1 hónap eltelt,felhívtam őket hogy hol a cucc és mondták hogy volt a futár(mert futár hozza nekem) de nem voltam otthon így visszavitték,úgyhogy sosem lehet kiszámolni mikor jön mert előtte nem szólnak.A többinél szerencsém volt mert a férjem pont otthon volt és ő átvette egyébként arról is lemaradtam volna és akkor azt is vissza viszik.A szállítás így viszont gáz náluk,pedig adtam telefonszámot is hogy előtte hívjanak hogy otthon legyen vki,de hiába.
2009. jan. 29. 22:43

Én azelőtt adtam le rendelést (fehérnemű), hogy Titeket olvastalak volna! Remélem, a méretekkel nem lesz baj, mert inkább nagyobbat kértem, mint kicsit. Bár, a melltartó méretek mindenhol ugyanazok (elvileg), a tangánál már nem vagyok biztos... :-(

Kb. mennyi idő után kaptátok meg a csomagot?

2008. szept. 18. 17:43

Sziasztok!

Bonprixtől rendelt már vlalki Jerikó rózsát? Meg a 3 részes táska szettet?(2500)

Mi a tapasztalat?

2008. szept. 3. 20:29
igen,szuper jó cuccok!
18. Giggio
2008. aug. 29. 13:28
persze! és jó!
17. zorus
2008. aug. 27. 22:01

Sziasztok!

Én is rendeltem a Bonprixtől, természetesen más volt teljesen mint a katalógusban. Én balga visszaküldtem nekik, nem ajánlva, így hozzájuk "nem érkezett" meg vissza a küldeményem. Lenyúltak tőlem 5500,-ft-ot bátran, hivatkozva szabályzatukra, hogy abban benne van, ajánlva kellett volna visszaküldenem. Nekem is lehetett volna ennyi eszem, az igaz. A posta sem tud semmit tenni.

Ennyit a Bonprixről. Ja és a minőségük tré. Nem érdemes velük próbálkozni.

Z.

16. tneksz
2008. júl. 4. 19:31
Én már kétszer rendeltem tőlük mindkétszer rendben volt minden igaz a méretekkel vigyázni kell mert a táblázat szerint 52-es felső kell nekem de az 52-es az kb 160 kg-os nőre való úgyhogy legközelebb már csak 44-est rendeltem és pont jó volt tehát a táblázat az nem jó nekem.Minőségileg is nagyon megvagyok elégedve puha pamutból vannak nem pedig kínai neylon ami 3 mosás után rombusz alakúvá nyúlik.Ez az én tapasztalatom.Mi többen szoktunk rendelni így a kezelési ktg is szétosztódik.
2008. jún. 27. 15:55

Az egyik leggyengébb katalógus áruház. Múlt télen rendeltünk 3 féle cuccot. Ruhát, fürdőszoba szettet meg valami gazt.

A ruha helyett csak értesítés volt (természetesen kifizettették, a fürdöszobaszettnél a cikkszám stimmelt a szin nem, a gazra meg egy cetli volt, hogy elfogyott. Én is úgy jártam mint az elözőben, hogyha abba a ruhába kellene mászkálnom az utcán (asszem nyári gatyó volt) akkor elvinnének a rendörök mert nincs rajtam semmi.

Mivel lusta ember vagyok netkapcsolattal szinte mindent csak csomagküldöztetek (kivéve a gzsuzsi) de a Bonprix nekem is tabu.

14. Ekidli
2008. jún. 27. 15:36
Én egyszer rendeltem tőlük 2 testtartásjavítót. Pár hét múlva meg is jött a csomag, de csak egy volt benne meg egy cetli, hogy most nincs több, de ha érkezik akkor azt is kiküldik. Ez volt kb.3-4 éve, na azóta is küldik...persze amikor csak 1 jött akkor mindkettőt kifizettették velünk. Azóta csak megnézem a ruhákat, és már dobom is ki az egész csomagot.
2008. jún. 27. 12:16

Én általában fehérneműt, a párom meg pólókat, néha inget szokott náluk venni és eddig még nem volt igazából semmi problémánk

Egyszer fordult elő, hogy elfogyott már az a termék amit megrendeltünk és ők meg valami hasonlót küldtek. Nem tetszett, visszaküldtük és levontuk az értékét a számla végéből. Nem volt semmi probléma

2008. jún. 1. 14:41
javítás:ing
2008. jún. 1. 14:41

Sziasztok!

Én rendeltem egy indet. 6000Ft-ot köktöttem rá, és amikor megláttam, hogy milyen akkor elis ment a kadvem. Mondom, ilyet egy turkálóból is vehettem volna! Annyira különbözött a katalóguséhoz képest. Csalóka, mert a katalógusban minden szebben van ábrázolva a valóságnál. Szerintem a kínai ruhák jobb minőségűek, és arra nem kell heteket várni, és azután csalódni. Másrészt kétszer is belefértem volna. Pedig a mérettáblázat szerint rendeltem. Én a helyetekben elfelejteném ezt a csaló bandát!

2008. máj. 9. 11:16
Sziasztok! nekem nagyon negatívak a tapasztalataim. a rendelésem elkeverték, utana emailre is lassan válaszoltak, végül közölték, hogy elfogyott a termék... egy mailt sem voltak képesek írni, hogy ne várjam...
2008. ápr. 6. 19:26

Sziasztok.

Én fehérnemüt, konkrétan melltartókat rendelnék tőlük. Esetleg van valakinek erről tapasztalata?

2008. márc. 27. 09:43
Sziasztok! Én elsőként felsőket rendeltem, nagyon egyediek, jó a minőségük és középkategóriás kínai bolti áraik vannak. Azóta többször rendeltem, korrektek, nagyon meg vagyok elégedve velük! Vigyázat a mérettel! Külön vannak választva, minden termék mellett betűjelzés van, hogy alacsony (A), normál (N) vagy magas (M) méretben kapható. Ezt érdemes nadrágnál figyelni.
2008. febr. 19. 01:09
Én is rendeltem tőlük,végkiárusítás címszó alatt.Természetesen jól bevásároltam volna...de a méretemben nem volt csak egy ruha.Persze a postaköltséget kin kellett fizetni.Azóta Bonprix katalógus irány a kukába!
2008. febr. 5. 07:50
Én takarót rendeltem, nem volt vele gond.
2008. febr. 2. 18:23
Akadt már a kezmbe a katalógus.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook