Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
:) most nem beszélgettek ugyi?
Kicsit felhozzuk a topicot aztán visszaadjuk! Ha már a C. itt szólt be nekünk!
Érteed! :DD
macikám, nem igazán vok rá kíváncsi!! ugyhogy ne fáradj!!
drága humor helga: nem a párkapcsolati problémákat oldjuk meg itt, csak beszélgetünk, de nem kezdem magyarázni, mert lehet hogy én olyan nagyon nem vagyok okos szerinted, én nem igy látom de mind1, de én tudok olvasni, ha te is tudnál és meg is tennéd tudnád hogy miért indítottam ezt a fórumot anno! ès összejött itt egy olyan jó kis csapat akivel mindent ösintén meg lehet beszélni!! Ha célotok ebbe belegázolni hajrá!!! Ha ti az életbe is ilyenek vagytok, sajnállak benneteket!!
de itt legalább többen vagyunk :DDDDDD
egyébként ott is vagyok :PPPP
Az a baj Drága C.bogár, hogy te ezt fikázásnak veszed!
ha kell adunk egy kis önbizalmat!
Hallod, Ági... én kimaradok most..mert kurvára nem vagyok kíváncsi erre a szánalmas, lenéző, nagyképű szarságra, ami itt folyik....
Eddig tök jó volt ez a fórum...majd megvárom, amíg megint normális lesz.
aha van amikor 2 laptoppal egymás mellöl az ágyon ülve!
Most pl messengeren beszélgetve. Videó az nincs mert valami gond van a sávszélességemmel!
heloooo:DDDDDD
na mi folyna hülyülök ahogy szoktam :)
Ha ennyire kib..ott jó a kapcsolatotok, miért itt a hoxán lógtok??? ....
Ja......röhögni a szénalapúakon, mi?...
Hát igen..marha értelmes időtöltés, marha értelmes embereknek.
Mi ez a kisebbségi érzés? nem lenézlek benneteket hanem jókat nevetgélek az elmés és humoros pengevillantásokon!
Miért neked nem szórakoztatók ezek a kis csevejek?
uhh uhh...de igen jók az ilyen "mélyen szántó dolgok" csak tudod a párkapcsolati gondjainkat együtt oldjuk meg és nem itt a hoxán hulla idegen emberekkel....de ki ki hogyan....
ne már tényleg a tehén azt mondja h MÚÚ??? Te de okos vagy....aztaaaaaaaa.....
:)
Egyszer már leírtam keress vissza ha nem találod elmondom szívesen!
Hát már ne haragudj meg, de erre a fajta szórakoztatásra sem én (és szerintem) az itteni bnőim sem kíváncsiak.
Tőlem leírhatod ezerszer, hogy "szénalapú, meg gondolkodásra képtelen" egyedek..... de ha ennyire lenézel minket, akkor miért nem csevegsz számodra értelmesekkel???
Ennyi......
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!