Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet! (beszélgetés)
a dejavu az teljesen mas dolog....
en olvastam egy konyvben, ott hosszasan taglaltak az elozo eleteinkrol szolo dolgokat, mar ha valaki hisz benne, csak annak erdekes most amit leirok.
szoval ott ugy magyaraztak a dejavut, hogy azok a dolgok ugye ugy tunnek, mint hamar megtortenket volna valunk, es lehet hoyg tenyleg igy van...
mert epp olyna erzes,
de egy nagyon egyszeru pelda:
ha diafilmet vetitesz a falra, vagy vaszonra, nincs jelentosege mire, ugye le kell kapcsolni a lampakat ahoz,hogy a dia meg jelenjen a falon.
ha folkapcsolod a lampat,a dia eltunik, pedig ott van...
nem tudom ,mennyire sikerult erthetoen leirni,de az a lenyege, ha alszunk(diavetites sotetben)
es allmodunk dolgokat,de nappal is lathatjuk a mar megtortent vagy megallmodott dolgokat, ha azok tenyleg megtortentek, csak nappal nem lathatjuk az egesz tortenetet (felkapcsolva van a lampa diavetites kozben) mert a fenyben nem lathato a mar megtortent esemeny, csak egy bizonyos reszlet abbol.es az is veletlenul..
lehet elsore hulyesegnek tunik, de ha belegondolok,....
ez nagyon igaz, nekem is az hozta a megoldast, hogy elmenntem a templomba,es beszeltem a pappal.
szegyenkezve uygan de elmondtam neki, hogy mik tortennek velem, honapok ota...
mar aludni se tudtam, mert annyira feltem,es sokszor ebredtem arra hogy valami meg akar folytani,...ne is ragozzam tovabb..
es a pap javasolta,hogy vigyek haza szentelt vizet,es minden szobat ,minden sarkot szenteljek be,egy fa aggal,amit az udvarunkbol tortem le.
vittem haza szentelt vizet,es ezt igy meg is csinaltam.
hala Istennek elmult minden,es nagyonsokat imatkoztam is...
De viszont aki ennyire fél tőlük mint pl csutkababa is, akkor létezik a szentelt viz.
Nekem anyukám nemrég volt kiszentelni egy barátnője lakását, mert a gyerek alva járt éjszaka és szellemekre gyanakodtak. Azóta nincs probléma a kicsivel.Szépen alszik. Egy másik barátnője egyszer az ablakán látott kisuhanni egy furcsa fényt és érezte a szellemeket a házban, neki is kiszentelték a házát, mert ő rettegett tőlük. Azóta szerencsére ő sem panaszkodik.
Szval erre is van megoldás , ki kell szentelni szentelt vizzel a házat.
...mikor nagyanyám meghalt. Leestek dolgok a szekrény tetejéről. Vagy két hétig történtek hasonlók. De az is lehet, hogy csak én képzelődtem :)
Ha létezik is ilyesmi, szerintem nem akarta elhinni, hogy meghalt, mintha mondani akart volna még valamit, vagy mérges lett volna :) Elég markáns személyiség volt életében.
hu csajok, olvasom itt miket irtok, hat nekem sajnos vannak tapasztalataim a szellemekkel,vagy ki tudja mik voltak, de nagyon nem szeretek rola beszelni, rossz emlekek,es igyekszem elfelejteni oket.
a hideg fuvallat,meg az iylen mint ha nezne valaki, ez ismeros, de mar futkos is a hideg a hatamon...
nem erdemes ezzel foglalkozni higyetek el nekem, en nagyonle is betegedtem ez miatt, mar pszichologushoz kellett mennem, mert azt hittem meg zavarodtam,de nagyon nagyon nehez idoszak volt az...
szornyu dolgokat lattam, es az a legdurvabb, hogy az akkori baratom is latott ezt azt, tehat legalabb tudtam, nem ooooorultem meg, ha mar mas is latja,amit en...
ne nagyon feszegessetek a temat, nem erdemes..
mert a gonosz,a felelmbol es az iylen dolgokbol taplalkozik ,jobb nem is torodni az iylesmivel. higyetek nekem.
Hu, ilyen már megtörtént velem is rengetegszer hogy ültem a szobámban és hirtelen baromi hideg szél lett körülöttem, pedig az ablak zárva volt.. és néha én is látom a másik szobában a fura alakokat.
Volt régebben egy kutyánk, az megérezte a szellemeket, és a mostani kiskutyám is sokszor felébred éjjel és megkezd egy pontba nézni és ugatni de nem akárhogy. Pedig tök csend van és semmi zaj. Ilyenkor tudom h nem vagyunk egyedül. De amig nem bántanak, addig kár félni tőlük...
Nekem is vannak, sőt olyan is volt, hogy közöltem anyukámmal, megszült az unokatestvérem az éjjel, lánya lett és Eszternek hívják, holott előtte soha nem beszéltünk erről. Délután jött a telefon, amibe szó szerint ezt mondták. Sok dolgot én is megérzek, bár ez szerintem nem szellemtől függ...
Remélem, én soha nem fogok látni ilyet a tükörben, valami miatt iszonyúan félek tőlük.
Már nekem is volt többször ilyen furcsa érzésem, és ha egyedül vagyok otthon este kicsit félek is.
Én kisebb felvillanó fényt láttam, amire nem találtam magyarázatot, hogy honnan jöhetett.
További ajánlott fórumok:
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Hogyan lehet biztonságosan szellemet idézni?
- A laptop egyszercsak nem érzékelte az egeret. Egy másikat sem. Mi lehet a gond?