Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Én különösebben nem értek hozzá, de szerintem a 120 perces inzulin magas önmagában is, és a 0'- nek több, mint az ötszöröse (igaz, nem sokkal).
A D vitamin referenciatartománya nem tudom mi, de mintha az is lehetne picit magasabb, bár szerintem az értékhatáron belül van.
Ezt hol csináltattad? Mikor mész dokihoz?
Neeem, én képtelen lennék ennyi cucc elfogyasztására.
Most szedek
* 3x500mg merck- et,
* 1 db halolaj kapszulát,
* 2 szem D vitamint (bár ennek a hatóanyag tartalmára sokszori nekifutás után sem sikerült rájönnöm, mint ahogy arra sem, hogy mennyit kéne szedni/nap)
* 1x1000 mg C vitamin
* 1/2 szem bromocriptin
és ha minden igaz, akkor mostantól green mix???
Azért gondoltam, hogy visszamegyek és megveszem, mert ebben 20 db van összesen, az hamar elfogy, aztán ha a kapszula is hatásos, akkor lehet az egyszerűbb.
Szeritem az inzud nem vészesk, a terhelt 60 perces cukord egy kicsit magasabb mint kéne.
Lehet elég a mozgás+diéta ,de annyira nem értek hozzá.
Ohhhh, jeee!
GRATULA!!! :)
Sziasztok! Megjött az eredményem......
Glukoz: 5.48 mmol/L
Inzulin: 4,46 mU/L
60 perces
Glukoz: 9.59 mmol/L
Inzulin: 32.21 mU/L
120 perces
Glukoz: 6.97 mmol/L
Inzulin: 30.79 mU/L
D vitamin: 46.37 ng/mL
Ez lett az eredmény, nem is tudom mit mondjak...,eletbe maradok?:)))
Az én asztalom is egy patika :)
Ezeket szedem:
-c-vitamin, d-vitamin, multivitamin
-lúgosító kapszula, króm, fahéj tabletta
-merck
Nem tudom mit kellene még. Talán magnézium, vagy vas, vagy B komlpex? Tanácsok?
Köszi Adri :)
Akkor ezek szerint tökéletesen teljesített! :)
A lakásunk lassan átalakul herbáriává... Több kilónyi liszt, vitaminhegyek, most ez a lúgosítás...
Kezdek becsavarodni????
Barnarizs!
Én is szedek lúgosítót, évek óta, mert egy vizelet vizsgálatkor 5 volt a ph, ami marha savas. Én a zöldvér program kapszulái közül szoktam választani, van rengeteg féle: búzafű, árpafű, cékla, lucerna... És nem is drágák. Most lucernát vettem. Mindig variálom. És van hatása. Legutóbb már 6,5 volt a vizelet ph-m. Mindenképp kell lúgosítani, nem csak a baba miatt. Ha el vagy savasodva, akkor minden betegség könyebben kialakul (diabetes, daganat, szív, vese, máj bajok). Szoktam még lúgos vizet is inni.
Beszereztem Green Mix port, a DM- ben vettem. 3.000 forint volt.
Kezdem magam tiszta hülyének érezni, annyi sz.rt szedek... és krómot még nem is vettem...
Mikor és hogy érdemes ezt a port fogyasztani? Mármint éhgyomorra, evés előtt/után/közben?
Gratulálok Muuuuuuuucika!!! :)
Bocs a hülye kérdésért, de mi az a 10- es????
Sziasztok!
A telefonomon nem tudom hogyan, de full elfogyasztottam a netes keretemet, így útközben nem tudlak Titeket olvasni :((((
A melóhely sem alkalmas erre, de most próbálkozok. Ugyan helyettesítek is, de nem érdekel :)))
Ami eszembe jut most hirtelen, gyorsan le is írom.
Réka, nekem is nagyon alacsony volt a progim, aztán mégis csak csoda történt. Nekem 5,8 ng/mL volt az értékem (ref.tartomány 0,5-27,0).
Babus, nagyon örülök, hogy jól vagy! Most már minden rendben lesz, hidd el! :)
CsillagTM nagyon szorítok érted!
Shanee, veled mizujs van? Regélj majd itt egy kicsit nekünk, engem nagyon érdekel! :)
Hajna, jobbulást anyudnak! Nem értem a fórum végére, de megvannak az eredményeid? (vki kérdezte, és ez megragadt bennem)
Bri, az a legjobb süti/nasi, ami csak neked ízlik.
Szalmi, fizu után rácuppanok a shoppodra, hahaha, féljél előre :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?