Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
ahham, értem:)
sajnos a kenyérről nem tudok leszokni, de a tk kenyeret szeretem, szóval nem volt gáz az átszokás
apának sem szerencsére
Ez ugyanolyan minthogy nagymamám mindig mondta kicsi koromban ne igyál annyit mert béka nő a hasadba- mai napig fülembe cseng szinte ha vedelem a vizet mert szomjas is vagyok meg ugye kell..
ugyanez a kenyér "hízlal"
Ti nem szoktatok olyasmit érezni, hogy amint megesztek vvalamit egyből rakódik lefele?
Én minden kenyérevészet után ezt érzem:S pedig tk kenyeret eszem, de annyira bennem van az, hogy a kenyér hízlal, hogy már ilyeneket képzelek be magamnak:) szinte érzem ahogy rakódnak le a dekák
Mióta csinálod? leírod kb miket eszel egy nap?
Gyógyszert is szedsz?
Sziasztok !
160 g CH de éhen halok mellette ... olyan falásrohamaim vannak hogy csak na ! Más is tapasztalt hasonlót ? Esetleg nem jól csinálok valamit ? Írnátok légyszi mintaétrendet ? Köszönöm !!!
Nem az a elszaladós típus...
De gondolom akkor a te férjed biztos sokat fut...
A kutyasétáltatás is nagyon jó ötlet!
A mi kutyusunka héten kapja meg az utolsó védőoltást, így lassan őt is ki lehet vinni az utcára. Eddig nem mertem, nehogy elkapja a parvot vagy ilyesmit.
Hát akkor ne is menjen. Lehetne helyette nagyokat sétálni, kerékpározni, nyáron majd úszkálni. Egyiket sem szereti?
Mi olyan jókat tekerünk együtt a férjemmel :)
Ez nagyon egészségtelenül hangzik!!!
És zöldséget, gyümölcsöt sem eszik? Vagy rakott dolgokat pl karfiolt?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?