Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Az jó :D
Akkor legalább nem szenvedés a terhesség :D
megkérdezhetem, hogy mennyit híztál a várandósság alatt eddig?
csak mert majd én is arra szeretnék gyúrni, hogy a lehető legkevesebbet
nem hiúsági okok miatt, hanem tudom milyen úgy szülni:(
SZia. Én is gratulálok neked:) Nekem most nem voltak éhségrohamok sokáig, a 20. héten vagyok, most újra van, de valami nagyon durván. Én sem mérek, megengedtek 180-at, illetve a doki 170-et, a dietetikus 180-at. Mostanában sokszor kb eszem, de nem lépem túl szerintem a 180-at. A cukraim tökéletesek, a pajzsmirigyem pocsék. Mondjuk tilosat nem eszem, de van, hogy egy szelettel több purpur kell este, vagy pótvacsira.
Az mit jelent, hogy nem teljesen tartod be? Te is így?
Terhes vagy és immel ámmal tartod csak a diétát?
Na mindjárt kikapsz a csajoktól :)
Szia!
Már egyáltalán nincs. 3 hónap után, mint amit elvágtak. Inkább most az éhséggel kell megküzdenem. Néha olyan falási roham jön rám , csak győzzem kibírni. Igaz sajna a diétát ímmel-ámmal tudom betartani, de azért próbálom az alapanyagokat úgy összeválogatni, hogy többségében jó legyen számomra.(apósom nagy bánatára, mert őneki ezek a kaják nem ízlenek :S :P :D )
De nem volt meg az 1 éve Ivinek , ezért szerintem jobb a közös megegyezést az konnyebben kidumálja
interjún.
Mármint ők mondanak fel Neked?
Szerintem inkább közös megegyezés okvetlenül....
csajok mit jobb aláirjak? rendes felmondást vagy közös megeggyezést?
ma rádióban hallottam ir-ről jeeee
Nyami! Én is szeretném kipróbálni, ha valaki megcsinálná helyettem! :D
Én még spárgát nem csináltam soha, szerinted nem kell azt előfőzni vagy valami?
Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban
Hozzávalók:
4 db fél csirkemell (vagyis 2 csirkemell)
12 db spárga
8 kis gerezd fokhagyma
5-6 szelet bacon
10 dkg márványsajt
3 dl tejszín
1 evőkanál parmezán
só
bors
olívaolaj
vaj
Elkészítés:
A melleket hegyes, éles késsel felszúrjuk, majd megtöltjük a megtisztított spárgákkal. Sózzuk, borsozzuk. Néhány perc alatt elősütjük olívaolaj és vaj keverékén. Ezután tűzálló tál aljára fektetjük a bacon-szeleteket, rátesszük a megsütött húsokat. Sajtmártáshoz a tejszínt fazékba öntjük, beletördeljük a márványsajtot és a parmezánt. Kis lángon addig főzzük, míg a sajtok elolvadnak. A mártást a húsokra öntjük, a tetejére 1-1 paradicsomkarikát is tehetünk. 15-20 percig lefedve sütjük, majd megpirítjuk.
Én ezt szeretném egyszer megpróbálni :D
Én csináltam valamelyik nap csak én sonkába tekertem.
Spárgát megpucolni, enyhén sós vizbe kicsit előfőzni, utána hideg vízben lehűteni , leszárítani.
5-6 spárgát mérettől függően össefogsz és a közepénél megtekered sonkával vagy szalonnával, vajjal kikent tepsibe rakni és 180 fokon 15-20 percet sütni.
Ilyesmire gondoltál?
én most baconba tekert spárgát szeretnék csinálni
csak még nem találtam recit
valahol láttam és tetszik:-)
Valaki csinál 130 g CH-t?
elkezdeném felemelni 130-ra, mert szerintem lassan megszokta a diétát és már kevés a 120g
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?