Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Bocsi,hogy ennyit kérdezek :(
Ez mit jelent a végén a süti receptnek? 10db lett belőle,darabonként 24-7g ch... na most 1 db-ban 24g vagy 7g ch van? Nem értem ott az a 24-es számocskát.
Nekem ebből az adagból 10 db lett, darabonként 24, 7 g ch-val.
Ez lassú vagy gyors édesség?
KÓKUSZOS GOLYÓK MOLYGÓTÓL
Hozzávalók:
- 20 dkg natur kókuszreszelék
- édesítő ízés szerint
- tejszín kb 2 dl
- 4 tojás fehérje
A kókuszreszeléket összekevered a tejszínnel és az édesítővel és 1 éjszakára hagyod hogy megszívja magát a hűtőben, ha száraznak véled még adhatsz hozzá tejszínt. A 4 tojás fehérjét felvered és óvatosan összekevered a reszelékkel. Kb 20-25 db golyócskát csinálsz belőle. Előmelegített sütőben 15 percig sütöd, úgy hogy barnás legyen a teteje. Ennyi. Isteni és kb 1, 9 CH-t tartalmaz 1 db süti.
szia, nem tudom lehet, azt mondta ír egy bejegyzést mielőtt indulnak... de még nem írt... :)
ha nem jelentekzik ma akkor irok Neki smst :)
hajna.74 felhasználó neve alatt van 4 témakörök szerinti recept gyűlytemény.
hogy megy a diéta?
Nem csak a TSH okozhatja a hajhullást, hanem a sok inzulin is (vizsgaidőszak idegesség egyenlő sok inzulin)
Csináltass olyan terhelést ahol nem csak cukrot hanem inzulint is néznek, meg ugye amit írtam hogy B12 vitamin ...
Nem lehet hogy azért mert többet mozogsz?
Tudod mozgásnál jár + 20 gyors ch, Én 1-2 ora kemény kerti munkát is annak venném.
Barnarizs
Ha elfogy a gyógyszer? Nekem simán felírja a körzetis doki,így nem kell mindig a dokinőt nyaggatni miatta.
A szakorvosi vélemény kell csak hozzá(az első papír,amit az endokrinológus adott) és az alapján ha elfogy,akkor megyek és kérek másikat.
Én júliius 22-re kaptam időpontot Tűű doktorhoz,
Kérdezték, hogy nem akarok-e már menni Breyer doktornőhöz... nem tudom. Majd meglátom most milyen tanácsot kapok Tűűtől.
Gyógyszerem amúgy még kb. egy hónapra van, de úgy döntöttem, hogy ha elfogy, akkor folytatom a diétát, és meglátjuk úgy milyen lesz az eredményem.
Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem a múltkor egy hozzászólás után, de ma vizsgáztam, és egyszerűen csak írtam, aztán meg csináltam a dolgom, és kiment a fejemből...
Azért szedem a méhpempőt, hogy rendezze a ciklusom. Vagyis magával a ciklusommal nincs baj - mindig megjön a peteéréstől számított 15 napra - csak ez a barnázás...
Én egyébként hűtóben tartom, műanyag kanállal eszem, de nem éhgyomorra, és nem nyelv alatt. Örülök, ha le tudom úgy nyelni, hogy nem ér hozzá a számban semmihez.. olyan borzasztó íze van :D a hatóanyag a szervezetembe kerül, hogy most a számban vagy a gyomromban szívódik fel... és hogy lassan vagy gyorsan??? ráérek. :)
szerintem amiben van hatóanyag, abban benne van, és nem a hókuszpókuszoktól működik.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?