Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Viki!
A mai estémet azzal töltöttem, hogy utána olvastam ennek a Siklósi Györgynek.
Nem mondanám, hogy 100%-ig meggyőzött....
Kb. 15- ből 7 ajánlja, 8 meg azt írja, hogy kerüld őt, de ha lehet még egy városban se tartózkodj vele...
Van fórum, ami egészen hosszan végig követi 3 kismama történetét, ebből kettőét a 0-ról.
Mindenkinek clostyt ír fel, és a ciklus 5 napján keresztül kell szedni, több hónapon át.
Többen írták, hogy ez olyan cisztásodást okozott, amit alig bírtak megszüntetni utóbb. Egy csajnál olvastam, hogy annyira túlstimulálta a petefészkét, hogy leállt a spontán működése...
Akinél viszont hatott, ott elég meggyőző.
Na, hova lett mindenki???
Annyit írkáltatok arról, hogy kinek a macsekja mit eszik, hogy a kutyám elcsórta az általam sütött kenyeret és betolta az egészet...
Kis dög...
Hát, viszonyítás kérdése. Rajtam is van majd 20 kiló. Tegnap vettem digitális mérleget végre. Ma reggel mértem magam. 85,6 :(
Tud testzsír, izom, víz, csont %-ot is. Azt még be kell állítanom. Na ezekre még kíváncsibb vagyok.
Hát, én nagyon sok mindent tudtam meg onnan, mondjuk Titti, rajtad nem sok túlsúly van :)
Nem tudom amúgy pontosan, csak az endós dokim mondta így. Sztem csak arra értette amilyen én vagyok pl. :)
Az cuki hogy ő írja mindig, meg mondja, hogy olyan a női méh mint a termőtalaj ugye, és akkor vagy szikes, vagy jó "zsírosabb", tetszik a hasonlat :)
Dokim még azt mondta, hogy sajnos szigorú valahogy, és csak lefogyottakat vállal vagy mi :(((((
(Mondjuk én per pill nem igyekszem hozzá, de már sokaknak megírtam a nevét, meg az eddigi legértelmesebb és kutatásokkal leginkább alátámasztott, legösszefoglaltabb és legmesszebb eljutó eredményeket nála olvastam)
Hát, van magánrendelése, állítólag még éjjel 2kor is rendel néha, ott vannak elérhetőségek is.
Beszéltem már 1 csajjal én is akinek 2 vetélése volt, és nála már a 2. babát várja minden gond nélkül.
Biztos láttad a 98%-os hatékonyságát meg a PCOS-sel kapcsolatban írt dolgait is.
Az endós dokinénim gyakszán volt nála sok éve, mondta hogy nagyon szép letisztult kidolgozott módszere van.
Ha be tudsz jutni hozzá szólj.
Nem hiszik???? Hàt ez szèp....
Ez olyan, mint amikor èn felhívtam egy magánlabort, hogy csinàlnak-e AMH vizsgàlatot. Nem tudtàk mi az...
Egyèbkènt a kèrdèsedre èn azt írtam volna vàladznak, hogy szerintem fizetősre nem kell, de hívd fel őket, kèrdezd meg... :)
Ja, amúgy amit írtál, hogy ugrálókötelezés... én egyszer megpróbáltam elmagyarázni a férfi edzőmnek, hogy mért utálom az ugrálókötelezést... nem értette meg.
De hogy magyarázhattam volna el diszkréten, hogy konkrétan úgy érzem, hogy a méhem akar kicsúszni...
Nem paráztatom magam, csak szeretném megtudni az okokat.
És ha mondjuk oké, peteérés, és lépjünk rajta túl. Akkor is ott van még az a 21. nap környéki, és a mensi előtti 2-3 napos vérzés, barnázás, maszatolás.
Én is hajszálpontosan be tudom lőni az ovumat sajnos már 4 éve, és nekem is pont így van, hogy előtte pár nappal van a vérzés. De nem értem, ez miért ne lehetne ovulációs vérzés, (azt nem a pete kilökődése okozza csak a félreértések elkerülése végett!!), hanem a hirtelen hormonszint változás.
De persze mindenki azon paráztatja magát, amin akarja, én csak segíteni akartam.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?