Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

13242. ivi79 (válaszként erre: 13239. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 19:57

persze van aki zabál, de mosolykáék esete nagyon felidegelt..semmi együttérzés,pedig egy rokon..

gyerekeket marhára sajnálom, nagyon sok a borzasztóan kövér, és ha meg van áldva egy idióta szülővel, aki ezt leszarja, akkor lehet egy életre tönkreteszi:( aztán van az a szülő, aki viszi mindenhova, mert tudja h vmi nem stimmel, és iylen marhákba ütközik..

sajnálom vhol azokat a média által agymosottakat is, h de joghurtot eszem, az egészséges..

2012. jan. 25. 19:50
jó csak az irnek meg borzasztó rosszat tesz
13240. ivi79 (válaszként erre: 13237. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 19:48

köszi! csak gondoltuk, h előre dolgozni(meg spórolni egy vizitköltséget), mert kitudja mikorra sikerül időpontot kapni..

gyümi reggelire jó dolog, nekem így múlt el a sok savam..délután már nem is birom megenni..

2012. jan. 25. 19:45
Másoknál legalábbis nem tudom hogy van,de én tudom magamról,és akkor is tudtam,hogy borzasztó egészségtelenül élek, és nem is voltam nagyon meglepődve,hogy elhíztam. Persze azon igen,hogy ennyire és hogy nem tudtam fogyni,de az már más tészta volt.
2012. jan. 25. 19:31
Azt azért szögezzük le,hogy nagyon sokan maguk tehetnek arról, hogy kövérek.
2012. jan. 25. 19:29

Kíwa,de megehetsz egy banános juharszirupos palacsintát, csak ne csinálj belőle rendszert, és ha durum vagy nekünk való lisztből csinálod a palacsintát és uzsira eszed még nem is akkora bűn.

Ivi, mellékveséket, agyalapi mirigyet, májfunkciók, cukor az egyértelmű, én tesztoszteront is nézetnék,növekedési hormonokat. Ezt kellő részletességgel a doki el fogja mondani.

És tényleg gáz a terhelés,mert bevágunk egy jó kis sima ebéddel ennél többet is, de itt probléma az is,hogy reggel van és reggel reagál a legrosszabbul a szervezet a cukorra. Ezért is vicces az amerikaiak reggeli műzlije tejjel, vagy mikor az egészséges bio kislánykák reggelire gyümölcsöt esznek, vagy pl a paleo is azt írja,hogy délelőtt csak gyümölcs.

13236. ivi79 (válaszként erre: 13235. - Mosolyka1111)
2012. jan. 25. 19:24
nem küldted el az anyjába? ez tök úgy jön le, mintha ő tehetne róla h kövér..ésha csak a mettel fogy akkor is mivan.. nem ezért hízott meg, mert zabált és lusta volt..
13235. mosolyka1111 (válaszként erre: 13226. - Kíwa)
2012. jan. 25. 19:16

Mi is megkaptuk az IR-t életmódváltással meg lehet szüntetni szöveget, pont edódoki rokontól. Hiába pofáztam neki, hogy már 6 hete diétázik, és még a nagy semmi, a mérleg sem mozdult akkor.

Mozogjon, meg diéta, meg fiatal szervezet csodákra képes, boáááá:(((

Most is, hogy látta a lányomat, kb már 8 kg mínusszal, azért megkérdezte, hogy ez most CSAK a meforaltól van, és így nem is kell tenni érte?

Mondom, hogy DE IGEN, kőkemény diéta és napi fél óra torna, és a gyógyszer. (Utána mérgünkben zabáltunk óriáspalacsintát:)

13234. Babus80 (válaszként erre: 13231. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 19:01
Köszike csajszi!!Puszantás!!
13233. ivi79 (válaszként erre: 13230. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 18:54

havonta terhelni az télleg durva, de én ha hiszek vmi módszerben akkor tuti nem birnám ki, h ne igazoljam tényekkel..

az a cukoradag tényleg annyira lerombol titeket? és mi van azokkal vajon, akik betegek, de nem diétáznak...egy jóadag süteménnyel simán bevágnak sztem félóra alatt ennyit..

te úgyis vágod a témát, mit nézessenek meg a 12éves kissrácnál a d3-on és 3pontos terhelésen kivül?

13232. Kíwa (válaszként erre: 13230. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 18:49
Na ja, de nem igazán lehet bűnözgetni és olyan életmódot folytatni mint azelőtt mint amikor nem volt még ez a cumónk.. ergo a büdös életben nem ehetek meg egy banános juharszirupos palacsintát..
2012. jan. 25. 18:48
Babuska, dehogynem vegyed csak befelé nyugodtan a bűnözésnél is, én is beveszem. Ma azért nem vettem be,mert nem vittem magammal ,reggel a terhelés után értelemszerűen nem vettem be, ebédem nem volt mert fogorvosnál voltam, hát vacsira már lehet beveszem. De a terhelés elég rosszat tesz,mert a legrosszabb időszakban van, annak a napnak diéta és előrelépés szempontjából már mindegy.
2012. jan. 25. 18:44

Ivi, ebben is van logika. Dorka mesélte azt hiszem,hogy neki havonta kell így terhesen terheltetnie, hát ez szerintem erős túlzás, arról nem is beszélve,hogy lehet többet árt,mint használ. Én most 4 hónap után terheltettem és parázok eléggé,hogy mi lesz.

Kíwa, tünetmentesíteni lehet és szigorú diétával és gyógyszert is el lehet hagyni.

13229. Babus80 (válaszként erre: 13177. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 18:42

Titám segits nekem azt még meg értem hogy reggel nem veszed be mert meg ittad a lötyit de délbe vagy este miért nem vetted be??

Egyébként ha az ember bünözik a nap bármely szakában akkor már be se vehy e a gyogyit amikor kell neki mert minek??Bocsi ha értetlen vagyok de te nagyon profin nyomod és azért kérdem!!

13228. Kíwa (válaszként erre: 13223. - Zakkantcsajszi)
2012. jan. 25. 18:40
Támadd csak be mielőbb:-) Egy jó kis hancúr tuti nem tesz rosszat.. több okból sem.. kisimítja pl a ráncokat.. endorfin termelődik.. ésatöbbi ésatöbbi..
13227. ivi79 (válaszként erre: 13222. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 18:39
asszem én szoktam vele beszélni más topikban. megirod a nevét? ha uarra gondolunk, akkor ő fogyott+ mondtam, h én azé csinálnék egy kontrolt, márcsak igazolásképp, h tényleg minden oké-e, de asszem azt irta rá, h nem akarja azt a lórugás cukrot..
13226. Kíwa (válaszként erre: 13222. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 18:36

Na látod Darling? Nekem is ez a véleményem.. Én is megkaptam ma, hogy az IR-t az életmód váltással meglehet szüntetni, és nem kell életem végéig gyógyszert szednem.. hát basszus bár így lenne.. mit meg nem adnék érte..

Jajj, boccs a ByTheWay-ért..:-)

2012. jan. 25. 18:29

BTW-by the way, egyébként, mellesleg

Zaki támadd be mindennap az a biztos.

13224. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 13221. - Kíwa)
2012. jan. 25. 18:27
Mi az a BTW???
2012. jan. 25. 18:25
Hát az én ovu tesztem ma is + legalábbis majdnem ugyanolyan erős mint tegnap akkor most mivan több nap is lehet +??!Most akkor mikor támadjam be a zuramat??:)
2012. jan. 25. 18:24
Adja isten,hogy sikerüljön neki. Bár elvileg többek között én üldöztem el, pedig tényleg nem volt ilyen szándékom,mert igazán kíváncsi lettem volna a paleolitos PCOS kezelésre. Az Ir meg gyógyíthatatlan így remélem azért odafigyel magára, viszont,ha romlik az állapota arról tuti nem fogunk tudni, nem fogja bejelenteni.
13221. Kíwa
2012. jan. 25. 18:20

Hát a paleolitos Csajszival.. írta is, hogy itt mi majdnem leszedtük a fejét, ezért többet nem is jött Hozzánk..

BTW, ugyebár most terhes, és bár kontrollon azóta sem volt (80 felett volt a 120-asa amiből egyértelmű, hogy IR-es) de Ő már nem IR-es, az életmód váltása miatt..

13220. Molygó
2012. jan. 25. 18:18
Titám veled vagyok nagyon szar lehet. Próbálj meg öblögetni kamillával hátha nyugtat. Ha nem akkor cataflam.
2012. jan. 25. 18:16
Ó, Tita, jobbulást kívánok a kínzatás után!
13218. 3c111cc40f (válaszként erre: 13217. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 17:56
köszönöm szépen a sog segitséget meg hasznos tanácsot! ♥ Jobbulást neked!
2012. jan. 25. 17:54

Kati egyél még.Ne haragudj,de nem vagyok toppon, baromira fáj a fejem meg a szám és nem tudom eldönteni,hogy az injekció helye, a fogam helye, vagy a fogam helye mellett lévő két fog fáj-e.

Egyenlőre annyit tudok mondani,hogy egyél meg 150-160g ot és várj 2 hetet,ja és építsd fel addig a met-et,ha nincs melléhatás. Ha nem indul be a fogyás akkor újratervezés.

13216. ivi79 (válaszként erre: 13205. - Kr73)
2012. jan. 25. 17:50

tökre nem vagyok túlpörögve, csak az emelés elején éreztem 1-2napig, mintha felrántottam volna egy csíkot:D most simán alszom 8órát.pulzus alacsony, vérnyomást nemtudom, de majd megmérem vhol.. majd lejjebb veszem a tiroxint, egyelőre csak váltakoztatva 100-150, és feljebb tolom a szelénfogyasztást 200ra. vissza akarok menni 100ra, mert nem vagyok annyira alulmüködő h többet kelljen szednem..

lehet h a következő labort, már nem bírom megejteni, mert lejár a tbm, pedig tavasszal mehetnék már teljes vérképet is nézetni..t3 így mennyibe kerül, h beszerzed? nem feltétlen akarom szedni, csak kiváncsiskodok..

pmdiéta részletesebben:

Egyes élelmiszerekről tudjuk, hogy gátolják a jód hasznosítását, ezért „golyvaképzőnek” nevezik őket. Ilyenek a keresztes virágúak, mint a kelkáposzta, a brokkoli, a karfiol, a spenót, a kelbimbó, a fodros kel, az őszibarack, a körte, a mustár, a szójabab, a földimogyoró, a fenyőmag, a köles, a manióka és a fehérrépa. Ezért akinek alulműködik a pajzsmirigye, mértékletesen fogyassza vagy mellőzze az említett ételeket. Érdemes viszont ennie tojássárgáját, petrezselymet, sárgabarackot, datolyát, szilvát, nyers tejet, sajtot, valamint halat vagy csirkét. Ugyancsak mellőzendő a fehér liszt és a cukor, továbbá a feldolgozott és finomított ételek.

2012. jan. 25. 17:50

Helloo evribádi!!Hát a felét sem tudtam visszaolvasni annyit írtatok.Ez az aurás téma érdekes én tanultam energiagyógyászatot ahol igenis lehet érzékelni az aurát tök érdekes dolog:)tegnap sikerült lemérnem magamat és lááám 1 rohadt büdös dekát nem fogytam 1 hónap alatt.Jelentem Molygókám kezet foghatunk szóval nemtudom miatököm van valami nem jó de szerintem MM-be tutira fogok kapni ásik gyogyót legalábbis remélem.Meg szerintem ez a 3 szakos meló hát ember legyen a talpán aki tudja így tartani a dijjétát.De akkor az első hónapban miért fogytam

majdnem 5kgt??A Férjem még nem talált semmi melót teljesen együttérzek a munkanélküliekkel ha ez így megy még pár hétig akkor azthiszem felkopik az állunk és nem kell dijjéta mert nem lesz mit zabálni na majd úgy fogyok.Már vagy 15 helyre beadta az önéletrajzát de sehol semmi...kezdek bepánikolni azthiszem...pl. a héten is éjszakás vagyok és megpróbálok délután és éjjel úgy enni mintha nappal lenne de bizti nem jó mert sztem éjjel más az inzulin de nemtudok mit csinálni örülök h legalább nekem van munkahelyem.

Na megyek rápisilek egy ovutesztre tegnap csináltam az elsőt de sztem már pozitív elvileg ma van a 13. napom.pussz.

13214. mosolyka1111 (válaszként erre: 13210. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 17:47
Köszönöm, Tita!
13213. 3c111cc40f (válaszként erre: 13212. - Titamilla86)
2012. jan. 25. 17:42

Ja, értelek. De ebben a fajta tésztában 10 dkg-ban van 72g Ch, szoval a 7 dkg-ban 50,4. Vagy nem jol mondom?

Kérdés: pl reggelinél, csak a kenyeret kell számolni? Vagy pl most vacsira ettem házi tk zsemlét (28g CH) margarin, salátalevél,sajt,1 tojás,erős pista, ezeket is kellene számolnom?

Összeadtam, ma reggelire 17 g ch,tizorai,20g CH,ebéd 50g CH,uzsonna 10 g ch,vacsi 40 g CH. EZ összesen 137 g CH. ÉS reggel óta rosszul vagyok, szédülök, kovályog a fejem, ájulásérzésem van...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook