Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Molygó! Nyugi tabi küld. :-)
Szalma! Ne inzultáld Molygót! Uff! Egyébként simán megfőzve is fincsi, mi csináltunk régebben belőle rakott "krumplit" (csak több só kell bele). Mi nem vagyunk olyan extra dolgokat, mint te. Apropó, nem akarsz konyhai vonalon vmi állást magadnak? Mondjuk egy menő étteremben.
Rendeltem holnaptól a vki által itt dicsért KatusA-s kaját. Kíváncsi fáncsi leszek, hogy mekkora adagok, meg hogy milyen. PL.holnap uzsira rendeltem egy szelet oroszkrémtortát, asszem 10gCh-s.
Zaki, ne haragudj, nem tudom, hogy először voltál-e az MM-ben - nekem sajnos a hely nem jött be DE RR igen. Igazából, ha nem rendelkezel ott kortöténettel (de volt olyan is aki igen és az sem volt gond) akkor simán mehetsz ide először.
Tudom, hogy még egy 12 e FT, de a drmő rendel máshol is ahol nem kell hónapokat várni - én is odajárok hozzá mivel az MM-ben előtte nem voltak jó tapasztalataim (konkrétan 2-ből egyszer sem jutottam be a doktornőhöz).
szóval ha érdekel szívesen megírom hol rendel még.
Kr, felőlem jöhet, aminek jönnie kell! Mert ez a heti 2-3 alkalom MAX, nem jó. :S
Te mit csinálsz csicsókából? Sajtos felfújtra gondoltam, meg steakcsicsókára. :)
Csillag, azt nem tudom fogad- e valamikor Tüű, én csak annyit tudok, h már nem fogad újat. Hogy ez végleges- e, vagy nem, azt nem tudom.
Jaj Zaki, ne már... :S Már nem is lesz Ritánál hely? Mert Tüű nem fogad már új beteget, azt tudom. :S Inkább várnék, ha lesz időpont.
Pocoknak mi van a babájával? Hogy vannak? Tud valaki valamit? Ingyen agyonverem a nőgyógyászod... ötször. XS
Most ugrott fel a séf sógorom, és hozott ingyen csicsókát kb. 4 kg- t. Jihha!!! :)
Jelentem vagyok beszéltem MM-el azt mondták írjak emailt a doktornőnek hát megtettem kíváncsian várom a válaszát.
picur1979 én pénteken voltam ott először úgy látszik az új vidékieket hozzá passzolják jó lesz nekik ő is...hát kedves volt meg minden nem ez a probléma de 12000ft-ért többet vártam..szerintem nekem elcseszte a gyógyszert szóval szerintem én legközelebb nem megyek hozzá elég volt ebből.
Szia. bocs, még 1x. összetévesztettem a neveket. Zakkantcsajszi jár/járt Dr. Breyerhez. Ezért érdekelne, hogy a gyógyszerrel tévedés történt-e.
Igazából, még csak az első konzultáción voltam nála, szóval azt nem mondhatom, hogy nem vagyok elégedett. Ez még később fog kiderülni, de nagyon szeretném, ha végre jó kezekben lennék, mert csak telnek a hónapok...
Picur, én Rencz Ritához járok, én emilt küldtem. Ő nagyon jó fej, én (és a többi csaje is) nagyon bírom/ bírjuk. Ma reggel küldtem emilt, valószínű 1-2 nap, mire válaszol.
Sok dokinál voltam én is, és ha nem vagy elégedett vele, fel kell állni és otthagyni. Nem fogadtunk 1 dokinak sem örök hűséget. :) Belekerült jó sok évbe, mire értelmeset találtam. Szerintem hallgass a csajokra és jelentkezz be valamelyikünk jó dokijához. Ez a dr. Breyer ismeretlen számomra. :S
Áh, azt én is csinálok a héten. :) Asszem bevetem a sógornő féle mustármag kúrát. Esténként bevett 1 teáskanálnyit vízzel, aztán reggelre volt output, pedig hetente 2* ment szerencsétlen.
Várom, h RR visszaírjon... De félek is. Mostanra szoktam meg a met 850est, ha megint másik bogyót kapok, akkor megint jöhetnek a mellékhatások, na ne mááár. :S
Hajna igazoltan van távol??? :)
Sziasztok!
Szalmalány, sikerült beszélni MM-mel? bocs, hogy kíváncsiskodom... Én is Szfvárról járok hozzájuk (illetve csak 1x voltam eddig), és pár sikertelen kísérlet után jutottam oda.
Én sem kaptam Tűűhöz időpontot, és én is Dr. Breyernél voltam. Ezért érdekelne, mit mondtak. Hogy tévedés-e?? Remélem, azért jó kezekben vagyunk?!
ittvagyok Szalmám,
de sokat nem tudok mondani azon a klasszikuson kívül hogy fing.
Amúgy Hajna el van tünve.
ZAki köszi már jó és meleg van, amihez tegnap estére egy kis gázszag is párosult, de hál istennek olyan szerelőket találtam akik bár nem olcsón dolgoznak, de ha baj van és nem csinálnak meg valamit jól kijönnek. Így ma reggel 6:30kor meleg kv-val vártam a csávót és kicserélt valami szelepet. Remélem más gondd már nem lesz.
Zaki átérzem én napokat voltam 15-16 fokban és éjjel úgy ébredni hogy lefagyott az orrod olyan hideg rohadt szar. Kitartás.
Az addig oké h szólok a háziorvosnak de a recepten 2x500mg XR van és csak azért írt rá annyit h elég legyen 2 hónapig mert ugye szerinte napi 1 az adagom ami nagyon kevés...
azóta sem tudom őket elérni a dokinővel meg tuti nem tudok beszélni vááá.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?