Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Welkin terminátor aki mindig vissztér :) aki a bűnből erőt merít és lezúzza a zsírt :) Ánzsika én is csak most kezdem érezni és eszem már egy hónapja.
Amúgy mi van a honlappal??? Van új cikk???
Én nem pörgök az L-thyroxintól,mér nem???
Nem is tudom....
mondjuk a sütit most is leküldtem egypár másikkal, hónapok óta ez az első bűnözésem, és olyan jól esik...:D:D:Drossz welkinke,rossz...
Morgen tezsvíreim. Nőnap alkalmából 9kor megküldtem magam egy szójatejes (tudom ez sem jó nekünk de inkább mint a sima tej) kávéval egy menő kvzóban, nagyon jól esett isteni volt,de most itten szédelgek ejjjjj :) asszem nyomok egy kis korpikekszet.
Holnap reggel ráállok a mérlegre tessék drukkolni Molygónak, remélem 1 kg lement úgy szeretném, de úúúúgy.
Amúgy a thyroxintól asszem sokkal jobban pörgök, mert reggel 5kor már pattan a szemem és 11kor még fenn vagyok míg régen már 9kor tudtam aludni és reggel 7kor úgy másztam ki az ágyból. Szóval akkor remélem használ, és fogyok is, mert nyomom a D vitamint is.
Attól függ mit néznek.
Nekem legelőször, amikor 3 pontos cukros löttyös terhelés volt, és mellé jó pár hormon, akkor 33.300-at fizettem. A többi már 10 körül volt.
Most meg egy ezrest fizettem. Kismamacsomagban vagyok, ami havonta 6 ezer, de abban a belgyógy távkonzultáció, a diétásoktatás/kontroll, meg ha kell, akkor terhelés is benne van. Ha a terhelés mellett még néznek valamit, akkor azt külön kell fizetni. Ez volt ma a pontosan 1.080 Ft, mert kért RR egy HbA1C-t is a terhelés mellé.
Ma délután küldik az eredményt, RR meg holnap válaszol.
Jó reggelt! :)
Most voltam MM-ben terhelésen, kíváncsi vagyok az eredményre...
Én 200-225-ön, így többet kéne ennem, de egy 40-es reggeli után nem bírok 30-at enni!
Tegnap a vacsival is úgy jól laktam, hogy már nem kellett utóvacsira semmi.
Sziasztok!
Ha tízkor kelsz és reggeliznél, pedig 10óraizni kellene, akkor egyél 20 g ch-s reggelifélét, vagyis lassút. Ha véletlenül elalszom, én így csinálom. Pici t.k. kenyér valamivel, tea mellé v pezsgőtabletta. Ugye a 10 órai lehet lassú is, gyors is, csak a fantáziádon múlik, de attól is függ ugye mennyi ch-s étrenden vagy.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?