Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Liza ez javulás. HOgyne változhatna, de mondjuk aztán pont rosszabbodhat is ezután. nekem is nagyott javult először aztán meg ahhoz a nagy javuláshoz képest rosszabbodot, de ez is javulás állítólag, mert a cukrom viszont már tök oké lett.
Egyébként megjött a mai leletem. Inzulin 0 perces 5,1, 60 perces 58,9, 120 perces 78,9. A februári leletemen a 0 perces 8,6, a 60 perces 161,2, a 120 perces 117,8 volt. A cukor az rossz mindkettőn. De egy hónap alatt ennyit változott volna az inzulinom?
Szerintem rajta van..... majd megnézem neked.
Szia! Hát remélem, hogy nem jársz úgy mint én. De azért ha elő is fordul tévedés az szerintem nagyon kis százalékban, szóval veled biztos nem fog.
Nyami. Meg fahéj, az is jó bele. Milyen garam masalád van? Van rajta összetétel? Csak mert én is vennék és f.sok(most szó szerint hahaha), h olyan fűszer van benne, amire allergiás vagyok. Olyat keresek, amin rajta van, mit tartalmaz. :)
Olyan mindenbele indiai :) csirke, garam masala, fokhagyma, hagyma, paradicsom kókusztej kombó :) esetleg kis gyömbér is .....
Mosolyka én a Hercegprímás utcai rendelőbe járok (amúgy a belváros szakrendelése is ott van). De mivel fizetsz, külön vv. sor van egy másik bejárattal, így tényleg egy percet sem kell várni. ja és a vv. nővér is egy tündér, nagyon szépen vesz vért (nekem nagyon sza--k a vénáim de ő tud)
No, minden képed a helyén a recepteknél :)
Na akkor én erősítem a kivételt. Végül látod K lizának se keverték el a leleteit, sajnos teszem hozzá...
Én nakam csakl pozitiv élményem volt velük, de ha biztosra szeretnél menni menj fel a honlapukra minden ár részletesen rajta van!
Na nálam a legutóbbi képénél szakadt el a cérna... Gönyörű Rékuci ALAKFORMÁLÓ ruciban...14e-ért? MInek neki alakformáló? Egy átlagnőn megnézném azért ezt a cuccot, pl. magamon!
Igen? Csak annyi rosszat írtatok már itt a Centrumlabról, hogy nem volt hozzájuk bizodalmam.
Lehet, h jó, de én amennyire tudom, kerülöm a tejszínt, s.ggkissebbítés céljából. De ki lehet próbálni szerintem. :) Nagy baj nem lehet, mondjuk akkor kevesebb víz és olaj kell bele szerintem.
Molygó, milyen indiaira gondoltál?
Piggy nem akarlak lebeszélni, de miért nem próbálod meg a centrum lab-ot? 5 helyen van pesten vv helyük, 6000 alatt van a vv. díjjal együtt..felhívod őket van ahol már fél8tól vannak és természetesen adnak cukrot is.
Gyanus is volt főleg a többi árat is összevetve...
Igen, azóta már én is rájöttem, hogy tuti, hogy valamit elnézett a fickó, mert először azt se tudta, miről beszélek... Úgyhogy gyanítottam, hogy valamit nagyon benézett szegényke! :(
Viszont találtam egy másik helyet, ez a 13. kerületben van, a Lehel tér közelében, és itt viszont határozottan 6600 Ft-ot mondtak (igaz, a cukrot nekem kell vinnem, és csak 8-kor van a legkorábbi időpontjuk). Úgyhogy be is jelentkeztem hozzájuk jövő keddre, annyira izgulok! Nekem tavaly áprilisban derült ki az IR, azóta nem voltam terhelésen, csak nyomtam a diéta+mozgás+met kezelést. Hát, remélem, nem járok úgy, mint K Liza (bocs)!
Azért szomorú, h mit olvastam sóbertnorbiné oldalán szombaton. Íme: "friss gyümölcsök + frissen facsart narancslé. Reggelre bőven elegendő:) Lassan felszívòdò szénhidrát, hosszantartò energia!"
A gyümölcs mióta lassú ch??? Minek írja vazze, ha nem tudja, betojok. :S
Az eredeti receptben tej és tejpor is van, szerintem nem helyettesíthető. A tejet kihagytam, ezért került bele több tejpor (glükózmentes természetesen). A cukrot mérsékeltem és lecseréltem: finomítatlan nádcukrot raktam bele. De az állagához szerintem kell.
Van fenn kép szerintem a trifle-ről meg a quiche lorainne- ről is. :)
Én csináltatnék terhelést, lévén ti is babára gyúrtok és hasonló cipőben vagy mint én, tehát a korunk miatt is gyorsabb javulás kéne. Meg hogy egyáltalán hat-e a gyógyszer vagy mi az ábra.
Szalma, gyönyörűek a zsemlék, én is kérek! A tejport lehet valamivel helyettesíteni szerinted? Ja és újítok a recepteknél. Elloptam a zsemlécskék képeit és beraktam a recepthez. :) Majd idővel pótolom a többit is, amit már megcsináltál és látom a naplódba. A többiektől is ezúton kérem, hogyha elkészítenek valamit és lefotózzák esetleg, dobják át nekem majd mélben, hogy oda tudjam tenni a recept mellé.
Hát, 4200 meg 10500 között azért van különbség:(
Nem tudom, hogy érthették félre a laborban ennyire Piggy kérdését:(
Szerintetek az normális, hogy a szept.közepi terhelésre nov.elején megkapott gyógyszer után most az endodoki nem kér terhelést, elég neki az éhomi??? Akkor mikor lesz terheléses ellenőrzésem????
Na módosítom, mert kértem azért egy visszahívást, mert nem tudta pontosan az emberke... most hívott és mindennel együtt 10500 forint a 3 pontos :(
Az én anyukám a tojáspörkölt istencsászára... azmilyenjóóóóó tejfölösen :)
főzelék most volt azzal már nem terhelném azuram (mondjuk simalisztes volt anyámnak főztem én nem ettem), szóval nemtom. Lehet grillezek zöldséget. vagy csinálok egy indiait hogy kétszer csípjen :)
Szia, kiváncsiságból én is felhívtam őket és nekem 7300-at mondtak :D elég érdekes a dolog
Én gömböt csináltam, alulról kicsit megformáztam, benyomkodtam, ahogy írják a komolyabb helyeken. :) És dundi maradt. Azt hittem szétfolyik majd kicsit, de szerencsére dundi maradt. :) Molygó, majd sütök és kapsz, jó? Többféle nagyságút csináltam, 7 és 10 dkg közöttiek. :) Szerintem ez a mennyiség olyan 15-17 zsömlére elég.
Sziasztok!
Kaja terén, én a lányomnak néha szoktam olyat főzni, hogy tojáspörkölt. Két keménytojásból készítem, és kifőzök hozzá 6 dkg durum tésztát, imádja, és teljes értékű fehérjét is kapott vele.
Ne add fel, ez eszedbe se jusson. Biztosan talál a dokinő valami elfogadható magyarázatot. Annyira sajnálom:(
Feltétlenül írd meg, mit mondott a dokinő, szorítok, hogy találjon megoldást.
További ajánlott fórumok: