Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Mindenhogy működik. Szerintem nem is látta, h szőke vagyok. XD XD XD
Már csak 1 ismerős van ott, 3 volt. :D (Nagy cég, na. :))
Oké Hajni, megosztozunk.
De csak rázós ügyekhez vehetjük igénybe! A többit saját hatáskörben kell megoldani...
Kedves voltam, na. Meg eljátszottam a buta, nagymellű szőkét (nem is volt nehéz- ez azért aggaszt kicsit XD), én nem értek hozzá, a pasim is inkább ír egy programot, mint, hogy beverjen egy szöget, csak szakemberekre támaszkodhatunk, blablabla... :D
Biztos az is benne van, h nálunk minden biztosítás, (folyószámla is) náluk van, egy évre előre befizetve. Gondolom ezt is nézik. Ismerős volt ott elemző (igen Hajna, ott is :)), ő mondta, h nem minden ügyfél egyforma. :)
Szalmi, ügyi vagy. Néha ha kell az ügyintézéshez, kölcsönadod a melled?
Az enyém nem elég attraktív:)
Nahát, ezek az anyukák!!!
Az enyém is eü-s volt, igaz audiológus. Már nyugdíjas, de baromi szerencsém van vele. Rugalmas,okos, és nem felejtette el amit megtanult.
És főképp annyira imád, hogy bármit megtenne-megfőzne, ha nekem kell.
Ezen a növényi dolgon jót mosolyogtam...
Hát igen a répa és a búza is növény.
Csajok ma kezdem megemelni az esti Meforalt 500-ról 850-re. Remélem fosóka barátunk elkerül:)
Hajna, semmi gond, ne viccelj :)))
Ez a hétvégére időzítés jónak hangzik, bár én a melóhelyen is nyugodtan ki tudok menni, viszont egy-egy órát utazok otthon-melóhely közt, ez gáz lehet.
Bea, a "villám"-os beszólásodon jót mosolyogtam, tényleg vannak ilyen idióták :) És melltartó nélkül egy új ház építést is megfinanszíroznak neked :P
És hogy gyűlnek itt Hiro-anyukák :)
Hajna, anyáinkat ilyen téren össze kéne kötni :)
Az én anyum 2 éve télen egyszer a még fagyott húst akarta felvágni, és megcsúszott a kés - a tenyerébe. Párommal mi vittük be az ügyeletre, de ezért is már szinte ordítanom kellett vele, hogy hagyja már a nyavalyás rétest, most nem ez a fontos... az ügyeleten összevarták neki, de egy ideget is elvágott, amit műteni kellett volna, de azt már nem hagyta... mert neki dolgoznia kell menni, ő nem lehet betegszabin.
Hát, köszi csajok a drukkot! :)
Nekünk Allianzunk van. Nem vettem fel melltartót és pillázok majd az ürgére, h mi ilyeneket nem tudunk megcsinálni, szóltunk szakembernek, ő ennyit- annyit mondott rá. A pasim programozó, csak elméleti szakember, ő kilőve, én meg, jaaaj, dehogy, nem megy az ilyen nekem... XD
El nem árulom, h anyummal ketten úgy betonozunk (kocsibejárót mi csináltuk), mint 2 kőműves, ráadásul a kerítést öcsémmel 2en dobtuk össze... :D
Jucus, mondtam már neki. De úgy adja elő: ezt eheted, teljesen növényi, egészséges, ettől nem lesz bajod (jah, a cukor meg a fehérliszt is vmi növényből van :DD).
Amúgy kapott egy kis anyagot, hogy mi ez a betegség, mit-mikor hogyan kell ennem, mi a tilos, mit szabad enni. Csak azt nem értem, hogy nővér létére ezt miért ilyen nehéz megérteni? De majd megemészti ő is :)
Reci, drukkolok :)))
Hajna, hülyeség volt este kérdeznem, éjjel 1 órát dekkoltam a wc-n...
Szalma, egy nagy kupac jóindulat szoruljon az emberbe!!! Elvileg a beázás helyre hozatalaért fizetniük kell. Anyumat a fölötte lakó áztatta el folyamatosan, mindig kifizették a festés díját (persze magunk csináltuk, tehát csak a festék árát kellett állnia a biztosítónak).
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?