Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Rékám, ezt azért nem lehet pontosan megmondani.
A bölcsifog-műtétre számolj egy-két nap jegelést, megduzzadhat.
Gyökérkezelés, hát... ha minden rendben, két-három tisztítás, és tömi. Vagy rögtön tömi, vagy lezárja, és azután tömi.
Van néhány variáció, legyél rugalmas:)
A lagzi előtt csinálják meg, ami kiszámítható, a kétes dolgokat hagyd utánra.
Bár egy folyamatban lévő gyökérkezeléssel nyugodtan mulathatsz.
nekem 3éve van jogsim, de azóta 2kmnél többet nem vezettem, azt is kb vizsga után 1hétben.. eccerüen képtelen vagyok megfelelő sorrendben megfelelő dolgokat, megfelelő erővel nyomogatni, taposni, kapcsolni. mongyuk ez olyan dologra is igaz már lassan, amit 20éve rutinszerüen csinálok..
kezdek aggódni, h képes leszek-e egy új helyen betanulni bármit.
Lujzika, párom katonai jogász. És a séta lesz neked most a legjobb torna.
Shanee, én is ezért félek az úton, még szerencse,h nem lett bajod. Komolyan mondom,h néha biciklivel is bemegyek a járdára,ha tilos,ha nem,de főleg délután mikor már hazafelé döngetnek olyan figyelmetlen barmok,h félek az úttesten biciklizni.
Bizony, én is!
Most nem rendeltem akkorra beteget, teljes nyugalomban bekkelem ki a két órát.
Rácsempésztünk egy D vitamint is, meg lesz teljes vérkép is.
Valaminek kellett történnie-nagyon remélem pozitív irányba.
Shanee, sajnálom! De szerencse, hogy Neked nem lett bajod.
Én is kerületen belül vezetek, eddig még csak a rendelő parkolójában húztak meg.
Egyébként a jogosítványom a Hatát útig szól.
Ha be kell mennem, a városba, ott leteszem a kocsit, és metró.
Lányok, ma én is kértem terhelésre beutalót a házidokitól.
Lett belőle HgbAc, meg vércukor profil.
Én imádom őket, édesek, aranyosak, de fogalmuk nincs róla, hogy mi ez.
Úgyhogy a laboros kolléganőm szépen áthúzkodta, kijavította, így már mehetek jövőhét pénteken terhelésre:)
Sziasztok!
Help! Belgyógyász kiírhat hormonokat? (szokásos nőgyogyis hormonok, lh, fsh, stb.) Köszi előre, ha valaki tudja :-)
Én imádtam vezeti de most szívesen kihagynám az életemből.
Egész pestet hosszában kell lenyomnom reggel/este, de egy szerencsém avn ennek is örülhetek szerintem -ingyenes benti parkolóhelyem van. Manapság ez sem semmi...
Pedig olyan jó vezetni. El nem tudnám az életem képzelni nélküle. Shanee, sajnálom az autódat meg a balesetet.
Tegnap vicces fiatalok borítottak fel egy építkezési paravánt 2 autóra a Deáknál. Az enyémre pont nem ért rá, mert ember hátrább állt le... Valszeg kibelezem, ha valaki kárt tesz az autómban direkt. A baleset más, de az legalább nem direkt. Bár sok embernek nem szabadna jogsit adni.
Nagyon sajnálom!!! örülök, h nem lett gond!
nekem egyébként ez még a másik (a sok közül), h ugye én mindennep majd' 2 órát vezetek terhesen...de a férjem megnyugtatott, az kevésbé baj ha belém jönnek mert van majomfogóm, az a gáz ha én megyek neki valakinek...hát köszi.
nemtom, de ennek a néninek is arany keze van, meg sem éreztem h belém szúrja a tűt. úgylátszik csak jános khban nem telik vékonyra.
Shanee városban halál kocsival közlekedni, sok agyatlan, ha lehet hungárián belülre nem is szivesen megyünk, arra ott a bkv. ha véletlen vki meghal egy balesetben akkor is aszongya h bocsi nem aludtam ki magam?? baromállat.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?