Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
ez
hvg.hu/egeszseg/20121008_Blikk_torokfajasnak_nezte_az_orvos_a_gege
Én csak kb. 1 órával kelek korábban, mint amikor itthon voltam Barnival, mégsem bírom. Ezért is maradt el még a reggeli gyógyszerem is... ennyire kikészültem. De kezdem megszokni.
Mi történt apósoddal?
Tudsz írni rtl-nek (asszem ott volt), h szeretnéd vele felvenni a kapcsolatot, és megadni az elérhetőséged. Fenn vannak a hírek az oldalon, ott látod, ki csinálta a riportot, emil címek is vannak, meg lehet találni.
(Engem is így talált meg egy emberke, egy kis rádióriport után. :))
az utóbbi közel 1évben hajnal1kor feküdtem, és 9kor keltem, ebből kéne egy f7-7órási kelést varázsolni legkésőbb 11es alvással..régen 5kor keltem, 11-12feküdtem, de minden nap meg akarok halni érzésem volt.
csak h az orvosokat tovább dicsérjem:
napokban volt tvben, h egy pasit torokgyulladással kezeltek sokáig, majd kiderült h gégerák, meg is halt. faterommal ugyan ezt tették, ugyaezen évben, ugyanebben a kórházban, és szintén dokinő.. az illető felesége most perel, jó lenne vhogy megtalálni
No, akkor jó! Még szép, hogy újrakötözik a sebeit! Nem is értem, hogyan gondolták. De a lényeg, hogy sikerült :)
Alapvetően nem is gondoltam tornára... de igen, van benne valami.
Meg fogod szokni a korán kelést! :)
Nem lesz egyszerű, de majd átállsz. Én jelenleg éjfélig fent vagyok, és 5-fél 6 között kelek... simán bírom. Hétvégén persze pótlom az elmaradást :)
Már átneveztem elmentettem minden volt,a gépen szépen meg is van a kép de ahogy feltöltöm ide csak egy nagy feketeség látszik...
Nem tudom mit főzzek ma ,mindjárt belesek valaki naplójába ötletért.
tegnap végül bekötözték, el is panaszkodta magát a dokinak, mondta h na majd betolja az ügyeletest.. persze..
majd kell vmi gyógytornát is csinálnia, gondolom hegesedés miatt.. arca már elég szép, nem horrofilmes:)
apehot hamar megjártam, már f10kor itthon voltam, ugy h piacoztam is.. de ezt a reggeli kelést nemtom hogy fogom birni, egyáltalán korán lefeküdni..
A bölcsi nagyon bejött. Ma bementünk szólni, h. nem mehet csütörtökig és nem akart haza jönni :) Nagyon élvezi, sokat játszik. Mostmár stabilan jár, sőt fut, ugrál. Megtanult egyedül kanállal enni, pohárból iszik. Ezek nagyrésze a bölcsinek köszönhető. Ügyesebb, mint egy átlag egy éves, én meg olyan büszke vagyok :)
Melót élvezem, csak nagyon sok. De pont szept. 15. volt az adófizetés határideje, így a legjobbkor (ill. a legrosszabbkor) mentem. Sajnos novembertől egyedül leszek két munkakörre. Elmegy szülni a kolléganőm és nem vesznek fel senkit, spórolás van :(
Voltam dokinál is. A tsh-m szörnyű, de csak magamnak köszönhetem. Összevissza szedtem a thyroxint, mert a reggeleink zűrösek. De visszaálltam már rendesen, 5 hét múlva kontroll. Az inzulinom se a legjobb, de a doktornő szerint az én súlyomhoz elmegy. Figyeljek oda még egy kicsit és akár próbálkozhatunk is a tesóval ha akarunk. Még várunk vele egyelőre.
Ja és megkérdeztem xilitet nem adhatok még Barninak, inkább fruktózzal készítsek kaját amiből én is és ő is enni akarunk. És valszínűleg az IR-t örökölte Barnabás is, a hajlamot mindenképp :(
Akkor ez már halványan ki lehet jelenteni hogy inzulin rezisztenciám van??
Vagy ne kiabáljuk ell!! Az inzulni jövöhét péntekre lesz kész!
Bea, de jó, hogy itt vagy. :) Mondjuk az már nem, hogy Barnus kiütéses. De legalább nem bárányhimlő. Már jól viseli a bölcsit? Meló hogy megy? Kár, hogy nem tudsz jönni napközben.
Babus, ezek még nem jó értékek. De látnom kell az inzulint is majd.
Mondjuk igazad van nem tudjuk honnan induljunk mert nekem még nem volt soha terheléses vizsgálatom.De remélem ez már javulás :-))
De mitöl megy le a 2 orási igy le??
Azt mondja a házi orvos nagyon jol reagáll a szervezettem a cukros lötyre mert valakinek sokkal többre fel mennek az eredmények!!
Sziasztok!
Itthon dekkolunk. Barnit "kitiltották" tegnap a bölcsiből bárányhimlő gyanúval. Voltunk dokinál, de nem az. Nem is lett több pöttye, még kevesebb. De azért 2 napig maradjunk itthon. Kapott calcimuscot vmi allergia féle.
Megpróbálok kicsit bekapcsolódni legalább!
Roszika én progi krémet a netről rendeltem és ha felhívod telefonon a csajt már másnap tudsz érte menni, ha van neki raktárom, de hogy megelőzd előtte hívd fel van-e neki és utána rendelj.
a wwww. babproject.hu-ról rendeltem...
Ímmel-ámmal olvasok napközben, bár eredmény kiértékelést én a profikra hagynám, de írjak csak! :)
Csajok, ha sos kell progikrém egy ismimnek, akkor hol tud venni? Valami viszonteladó, biobolt... vagy tom mi kéne itt Bp-n belül. Ti annyira vágjátok ezeket! :)
Netről nem szeretne rendelni, mert nem tud várni a kis türelmetlen :)
Ez cukor ugye Babus?
Éhgyomrid jó, ennek örülünk. A 2 órás nagyon alacsony, annak legalább 6 körül kéne lennie. Az inzulinoddal lesznek bajok szerintem 60 percnél. Nem jó ez még. De ugye azt se tudjuk, honnan indultál diéta előtt, úgyhogy lehet, hogy ahhoz képest meg van javulás.
Én is attól féltem a legjobban és semmit nem éreztem a világon utána. Az volt a fóbiám, hogy:
1. nem fogok elaludni
2. közben felébredek
3. nem fogok felébredni.
De mondhatom, hogy tényleg ez a legjobb része az egésznek. És hát azóta már kétszer aludtam azóta lombik miatt, persze az csak gázos, cső nélkül.
Nálam ami kellemetlen volt, hogy a műtét után nem sokkal hánytam a gáztól. Igazából csak nyálat, de rém kellemetlen volt, mert nem tudtam lábra állni még akkor, és hát a nővérke tartotta a tálat, annyira kiszolgáltatott helyzet, meg a sebek is frissek voltak és nem volt kellemes úgy öklendezni. A lényeg a lényeg, hogy egyáltalán nem olyan szar, mint amit olvasol róla, utána rájöttem, kár volt emiatt halogatni. És meglepően hamar regenerálódik utána az ember.
Egyébként megértem, hogy fosol, nekem is mondhattak bármit, nem hittem senkinek.
Éhomi:5.6mmol/l
1/2 óra után:9.6mmol/l
1 ora után:8.5mmol/l
2 ora után:3.6mmol/l
Nagyon gáz???
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?