Intő jelek (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Intő jelek
És szerined az a pasi hibája, hogy a nő annyira vak és ostoba, hogy a szarra habot fúj, és még meg is eszi?
de irta hogy a cikk azert van hogy ne legyunk vakkok es vegyuk az into jeleket, ne fujjunk a szarra habot...hanem nyissuk ki a szemunket...mert ha valami nem jo nem is lesz jo...es kesz...!
A lényeg, h pasi nélkül is lehet az ember boldog, csak nem szabad félni bevallani önmagunknak, h NEM MEGY A KAPCSOLAT! Nem szabad a tányér sza**a tenni egy kis tejszinhabot, hogy "Finom lesz igy is"
Lehet, hogy nem írta sehol, valószínűleg én voltam felületes olvasó.
De akkor meg minek ez a felhajtás???
Ha nem szeretek valakit, akkor nem tűröm el hónapokig, hogy semmibe vegyen és megbántson az érzéseimben.
Vagy....
Sehol nem irta a csaj hogy szerelmes volt a pasiba...
es ha a pasi belelallta a kapcsolatba es meg honapok mulva sem lepett ki akkor bizti valamit akart o is...:)
de azt ilyen viselkedessel nem lehet elerni...
Ha egy pasi ilyen....?
Milyen?
A cikkből világosan kiderül, hogy még véletlenül sem vette komolyan a srác ezt az egész "kapcsolatot".
Ha a nő belemagyarázza egy ismeretségbe, "kapcsolatba" a szerelmet, ott biztos hogy a pasi a szemét??
Ezt tapasztaljuk az a dolgok egyik fele...de hogy hagyjuk e az a masik fele...
mert ha egy pasi ilyen , amit leirt a cikk iro jol pofan kell rugni....es megmondani na kifele de vigyazz kifele menet nehogy hatba szurjon a kilincs ajto...es keresni ujat...kell legyen norlamis pasi....
es boldogok egyedul kell legyunk...nem szabad hagyni hogy mastol fuggjon a boldogsagunk ugy mar senki nem vehetne el tolunk...
Figyelj nagylány!
Senkit nem óhajtok "kielemezni", csakcsupán leírtam a véleményem.
Hogy ki mit fog fel a cikkedből, hogy mi a célja, őszintén szólva :piszkosul nem érdekel.
Tudod, teljesen mindegy, a cikk lényege nem az, h közösen kielemezzük az én kapcsolatomat. Az egészet nem negativumként fogom fel, hanem tanulságként.
A cikk lényege is az, hogy más is elgondolkodjon azon, hogy jo irányba halade a kapcsolata.
Aki meg ugy gondolja, hogy most közösen kitárgyaljuk ki mit tett rosszul az én kapcsolatomban, az egyedül fog beszélgetni, mert én ebbe nem veszek részt. Egyszerüen nem ez a célom a cikkel, szerencsére ezt sokan fel is fogták, hogy a cél nem az, hogy megtárgyaljuk én hol hibáztam, mert én tudom, hogy már a LEGELEJÉN. A cél sokkal inkább az, hogy más legyen figyelmesebb.
:D
Bocsi, de ne menj se jósnőnek, se gondolatolvasónak, mert mellé fogtál. Nem gondoltam konkrétan semmire!!!
Azt írtam VALAMIRE jó voltál neki. Ez lehet lelki szemetesláda, biztosíték, ha a "Julis" nemet mond ...és még sorolhatnám.
Az, hogy ez nem volt nem igazi, hanem semilyen kapcsolat, az egész cikked alapján gondolom.
De azért azt már tényleg ne... Az is baj, ha fekszünk az is, ha nem? Azért ezt már nem hiszem...
Hiszek abban, hogy megtalálom a tényleg hozzám illő pasit, de hogy addig menni sebet szerzek...:(
Sajnos, hogy én is ezt látom és ezt tapasztalom mindenhol..
De mikor fognak ezek a dolgok jóra változni?
Meddig kell még nekünk nőknek tűrnünk?
Miért nem lehetünk boldogok?
Miért ilyenek a férfiak?
én sem azt mondtam,hogy csak a baj van velük,csak kevés a kivétel.Én is ezt tapasztaltam eddig,hogy a problémás, "sérült" pasikat vonzom.Az egyik öngyilkos akart lenni,a másik még évekig zaklatott...ráadásul úgy néz ki,hogy a férjemnél is mellényúltam, amire rásegítettek még apósék is,mert segítettek nekünk házat venni,de a maguk kényelmét nézték,és ez által a férjem visszakerült abba a környezetbe ami sose volt rá jó hatással.
SzBella, ez nagyjából rám is igaz. Sajnos.
hm, ha nem kapta meg, amire gondolunk, mondjuk ki: nem feküdtél le vele, akkor sajnos lehet, azért volt ilyen veled - és ez elég gáz. rá nézve természetesen. mindegy, hogy mikor, de jól tetted, hogy kiadtad az útját! olyan nagyon fiatal avgy még! :)
Nem tudom, én nem hiszem azt, hogy a pasikkal van csak a baj. A saját példámból kiindulva inkább az a gond, hogy hozzám nem illő pasikkal keveredek érzelmekbe, aminek borítékolható a vége. Csak ugye ellentétek vonzzák egymást, és valószínűleg én továbbra is a kőkemény, érzéketlen rosszfiúktól fogok elájulni. Aztán megint szívok. De arról meg nem tehetek, hogy a rendes, kedves, megbízható fiúk, akivel lehetne normális kapcsolatom, nem érdekelnek, nincs meg a szikra.
:)) értlek én... de nincs igazad, amire gondolsz..azt nem kapta meg :))
És az, h ritkán taliztunk az legföképpen az utolso elötti honapban volt :D
Bár igen, ez ténylge nem igazi kapcsolat, de igy jártam.... :))
Én azt figyeltem meg nagy általánosságba,hogy 20-40 között lévő férfiak felelőtlenek és hazugságra épül az életük.Nagyon kevés a kivétel.Utána meg jön náluk a kapuzárási pánik.Nagyon kevés aki nem esik bele ebbe a 2 kategóriába.Tudja valaki,hol található az a kevés pasi?Az szóljon nekem is.Leginkább a 40alattiak érdekelnének!
A férfiak között.... nos a szórakozóhelyeket nem reklámoznám:)) De progressive és house zene szerelmesei járnak..... nos... akkor ugy mondom 35 40....:D de baráti voltam.
40 az átlagéletkor? Milyen szórakozóhelyre jársz te?
De a legdurvább, hogy ha elmész egy szórakozóhelyre, a férfiak átlag életkora 40 és nagyon "raj" csávók....... és szánalmas ahogy lesik a vadat.... amikor meg hazamegy, egyedül van otthon... Akkor gondol igazán bele, hol is rontotta el....
Havonta 4x-6x találkozni a barátommal, nem éppen KAPCSOLAT! Az összes többit nem is említem, mert csak a cikket ismételném mondatról mondatra.
Ez az egész nem volt kapcsolat, csak a cikkíró hitte annak.
Valamire kellett a fiúnak, hogy mire, azt csak ők tudják..
az ilyen pasik egytől egyig GÁZOK!(és sajnos,ez igaz,lassan ez a pasik 90 százalékára igaz lesz...)hova fajul a világ?!
Édes Istenem..... mennyi és mennyi hibát elkövettem én is.... de utólag mindig rájöttem, győztesként kerülök ki. Nekem szerintem az a karmám , hogy egy másik nő miatt veszítem el a fiúkat... de mindegyik fiú toporog a végén.... az intő jeleket ha nem is vesszük észre, később megismerhetjük ezeket a személyiségi jegyeket, és már a saját elveinktől vezérelve kerüljük azt a tipust. Aki szerencsétlen a szerelemben szerencsés a játékban! Gyerünk csajok fel a ejjel... Én is most vagyok túl egy szakításon ami őrületesen fáj.... az exbarátnő vissza jött a képbe.... de tudjátok menni kell az úton tovább, egyre többen hozzánk csapódnak, és szegődnek el mellőlünk... az élet tele van tanulságokkal.... nem kell csüggedni.... Mindig egy jobb következik!
Hát tényleg benne van minden reményem, mert ha benne is csalódnom kell, akkor tudom, hogy utána nagyon nagyon sokáig egyedül kell lennem, hogy megbocsáthassak a férfi társadalomnak. :)
Az igazság az, hogy az ember kivülről mindig mindent képes tökéletesen megítélni, de amikor ő maga van ott benne, akkor sajnos nem:(
reménykedjünk, h nem dinkul meg :D
Természetesen, de nem csak ezek az intő jelek vannak, hanem rengeteg mást, de mind intenek valamire. Ezért is irtam, hogy lehet tanulni más hibájábol :D
További ajánlott fórumok: