Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Intim torna fórum

Intim torna (beszélgetős fórum)


1 2 3
72. Zizisicc (válaszként erre: 70. - Kisbagoj)
2013. márc. 6. 21:32
Igen. Az izmok feszesebbek, de rugalmasabbak lesznek, könnyebben alkalmazkodnak a szülés folyamatához.
2013. márc. 6. 21:32
és hol lehet internetröl ilyen gyakorlatokat tanulni??
2013. márc. 6. 21:29
az intimtorna tényleg megkönnyiti picit a szülést?mármint az izmokat felkésziti?
2013. jan. 7. 21:41
Ezt én is próbáltam, de a bajom az, hogy sehol nem találok olyan oldalt se, ahonnan a Kriston Intim tornát meg tudnám venni. Se bolt, se rendelés, semmi. A másik, a Testreform nem nagyon érdekel, de ezt nagyon szeretném és nem tudom, miért nincs sehol...
2012. nov. 16. 22:06
Én is kérem szépen :)
2012. nov. 16. 12:44
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Nagy szükségem lenne a KIT-féle intim torna DVD-re! Ha valakinek megvan akkor feltöltené? Vagy küldene egy linket, ahonnan leszedhetem? Előre is köszönöm!!!
2012. márc. 4. 17:32

Egy hihetetlen videó az eredeti taoista intim tornáról. A videó Magyarországon készült..

[link]

65. Babeck
2011. nov. 5. 22:38
Nekem csak az Aviva ismerős, egy könyvet tudok küldeni (vagyis feltöltöm valahová, és a linket elküldöm :))
64. Reading Angel (válaszként erre: 63. - Dcd32040b0)
2011. nov. 4. 20:29

Nagyon sok mindenre jók a gyakorlatok!


A KIT: az alhas izmait, kötőszöveteit, szerveit védő egészségnevelő program nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, megelőzési és szövetgyengeségből, keringési nehézségből illetve egyéb más funkciózavarból származó tünetek megszűntetésére, mérséklésére való törekvéssel.

2011. nov. 4. 20:12

Megkérdezhetem, mire is jó ez pontosan?

Ha valaki nem kifejezetten "tágulós" típus, annak segít, vagy annak, aki kissé "tágabb" odalenn?

2011. nov. 4. 20:03

Szeretném segítségeteket kérni!

Arwen, Kriston, vagy Aviva tornát szeretném megtanulni! Valaki el tudná küldeni nekem a gyakorlatokat?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2011. ápr. 4. 08:04
www.corewellness
2011. márc. 28. 15:28
Biztosan a puncija/kukija is ilyen harapós..... szegény férje vagy felesége :D:D:D:D
2011. márc. 28. 15:19

Sziasztok, aki mocskolódik az egyébnként profi intim tornász és minden tud? Vagy csak a jogszabályok rengetegében ismeri ilyen jól ki magát, vagy egyéb személyes oka van a sértegetésre?


Jó lenne ha válszolna mert irtó kíváncsi vagyok az indítékára.

Köszönettel.

Andrea

2010. márc. 9. 20:00
Köszi a tanácsot, nem akarom túlerőltetni magam, majd vigyázok:)
57. Zizisicc (válaszként erre: 56. - Princess13)
2010. márc. 9. 09:30
Akkor óvatosan elkezdheted .... de ne erőltesd túl magad .....
2010. márc. 9. 09:24
Sziasztok, elég rég volt írva a fórumba. Na mind1 lényeg h vt egy nőgyógyászati műtétem. Elkezdhetem dvd-ről a tornát? Ez a műtét 1 hónapja volt. De tanfolyamra nem tok elmenni, mert suli mellett nem engedhetem meg magamnak. Nem vt nagy műtét úgymond, és doki is mondta h semmi bajom már, mindent csinálhatok.
2009. jún. 17. 09:43
Úgy hallottam, hogy ha legalább 10 hétig csinálod az intim torna gyakorlatokat, az megkönnyíti a szülést és a szülés után a regenerálódást. Hát el kellene kezdeni, csak még nem tudom, hogy könyvből vagy dvd-ről próbáljam.
54. Citromostea (válaszként erre: 53. - Zizisicc)
2009. márc. 23. 22:19
Köszi szépen! ;)
53. Zizisicc (válaszként erre: 52. - Citromostea)
2009. márc. 18. 23:16
Persze, hogy lehetséges! Ne ijedj meg. Néhány napig pihenj, vagy óvatosan folytathatod is, de ne erőltesd túl magad!
2009. márc. 18. 22:22

Sziasztok!

Tegnap először nekiálltam megtanulni az intim tornát a Kriston-DVD-ről. Elég sokáig, több, mint egy órát gyakoroltam. Ma pedig olyan érzésem van, mintha izomlázam lenne "ott". Lehetséges ez? Néha fáj, amikor leülök, és ha pisilni kell, nagyon feszít a hólyagom. Másnak is volt már ilyen?

2008. okt. 29. 13:33
De "furcsa"! Te vagy a második emberke, aki az elmúlt 2 napban csak azért regisztrált, hogy szidja a Kriston módszert! :o))
2008. okt. 29. 13:09

A hétvégén, szombat délután találkoztam egy régi barátnőmmel, egészségügyis ő is, Budapesten, gyógytornász tanfolyamon voltak 9-en voltak, és abból pár olvasta a kriston könyvét, vagy volt magánál, kristonnál tanfolyamon, de nem tudtak megszabadulni az inkontinenciájuktól, mert nem értették, belebonyolódtak a gyakorlatozásba, többet ellentmondásosnak éreztek!

Aki nála volt tanfolyamon, már 3 éve, azt mondta neki sok volt az a „felhajtás, színjáték, a 9 órás beszéd, 1 óra gyakorlat”! Azt hiszi a kriston, nem látnak át a szitán, hogy sok beszédnek sok az alja…és az egész csak pénz beszedhetőségéről szól…

Tegnap felhívta a barátnőmet egy kismama, csodálkozott is, honnan kapta meg a telefonszámát egy gyógytornász oktatónak…


Franciaországban szült, és ott TB-re kötelező részt venni szülés után egy gátizomerősítő kurzuson. Azt megcsinálta, de gyakorolni már nem volt lehetősége, mert közben hazaköltöztek. A kiston könyvből próbálkozott, de egész más, zavaros, túlbonyolított, túlvariált , mint amit ott kinn tanítottak, így azt hagyta a csudába…és keresett egy igazi szakembert!

ami – amint a beszélgetés során kiderült - , ugyanaz a kinti gyakorlatsor, mint amit itt a gyógytornászok tanítanak itt, „ emeld fel a medencealapot, húzd össze a záróizmaid, húzd be a hasad, stb…”.

Szóval, remélem egyszer győz a valódi, tiszta tudomány, és az üledék leülepszik…lelkes marketing nem elég, hosszútávon nem lehet elég, ha szakmaiatlan valaki…ezt mesélte...


...egy teljesen másik, milyen véletlenek vannak, franciaországban masszőrként dolgozó gyógytornászlány mesélte, hogy a kriston korábban felhívta az ő egy barátnőjét, kolléganőjét, Mo.-on és nekirontott, pontosabban ráparancsolt (ilyenkor oda a nagy bűbájosság) hogy ne merjen intim torna tréninget tartani. Bepróbálkozott, de a lány kinevette, és közölte vele, hogy mit képzel, hiszen ő szigorlatozott belőle, SAJÁT tantárgyat tanít,ÁLLJOM MÁR LE!!! amire jogosult!


teljesen másik helyen, jóval korábban olvastam egy lánytól, az interneten ma is meg lehet találni, hogy végzett a kistonnál, és unta a sok dumát, alig volt türelme kivárni magát a gyakorlatot…

és még mést is ír,és ne is finoan, el lehet olvasni, vagy 2 éve...

Online játszótér
2008. okt. 28. 18:36
"A Kriston Intim Torna nem akkreditált módszer, nem OKJ-s, egészségügyi szakképzõ intézmény és szakhatóság által nem minõsített és hitelesített módszer. A KIT trénerképzés nem szakképzés, a trénerek számára korábbiakban kibocsátott "szakoklevél" érvénytelen, miután a KRANDI Kft. a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ engedélye nélkül végezte felnõttképzését, így ezen állami foglalkoztatási szerv a felnõttképzéstõl eltiltotta! A képzések valódiságának ellenõrzése nyilvános, és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapján megtekinthetõ. A Kriston-féle képzés továbbiakban új alapítású cég, Vital Tréning Kft. számára 2008. január 31.-tõl, 00126-2008. számon engedélyezett. Ez általános felnõttképzõ tanfolyamként bejelentett, szintén nem szakképzés, amely képzettséget igazoló "tanusítvány" az inkontinencia prevencióját és rehabilitációját érintõen egészségügyi szakmai munkavégzésre nem jogosít! "
2008. okt. 28. 17:11

és nem felejti el a konkurenciát sem fikázni..

ja... csak úgy mellesleg persze...

gagyi...

átlátszó...

fórum...fórumocska..

tanfolyam...tanfolyamocska...:-))))

47. kristályka (válaszként erre: 44. - Lollipop)
2008. okt. 28. 17:06

Ismeritek a viccet?

Miért tűnik minden kimosott pulóver újnak?

- mert új!!!

:

Mér' van olyan érzésem, hogy az összes regisztrált ugyanaz és a válasz egy ember generálja??,és az reklám??

mert egy ember generálja!

és önreklám

:-)

nagyon gagyi...

46. Jay néni (válaszként erre: 45. - Kiado)
2008. febr. 18. 08:32
Én biztosan nem kaptam meg.
45. kiado
2008. febr. 15. 15:02

Tisztelt Fórumozók!


A Sanoma Budapest Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9., a továbbiakban: Sanoma) az alábbi megkereséssel fordul Önökhöz.

Amint az közismert a Sanoma számos magazin és on-line tartalomszolgáltatás üzemeltetőjeként, valamint könyvkiadóként aktív résztvevője mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtópiacnak.

Ezen tevékeny keretében megjelentett tartalmak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) alapján szerzői jogi oltalom alatt állnak és az azokon megjelenő tartalommal kapcsolatos szerzői, adatbázis és egyéb szellemi alkotásokhoz kapcsolódó jogokkal a Sanoma kizárólagosan rendelkezik.

Tudomásunkra jutott, hogy a www.hoxa.hu weboldal intimtorna fórumán jelentkezőknek Kriston Andrea, Ruzsonyi Péter szerzők Kriston Intimtorna című könyve teljes szövegét jogosulatlanul, a felhasználásra vonatkozó engedély nélkül küldik el, ilyen módon közzéteszik. A könyv kiadója a Sanoma Budapest Zrt és sem a kiadó sem a szerző nem járult hozzá a könyv szövegének online terjesztéséhez.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a szerzői jogi oltalom alatt álló alkotások jogosulatlan felhasználása az Szjt. 16.§ (6) bekezdése értelmében szerzői jogsértésnek minősül, melyre való tekintettel a szellemi alkotás jogosultja polgári jogi igényeket támaszthat a jogsértővel szemben, valamint büntetőjogi eljárást kezdeményezhet.

A fentiek értelmében felhívjuk, a jogsértő magatartás azonnali abbahagyására, valamint arra, hogy a jövőben tartózkodjanak hasonló magatartás tanúsítástól.

Amennyiben ennek nem tesznek eleget, haladéktalanul büntető eljárást kezdeményezünk, amely keretében tekintettel a Sanomának okozott anyagi hátrány mértékére, még letöltendő szabadságvesztés büntetés kiszabása is megtörténhet. Ezen túlmenően a Sanomát ért vagyoni hátrány megtérítésére peres eljárást is kezdeményezünk.


Budapest, 2008. február 15.Sanoma Budapest Zrt.

2008. febr. 2. 18:13
dvd nekem is jó lenne, bár nekem a könyv megvan és sokat lehet belőle tanulni, tényleg minél elöbb meg kell tanulni az intim tornát, sosincs elég korán(vagy későn?) hozzá. nagyon hasznos, és tényleg sok problémámat megszüntette vagy épp folyamatban van a megszüntetése :)
2008. jan. 28. 08:37
Szerintem menj inkább tanfolyamra, a lényeg nem csak a gyakorlatokban rejlik!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Virulitas csepp
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook