Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Internetes randi, avagy átverések kontra igaz szerelmek fórum

Internetes randi, avagy átverések kontra igaz szerelmek (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Internetes randi, avagy átverések kontra igaz szerelmek

1 2 3
61. Veronika27 (válaszként erre: 60. - C20c593f1c)
2009. szept. 25. 11:01

Ez nem feltétlen van így. A férjemmel mi is így voltunk, és mivel 600 km volt köztünk, azt se bántam volna, ha csak egyéjszakás lett volna.

Ő írta, hogy dúl náluk a love:) Tehát nem csak egy éjjelre szólt.

60. c20c593f1c (válaszként erre: 56. - 673567bc24)
2009. szept. 25. 10:56
Kíváncsi vagyok a folytatásra. Nála aludtál.... Ez volt az első találkozás? Nem tartasz attól, hogy egyéjszakás kalandnak vett? (Persze szó sincs róla, ne érts félre, nem kioktatás, sőt..., néha jó lenne egy egyéjszakás kaland is, de mégis...)
2009. szept. 25. 10:54
Hahaha....
2009. szept. 25. 10:31
Katka, itt nem szabad más oldalakat reklámozni.
2009. szept. 22. 20:07
nekem volt társkeresős kapcsolatom, szerettük egymást,összeköltöztünk, született egy kislányunk, végül esküvő előtt pár nappal szakítottunk. Nem tudom miért, szerintem ő sem, ez van.
2009. szept. 22. 15:59
Én nem rég ismerkedtem neten!Egy társkereső oldalra regisztráltam be!Mérgemben,semmi reményt nem fűztem hozzá!Találtam egy nagyon nagyon jó pasit!Egy darabig nézegettem,aztán 2 napra rá,Ő írt nekem egy üzit!Felvett msn re,azóta mindennap beszélünk!Múlt hét pénteken utaztam el hozzá!Ott aludtam nála!Nem bántam meg,nem csalódtam benne!Tényleg olyan mint amilyennek képzeltem!Nem szoktam ilyeneket csinálni,de éreztem hogy találkoznom kell vele!Dúl a love,gyerekek!Imádjuk egymást! :-)
55. 00346cf747 (válaszként erre: 3. - Kylie022)
2009. szept. 22. 15:53
De évek óta azért nem igazán jött be... úgy tűnik...
2009. júl. 8. 18:05
Én is sok csalodás után,mikor már nem kerestem senkit,akkor találtam meg a párom az interneten egy társkereső oldalon.vagy is inkább ő talált rám...Elöször mikor taliztunk nem is éreztem azt a bizonyos "bizsergést",mint kiderült ő már akkor belém szeretett...de idővel,és a türelmének köszönhető én is beleszerettem.két hónapja már együtt is élünk,és mondhatom nem bántam meg semmit!pedig már nem akartam senkivel lekötni magam,megszoktam az egyedüllétet,függetlenséget!de most nagyon jó!...
2009. máj. 1. 10:09

Nekem egyből 3 fantasztikus töténetem is van.

Kezdetben az angol tanárnőm történetét szeretném veletek megosztani röviden: ő is az interneten ismerkedett meg a második férjével, aki ráadásul Ausztráliában él. 12 hónap után, kihívta Ausztráliába magához, csodálatos 4 hét után mindketten jöttek Magyarországra, hogy átköltöztessék a hölgyet, akkor már, mint a felesége. Nekik bejött. :)


A másik történet a legkedvesebb barátnőmé. Nagyot csalódott egy srácban, akivel az interneten beszélgetett, mert a srác annak ellenére, hogy bőszen udvarol neki, találkozni nem mert, és aljas hazugsággal mentette ki végleg magát a találkozás elől. A barátnőm elvesztette a hitét a netes ismerkedésben, de egy unalmas hétköznap estén, talált egy beszélgetőpartnert, aki nagyon jó társaságnak bizonyult. Barátnőm hétvégente járt be a főiskolára, egyik alkalommal suli után találkoztak a sráccal, csak mint barátok. Aztán többször. Még többször. :) A srác teljesen beleesett (persze érthető módon :P ) a barátnőmbe, és lassan Ő is rájött arra, hogy neki kell a srác. 2 évig távkapcsolatban éltek, 250 km távolsággal, csak hétvégente találkoztak. Most együtt élnek, és már több mint 3 éve együtt vannak. Szerintem már együtt is maradnak... :)


A harmadik történet a sajátom.

Az első és egyben jelenlegi barátomról van szó. Amikor már teljesen el voltam keseredve, hogy mindenkinek sikerül, csak nekem nem.... akkor derült ki, hogy a srác, akivel egyébként az internetes csevegőoldalon legtöbbször eltért a véleményünk a dolgokról, de később jobban megismerve őt (ez 2 hetet jelent, szóval nem sok időt), nagyon szimpatikus volt... csak nagyon messze lakott.. Na de kiderült, hogy kollégista lesz Budapesten (én is egy budapesti főiskolára járok), szóval a srác mindenáron találkozni akart.. és én is, végül is. Veszíteni valóm nem volt. Rövidre zárnám: majdnem 8 hónapja együtt vagyunk. :)


3 példa, hogy miért érdemes! Csak meg kell válogatni a beszélgetőpartnereket, és nem húzni a találkozást.

2009. ápr. 24. 18:36
Sziasztok!1 éve van barátom, vele a suliban ismerkedtem meg. De az előtte lévő srácot neten ismertem meg, 1 hónapig udvarolt, aztán össze jöttünk, és egy hónap után meg csalt, és vissza ment a volt bnőjéhez. Aztán kiderült, hogy erős drogos volt, és lopta az apját. Én erre a tapasztalatra alapozva nem ajánlom senkinek az interneten való ismerkedét. Nem lehet megismerni és kiismerni így senkit!
51. MMea
2009. ápr. 23. 14:49

Én is a neten találtam a páromra, ez volt a második netes randim.

Már 7 hónapja vagyunk együtt, 1 hónap után összeköltöztünk, mert úgyis mindig együtt voltunk. Én találtam rá egy randioldalon. 1 hónapig leveleztünk és az első találkozás is jól sikerült, szikrázott a levegő és azóta is.

Nagyon jól összeillünk, mindenki mondja, de ami a legfontosabb, boldogok vagyunk.

Eleinte cikinek tartottam, hogy hol ismertem meg, de ő megtanított sokmindenre, arra is, hogy ebben nincs semmi szégyelnivaló, ez a valóság és ennek köszönhetően találkoztunk.

50. Marjann (válaszként erre: 49. - Szöszke40)
2009. ápr. 16. 13:40
Én írtam, hogy a hagyományos módszerek már a fiataloknál sem működnek :( Majd csak szembepötyög a megfelelő hím-egyed, csak ne add fel. Tudom, hogy sokszor elkeserítő a felhozatal, de addig is próbálj nevetni a sok szerencsétlenen, akik nem látják mi lenne egy kapcsolat igazi lényege. Ne erőltesd a dolgot, akkor könnyebben megy (állítólag).Drukkolok neked!
2009. ápr. 16. 13:34
Szóval nem lesz könnyű úgy látom főleg hogy már fiatal sem vagyok és magam nevelem lányaimat.Sejtésem szerint ezek a férfiak azt hiszik nekik kéne anyagilag segíteni???Ahh,én már nem tudok rajtuk kiigazodni.Eszükbe sem jut hogy másért is lehet szeretni?Olvastam itt olyat is hogy menjünk keressünk szórakozóhelyeken,séta közben hátha szembe jön velünk a nagy ő..Na ahol én lakom biztos nem,ezért választottam volna a netet hátha itt szembejön velem:)de csak tolatnak:)
48. Marjann (válaszként erre: 47. - Fragolka21)
2009. ápr. 16. 13:31

No igen. Szerintem egy levélből (normál hosszúságúból, nem 3 szavas msn üzenetből) elég sokat le lehet szűrni. Sokat számít nem csak a helyesírás, de az is, hogy milyen szavakat használ, mennyire összetettek a mondatai stb. Mostani párom előtt először letagadtam, hogy van msnem:) Az, hogy igazán összeilletek-e, úgyis az életben derül ki, de ki lehet levélből szűrni ha biztosan nem.


ducky78: Köszönöm!

2009. ápr. 16. 13:21
Igen, nekem is volt egy próbálkozásom egy külföldön tanult magyarral. Pocsék helyesírása volt, de már az első levélben megírta ezt. De még így is olyan egyszerűnek tűnt. Végülis nem volt az, de nem lett folytatása. Nagyon mások voltunk.
46. 36bb1d921a (válaszként erre: 41. - Marjann)
2009. ápr. 16. 13:18
Örülök, hogy szerencsés vagy és találtál egy rendes pasit:) Sok boldogságot nektek
2009. ápr. 16. 13:15
Én nem sosem ismerkedtem még interneten, de szerintem mindenben van kockázat
2009. ápr. 16. 13:13

Még egy sztori az előítéletekről:

Agybajt kapok, ha valaki nem tud helyesen írni. Nem az elgépelésekről beszélek, hanem a j/ly keveréséről alapvető szavak esetében, vagy a "nállam"-ról. Aztán összeismerkedtem egy sráccal, sokat leveleztünk, majd találkoztunk, nagy szerelem, 10hónapig tartott. Kiderült, hogy az ő anyukája vele együtt tanult meg magyarul, ezért sokszor nehezére esik a két nyelv keverése miatt helyesen írni, ráadásul szerintem volt valami enyhe diszgráfiája is. Lényeg, hogy minden levelét helyesírás ellenőrzővel nézette meg, mielőtt elküldte. Ha nem teszi, lehet a 2. levél után "leírom", pedig nagyon nagy kár lett volna! Ebből is tanultam...és nagyon szégyelltem magam!

2009. ápr. 16. 13:09
Bocsi az összeakadt szavakért. Most egy összehajtható billentyűt használok, ahol a space akadozik.
2009. ápr. 16. 13:08
Ó, én képet az elsőcsetelés végefelé küldtem, kértem. nekema foglalakozásom miatt voltak elutasításaim. az állam bácsinak dolgozom. Szerintem egyszerűen kevésnek tartottak anyagilag. Akkor ez nagyon sértő volt,mert eltartom magam, de igaz vagyonokat nem keresek. Másrészt butának tartottak, amit meg le se teszteltek. Én ekkor bőgtem, és keseredtem el. Olyan szempontból értettem őket, hogy egy nagyobb vagyoni különbség esetén nekik kell a zsebükbe nyúlni, vagy egy egyszerűbb, olcsóbb időtöltést, nyaralást választani.
41. Marjann (válaszként erre: 40. - Szöszke40)
2009. ápr. 16. 12:57

Egyszer összeakadtam egy sráccal, aki fotón egy olasz külsejű macsónak látszott. (hozzátenném, én a skandináv típusokra bukok, de ott tényleg jól festett). Aztán életben kiderült, hogy amit mediterrán barnaságnak néztem az teljesen más (nem vagyok rasszista, de akkor is fura volt a váltás), ráadásul alacsony és hangosan szuszog! Amikor nem beszélt, akkor magában hümmögött. Én meg azon filóztam, hogy vajon álmában is csinálja-e és hogyan lehet aludni mellette? Aztán vhogy megemlítette, hogy irtózik a gyerekektől én kifejtettem, hogy nekem legalább 3 kell és ennyiben maradtunk, nem kerestük többet egymást. Elég vicces volt és végülis semmiben nem vert át, hiszen ő volt a fotókon :)

Aztán volt olyan srác, aki 2órán át beszélt a munkájáról (vmi buszokat szerelt), a másik a családjával nyaggatott. De nem bánom, hiszen mind tapasztalat volt, ilyenekkel simán összeakadtam az életben is. A lényeg, hogy kifogtam egyet, aki normális. Most már csak meg kell tartani:)

40. szöszke40 (válaszként erre: 39. - Marjann)
2009. ápr. 16. 12:36
Engem érdekel,írd meg légyszi:)találkoztam már én is olyannal hogy hanyatthomlok menekültem volna rögtön de az egész lénye más volt mint a külseje.Utálom hogy ez alapján már a taliig sem lehet velük eljutni,vagy gyávák,vagy túl kicsi az önbizalmuk?nah mindegy neked már jóóóó..:)))
39. Marjann (válaszként erre: 37. - Szöszke40)
2009. ápr. 16. 11:44

Bunkó az ilyen, de ne add fel! Én volt, amikor annyira elkeseredtem egy szarul sikerült randi után, h sírtam, h nekem semmi sem jön össze?? De ha nem próbálkozunk, akkor semmi esély megtalálni azt az egy normális pasit. Végül sikerült, és most minden jó:) Egyszerűen ne vedd a szívedre!


Amúgy én régen azt csináltam, h nem raktam fel képet magamról, hogy ne a fejem alapján ítéljenek. Előző páromat így ismertem meg (10hónapig voltunk együtt), igazából ilyen problémám sosem volt, h a képem miatt ráztak le. Olyan volt, hogy megláttam élőben a srácot és hazaszaladtam volna:)

Van is erről egy érdekes sztorim, ha érdekel valakit, elmesélhetem:)

2009. ápr. 16. 11:36

Sziasztok...


Baratnommel chatteltem..ramklikkelt egy pasi....neha beszeltem vele..aztan tali lett....most a ferjem..s van egy gyonyoru 9 honapos krapekunk:-)).Ennek immar 6 eve:-).Vannak csodak is:-)

2009. ápr. 16. 11:30
Internetes szerelem?Én már nem hiszek a való életbeni találkozásban sem nemhogy ebben.Nagy szerencséje van akinek sikerül,és tényleg sok boldogságot neki!Utoljára április elején kattant rám az egyik társkereső oldalon egy pasi..Muszáj így kimondanom de bűnronda!!Viszont..mikor megszólalt,ahogy nevetett,ahogy áradt a kedvesség belőle...nem érdekelt hogy néz ki.Napokon át rendszeres telózgatások és állati jól elvoltunk,tudtunk miről beszélni,ő is elmondta magáról a véleményét és én is magamról hogy 41évesen biz'már nem az a szépség vagyok én sem de igyekszem karbantartani magam.Viszont,mikor kérte a képet rólam nem tudom mi történt,napokra eltűnt utána..Megkerestem s kértem legyen őszinte talán velem van baja..?Már csak sms-ben volt mersze írni,hogy mégsem tetszem neki pedig megőrül a hangomért,hiányozni fog neki minden.Találkozót beszéltünk meg,azt is lemondta és itt jön az hogy esélyt sem adnak sokan se maguknak se másnak egymást "megismerni"a maga valóságában!Elbújnak a betűk és a monitor mögé és egy kép alapján mindent gondolkodás nélkül eldöntenek.Ezt sosem fogom megérteni,bár keresek még de ha csak így megy kezdem megunni és feladni.
2009. ápr. 16. 10:47

Én is az interneten ismerkedtem meg a férjemmel. Nem abbéli szándékkal, hogy én most csakazért is a neten akarok párt találni magamnak. Sőt az oldal ahol megismerkedtünk egyátalán nem társkereső portál, egyátalán nincsen köze hozzá.

Sokáig csak beszélgettünk, hol neten keresztül, hogy telefonon. Az első találkozásunk pedig nem randi volt, hanem csupán egy baráti társaság összejövetele, melyet követtek a többi ilyen találkák. Majd jöttek a kettesben eltöltött, találkozók, míg 2002. februárjában összejöttünk, és májusban összeköltöztünk, végül 2006. augusztusában össze is házasodtunk. Van egy ennivaló kis eleven 27 hónapos kislányunk, és jól megvagyunk azóta is. :)

2009. ápr. 16. 09:58

Én is interneten ismerkedtem meg a párommal, bár én nem társkeresési szándékkal voltam fent az oldalon ( nem konkrétan társkereső portál ).

Kb. 1 hónapot beszélgettünk msn-en, majd találkoztunk, és a 3. randin összejöttünk, ennek tegnap volt pont 1 éve. :)

34. fildus
2009. ápr. 16. 07:05
Anno én is az internet segítségével, pontosabban egy chates portál segítségével ismertem meg a Párom! A személyes találkozás előtt több mint két hónapig csak chateltünk és sms-eztünk, és közben megismertük egymást. Az első személyes találkozásunk óta (pont ma van a 6.éves fordulónk) tartjuk számon a kapcsolatunkat. Vmiért egy éjszakásra terveztük (mindketten akkor szakítottunk az előző párjainkkal) ami azóta is tart :D (3hónap után eljegyzett és másfél év együtt lét után el vett feleségül, januárban pedig megszületett szerelmünk gyümölcse)
33. Zenza (válaszként erre: 23. - Elfelejtett jelszó)
2009. ápr. 16. 03:31

Napok óta foglalkoztat ez a téma, és most jelként,a Hoxa hírlevél felajánlotta ezt a cikket.

Elolvastam, őszintén arra gondoltam, na ez is egy jól megmarketingolt cikk, és nem írhatta egy 19 éves. Aztán, mielött a fórum olvasásába kezdtem, elolvastam Lufikutya adatlapját. Rengeteg érzelmet megmozgatott bennem.(drága édesanyám is 17 évesen szült engem...)Azt vallom, hogy végül is mindegy, ki hány éves, a bölcsesség nem korfüggő, a tapasztalat sem. Aztán elolvastam a az eddigi hozzászólásokat, és megnéztem a Te adatlapodat is, és most mosolygok. Neked is, Lufikutyának is küldök egy virtuális ölelést! Éljetek, netezzetek és írjatok - mutassátok meg magatokat, mert értékes emberek vagytok!

32. Rika1
2009. ápr. 16. 02:02
Én teljesen jónak tarom a neten való ismerkedést, lásd a Via: Webszerelem.hu című könyvet. A lényeg az, hogy semmit sem szabad eltitkolni, mert úgy is kiderül minden a személyes talinál. A legjobb az őszinteség:)..De azért nem árt a sorok között olvasni sem:)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook