Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Internetes Casanova cikk

Internetes Casanova


Dupla átverés... Talán most megúszta az úriember, de remélem, másokkal nem tudja ezt eljátszani. De csak remélni tudom, biztosan sajnos nem. Sajnos a "komoly"barátnő, még szerintem hisz, bízik -amit magam sem csodálok, hisz okos, értelmes ember, jól tud manipulálni. Pedig engem ugyanúgy becsaptak, mint őt. Csak egy voltam a sok közül.
Internetes Casanova

Hol is kezdjem az én kis történetemet? Végül is az elején. 2009 májusában internetes párkereső oldalon keresztül megismertem egy kedves fiatalembert - Antalt.

Levélkéket írt és aztán msn-en keresztül folytattuk a beszélgetést.

Mesésen indult, talán túl szép is volt.

Én elvált vagyok, nagyon szép kislánnyal az oldalamon. Ezt az elején közöltem. Ő pedig azt, hogy nősülni szeretne és gyereket. Kifaggatott, hogy én szeretnék-e másikat. Azt válaszoltam rá - ha biztonságban érzem magam.

És végre találkoztunk. Személyesen. Végem volt első pillantásra. Barna szem – mélybarna - fekete haj, kreol bőr. Éreztem a szexuális kisugárzását. Jégkásáztunk.

Szerintem az első találkozó jól sikerült, úgy éreztem… Aztán sokáig semmi. Nem írt, nem keresett. Augusztusban jött hozzám és együtt "filmeztünk". Kis testiség... csók. Szép este volt. Aztán röpke beszélgetések és sms-ek, végül kibökte, hogy igazán mi is érdekli.

Szeretett volna egy hármast velem és a barátnőmmel. Teljesen megrökönyödtem, de tudni akartam, meddig megy el. A barátnőmmel összejátszottunk, felvette vele a szálat és kifaggatta, mennyire gondolja komolyan. A saját szememmel olvastam, hogy mennyire.

Én letöröltem és kitöröltem a szívemből, megszakítottam a szálat. De nem sokáig.

Eljött a munkahelyemre és aztán tovább próbálkozott nálam. Sajnos nem az eszemre hallgattam, jól manipulált. Októberben Egerbe akart vinni "kirándulni", de nem mentem el. Én nem szerettem volna azt, hogy csettint egyet és ugrok.

Viszont kitartó volt. Telefonok, sms-ek. Míg végül januárban ismét találkoztam vele.

Megkérdeztem árulja el, miért vesződik velem ennyit, azt mondta: - Mert látom, hogy "odaadó" vagy. Ha megkérdeztem tőle, van valaki az életében, azt válaszolta, van egy nő, aki hetente kétszer adja a …, de komolyat keres és gyerekre vágyik. Én elmondtam, hogy én monogám vagyok és nem szeretem a k…pecéreket. Aztán a születésnapomon találkoztunk, mikor csak úgy becsöngetett és jött váratlanul, dobozos csokikkal.

Közben az msn-en naponta tartottuk a szálat, és egyre nyitottabb voltam vele. Megosztottam vele a gondolataimat és érzéseimet. Belopta magát a szívembe, beengedtem az intim szférámba. Figyelt rám, hazavitt a munkahelyemről, megkérdezte, hogy van a kislányom, mikor beteg lettem, meglátogatott.

Teljesen magunk mögött hittem a "hármas szex" gondolatát, amit eleinte felcsillantott.

Hisz mindenkiben van bujaság, elhitettem, hogy múló vágy volt. Elvitt Romániába, végig jól éreztük magunka, gáton sétáltunk és a lelkünk legapróbb titkait is kiadtuk magunkból.

Természetes volt, hogy a testiség sem maradhatott el… Vágytam rá. Hiszen ekkor már egy éve ismertem.

Nem sokkal később derült fény az igazi életére, komoly kapcsolata van... Amit eddig egész jól titkolt. Egy véletlenen csúszott el. Nem bírtam ki és jeleztem a lánynak, mi is történt. Fojtogatta a torkomat a gombóc, belefulladtam volna, ha nem teszem meg. Hiszen egy éven keresztül szórakozott a lelkemmel.

Azt tudom, hogy én szenvedek és megalázva, becsapottnak érzem magam. Valószínűleg a lány is a "komoly" kapcsolat, de szerintem nála kimossa még magát ideig-óráig. Az viszont kiderült, hogy vannak még mások is, mert bizony ez a Casanova, több nővel művelte ezt. Internetes társkereső, komoly kapcsolat, házasság, gyerek… Mind, mind csak álca volt, hogy nőket szerezzen meg. Mások is jelentkeztek.

Casanova - Antal eddig senkitől nem kért bocsánatot.
Írta: 981908f710, 2010. szeptember 11. 10:08
Fórumozz a témáról: Internetes Casanova fórum (eddig 100 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook