Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
8620. Rezeda63 (válaszként erre: 8618. - A0aecda338)
2010. dec. 2. 19:22

Így már más, és értem. Érdekes, hogy több osztályon is megkaphatja a beteg ugyan azt az infúziót.

Az a circadin nem tudom mire jó, Én csak a melatonint "ismerem" illetve hallottam, olvastam róla.

Puszi Eda

2010. dec. 2. 19:21
A ma esti híradásokban szerepelt Kalocsa,életmentő műszereket loptak el a kórházból.
8618. a0aecda338 (válaszként erre: 8616. - Rezeda63)
2010. dec. 2. 19:12

Eda!

Neurológián kaptam az infúziót és a gyógyszert is neurológus írta ki,azonban nem kell hozzá szakorvosi javaslat,háziorvossal is kiíratható.A betegtájékoztató azt írja,hogy a circadin szedésének abbahagyása nem okoz megvonási tüneteket.

A mellékhatásait azonban kár volt elolvasnom.

Jucika 1000-ből 1 betegnél fokozza a vágyat,ha én leszek az az egy,akkor nem fogom eltitkolni.

8617. Rezeda63 (válaszként erre: 8615. - A0aecda338)
2010. dec. 2. 19:01

Ja!!!!! Úgy mint Nekem a livialt. Ugyan így ajánlotta az orvosom ezt a gyógyszert. Csak azt felejtette el mondani, hogy kinyírja a májamat. De hát valamit valamiért.

Tudom, hogy Neked szükséged van valamire ami segít, és örülök, hogy végre rászántad magad. Kívánom, hogy használjon, de úgy tervezz, hogy nem végleges megoldás. Én például már alig várom, hogy leállhassak a szerotoninnal. Úgy érzem már nincs rá szükségem, de az orvos azt javasolta télére ne hagyjam abba.

Puszi Eda

8616. Rezeda63 (válaszként erre: 8603. - A0aecda338)
2010. dec. 2. 18:52

Timi!

A melatonint a hipophysis (tobozmirigy) termeli, ugyan úgy mint a szerotonint. Mind kettő egy agyi ingerület átvivő anyag, melyből ha kevés van akkor áll elő egy depresszív állapot, amely alváshiányban, vagy hangulati zavarban (melankólia, vagy un. bipoláris hangulat egyszer túlzott érzelmi kitörés, egyszer mély depresszív állapot) nyilvánul meg. A melatonin tartós szedése nem ajánlott, elhagyása felügyeletet igényel.

Remélem használni fog, de hosszú távon óvakodj tőle. Véleményem szerint ugyan olyan mint az antidepresszáns, hiszen ott meg a szerotonint pótolják. Csodálkozom, hogy ezt nem pszichiáter írta ki, hanem egy más képesítésű orvos. A férjem ezt az infúziót amit Te kaptál a fül-orr- gégészeten kapta. De lehet Te máshol nem tudom.

Az alváshiánnyal az a baj, hogy a szervezet nem tud méregteleníteni, és felgyülemlik a méreganyag , hiszen alvás közben méregtelenítünk.

Átmenetileg biztosan jobb lesz mint a nyugtató, altató szerek.

Puszi Eda

8615. a0aecda338 (válaszként erre: 8606. - C39c51eafe)
2010. dec. 2. 18:48
Jucika,drága,először be kellene indítani,ami nincs azt nehéz fokozni.Az esetleges mellékhatások felsorolását nem szoktam elolvasni,ezért ez az infó új. Nem tudtam mire vélni,amikor a doki sejtelmes mosolygás kíséretében arról mesélt,hogy ezt a gyógyszert a fiatalság megőrzőjeként szokták emlegetni.
8614. c39c51eafe (válaszként erre: 8612. - Rezeda63)
2010. dec. 2. 18:45
:):):):)Ikreim vannak, de így sose jártam velük anno:):) Nagyon jó sztori.:):):)
8613. Rezeda63 (válaszként erre: 8607. - 289fab1d6b)
2010. dec. 2. 18:34

Szilvi!

Nehogy félre értsd! Nem élcelődésnek szántam, csak már túl sok ami mostanában Veled történt.

Üdv Eda

8612. Rezeda63 (válaszként erre: 8608. - 289fab1d6b)
2010. dec. 2. 18:33

Egyszer Nálunk volt egy fiú iker pár. Nagyon össze voltak nőve, és nagyon anyám asszony katonái voltak. Egyik reggel a wc használat közben a kolléganőm megjegyezte hangosan " Dávidra meg elfelejtettek gatyót adni" majd röviddel utána " Jé... Viktoron meg kettő van" Mondtam is Neki. Lényeg, hogy elfogyott ami ki volt készítve. Az egyiken semmi, a másikon kettő:)))))

Üdv Eda

8611. Imisz
2010. dec. 2. 18:32

Na, ilyen nem szokott lenni, kilépett az előbb...

Timike,Dániel hamar túl lesz rajta remélem. Kis diéta a hét végén, és el is felejtheti. Remélhetőleg a Te gondod is megoldódik. Majd mesélj ám, hogy hat az új szer!

Eda, szegény párod! Még vacsizni sem hagyják!

Szaladok én is, készítek bundás kenyeret vacsorára, azt kívánja a család.

8610. Imisz
2010. dec. 2. 18:22

Sziasztok csajok!

Ma nálunk is reggeltől egyfolytában esik az eső, hol jobban hol kevésbé. Áll az udvarom a víz, apának árkot kell ásnia, hogy kifolyjon az utcai árokba. De ma nem fűlt még hozzá a foga.

Szilvike, a mosogatógép csatlakozóit nézted? Ahol veszi a vizet, ott is el tud dugulni vízkőtől mert van benne valami finom szűrő. Remélem hamar meglesz a baj oka és újra dolgozhat helyetted.

Jucika, jót nevettem párodon! Nem kinevettem, hanem magán a szitun! "Divatos" lehetett papucsban, kabátban. Buszozni én párom sem szokott, ő is ideges előre

2010. dec. 2. 18:20
Timike, csupa jó hír!!!!
2010. dec. 2. 18:20

Jucika, elképzeltem a párodat a szerkójában, jót kuncogtam.

Mikor Évi még ovis volt, egyszer télen Józsi vitte az oviba, hideg volt, bokáig érő hó, kb. mint most. Beöltöztettem a gyereket, overall, sapka, sál, kesztyű, aztán rápaskoltam a popsijára, hogy mehetsz, mire a gyerek kerek szemekkel: És a cipő???

Ott állt aranyom beöltöztetve, mint az eszkimók, és mamuszban, a csizmát elfelejtettem:)))

2010. dec. 2. 18:16

Nnnnna, már esik is a hó:( Amit nem bánnék, ha holnap nem kellene dolgozni mennem...Remélem apát is haza zavarja a havazás, és meg tudja gyógyítani a Zsuzsit, mert nincs kedvem kiszedni az edényeket, főleg hogy koszosak...

Eda, egyébként Timikének nyáron volt ilyen szériája: porszívó, mosógép, mosogatógép, és ha jól emlékszem a hűtő is...

8606. c39c51eafe (válaszként erre: 8605. - A0aecda338)
2010. dec. 2. 18:13

Timi, elolvastam itt a neten a betegtájékoztatót.

Van jó hírem: Mellékhatásként fokozott nemi vágyat okozhat!!!!

No, mit kap a jó hír hozója???:):):)

8605. a0aecda338 (válaszként erre: 8604. - C39c51eafe)
2010. dec. 2. 18:11

Szia Jucika!

Ez nem altató,nem fog azonnal hatni de remélem hamarosan lesz hatása.

8604. c39c51eafe (válaszként erre: 8603. - A0aecda338)
2010. dec. 2. 18:04
Szia Timi, viszonylag jó híreid vannak, kisfiadnál is rendben lesz minden, az meg külön jó, hogy remélem tudsz aludni egy jó nagyot. Sok idő eltelt, mire ehhez a gyógyszerhez jutottál. Kíváncsian várom a reggeli beszámolót, hogy segítette-e, vagy esetleg több idő kell-e, hogy kifejtse a hatását. A betegtájékoztatón mit ír?
2010. dec. 2. 17:44

Sziasztok!

Végre itthon,nálunk is cudar időjárás van,reggel óta esik,először az eső utána a hó.Olyan hatalmas pelyhek hullanak,hogy az autót pillanatok alatt lelepte,elég volt kiszabadítani.

Dániel megjött reggel,azt mondta a doktornő,hogy hasi nyirokcsomó gyulladás,amit vírus okoz.Remélem pár nap alatt túl lesz rajta,ma már nem hányt és a fájdalom is csökkent.Csak Nospát és Normaflórt kap.

Én lerótam a hálámat a dokimnál,cserébe írt

gyógyszert az alvászavaromra.

SZOFI!!!!!!!!!!!Circadin 2mg Melatonin tartalmú gyógyszert kaptam,kimondottan a hormonhiány okozta alvászavarokra ajánlják.

Mindenkinek puszi:Timi

8602. Rezeda63
2010. dec. 2. 17:27

Timi!

Mi van a fiaddal? Voltatok orvosnál?

Üdv Eda

8601. Rezeda63
2010. dec. 2. 17:25

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de Engem annyira elkeserít, sőt rémít ez a mostani időjárás.Sajnálom azokat akik bajba kerültek, de folyamatosan azon imátkozom, hogy csak Mi ne kerüljünk ilyen helyzetbe. Mindegy, hogy nyár van avagy tél, a mostani klíma mindíg produkál valamit. Néha kétségbe esek. Most például csak egyesével merem a tűzre rakni a fát, mert ha elmenne az áram akkor egyedül itthon ......kakukk.

Üdv Eda

2010. dec. 2. 17:24

Szia Eda! Látom kérdezted tegnap, hogy miért nem egyszerűt főztem, ha fáradt voltam. Tudod, még előző este megígértem Apának a húslevest, nagyon kívánta.

És ha egyszer megígértem, és Ő meg rákészült, szívem szakadt volna meg, ha csalódik. Egy szavamba került volna, de nem, ha kívánja, akkor egye csak, végül is nem beteg voltam, csak fáradt.

8599. Rezeda63 (válaszként erre: 8595. - 289fab1d6b)
2010. dec. 2. 17:19

Szilvike!

Ez az utolsó hónap nem a Te szériád. Javaslom ne csinálj semmit. ........Hülyeség tudom, ne haragudj.

Kitartást Eda

8598. c39c51eafe (válaszként erre: 8595. - 289fab1d6b)
2010. dec. 2. 17:18

Szilvi, ez már képtelenség....:(:(

Most már azt tanácsolom, menj el egy jósnőhöz, mert rontás van rajtad, vagy mi a csoda van.

Te, és Józsi horgászik ebben a cudar időben??? Tényleg megszállott lehet. Lehet nem jól rémlik, de mintha úgy hallottam volna, hogy esőben jobban kapnak a halak. De ez nem biztos.

8597. Rezeda63 (válaszként erre: 8591. - Kamilla62)
2010. dec. 2. 17:16

Szia Kamilla!

Én nem túl fáradtan jöttem haza, annál inkább a férjem. Még le sem ült vacsorázni, már megint valami komoly hiba van a kábel rendszeren. Úgy hogy aztán most egyedül vagyok, és csak imátkozni tudok, hogy ne legyen semmi olyan ami éjszakáig tarthat.

Reggel már 5-kor indult. Nálunk megint esik az eső és durván 2 fok van. Csak ne lenne már semmi jég meg ilyenek. Az éjjel sem aludtam sokat az idegesség miatt.

Üdv Eda

2010. dec. 2. 17:12

Sziasztok!

Áldatlan állapotok vannak, a falut majdnem körbe vette a víz. Szivattyúznak, de már nincs hová vinni a vizet.Az utcánk végében lévő házaknál már benn a víz az udvaron, gumicsizma nélkül lehetetlen közlekedni. Mi szerencsére a másik végén lakunk, és magasabban. Tanyák vannak veszélybe, hogy összedőlnek.

Ma este egyedül vagyok. Apát most vittem ki a buszhoz, munkahelyi bulija van, egy jó étteremben lesz eszem-iszom. Én meg főzök virslit magamnak. Én is belemulatok, mi?:):):)

Lányok, annyit nevettem.

Még tegnap este kikészítettem a ruháit, megmutogattam, hová tettem, megtalálja, ha esetleg nem érnék haza a munkából időben. Volt egy sejtésem, eljöttem fél órával hamarabb, biztos, ami biztos.

Tegnap este a vőjelölt is hozott egy fekete nadrágot, vasaljam ki holnapra.

No, öltözik a drágám. Felhúzza a nadrágot, és csak nézi magát, nézi......Úristen, mi lett a nadrágommal, hogy ilyen nagy???? Merthogy a vőjelöltét húzta fel, aki legalább 20 kilóval nehezebb.:):):) Nagyon muris volt, ahogyan ott állt a bő nadrágban, kétségbeesetten:):):)

Jó, nadrágcsere megvolt, felveszi a szép szövetkabátját.

Lenézek a lábára, atyaisten:):), a fekete szőrös szobapapucs volt rajta......alig bírtam abbahagyni a nevetést.

De a végeredmény végül az, hogy nagyon csini lett.

Jött a következő probléma.

Az én Drágám közel húsz éve nem ült buszon. Merthogy autóval jár.

Félve megkérdezte: Nyuszika, a jegyet hol kell venni????:):):)

Na akkor újra jött a röhögéshullám. Mondtam neki, Apukám, a kalauzos rendszer elmúlt a buszon, ne várd, hogy jöjjön, a sofőrtől kérjed:):):)

Pedig olyan talpraesett, de most nagyon manócska volt. Bő nadrág, szobapapucs, kalauz.....irány a flancos étterem.:):):):) De úgy imádom, hogycsak na.

2010. dec. 2. 17:09
Kész vagyok...nem indul el a mosogatógépem, és víz folyik alóla:((((((Józsi pedig elment horgászni:(((
8594. szofi99
2010. dec. 2. 16:47

Sziasztok !

Nálunk tegnap este óta egyfolytában szakad az eső, ó olyan borus sötét minden, már unom pedig még most kezdődött a tél :):)

2010. dec. 2. 16:17
Timike!!! Majd írj ám, hogy mi van a Dániellel...
2010. dec. 2. 16:16

Sziasztok!

Most jöttem meg a munkából...

Ma jók voltak az útviszonyok, semmi, hó, semmi jég:)

De sajnos holnapra ígérik újra a havat:(

Itthon meg háború fogadott...

Már írtam, hogy Dávidnak jövő szombaton lesz a szalagavatója. Minden diák max. 3 vendéget hívhatott. Évike azt mondta, hogy neki nem kell meghívó, mert az ő osztályuk is ballagtat, és ő fogja tartani a tálcát a szalagokkal...

Dávid szólt a nagymamájának,de ő nem akart eljönni(nem is értem, hogy miért?), így Dávid 2 meghívót rendelt, amiket ma el is hozott. erre Évi kiverte a hisztit, hogy neki miért nincs, ő szólt, hogy mégsem ő fogja tartani a tálcát, és kell neki a meghívó. Az érdekes csak az, hogy senki nem emlékszik, hogy szólt volna erről...

megpróbálom felhívni a Dávid ofőjét, hátha lehet még szerezni egyet...

8591. kamilla62
2010. dec. 2. 15:11

Sziasztok!

Hazagyüttem.Sehol senki.A lányom anyóséknál van, közel laknak a sulijához, így gyakran bemegy hozzájuk, a párom 4 után szokott hazajönni.De jó, enyém a gép!

Ma egy nagyon normális napom volt, nem ba...gatott senki,tettem a dolgom, még a gyerekeken is látszott, hogy kipihenték magukat a tegnap.

Timike remélem minden rendben lesz Dániellel.Ilyenkor óhatatlanul az én hipochonder lányomra gondolok, ki fog azonnal ugrani ha baja lesz, mert azt remélem jövőre valahol egyetemista lesz ő is?

Na, kivonulok, megvárom míg hazajösztök, remélhetőleg nem túl fáradtan.

Puszi:kamilla

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook