Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Ametiszt!
Nem tudom, nem próbáltál orvost váltani? Hogy nem-e találnál egy jobbat, aki fel tudná tárni a problémák gyökerét, akinek volna egy-két jól eltalált mondata, akivel jót beszélgetnél, ami segítene.
Nekem nő orvosom volt, nem tudom neked férfi, vagy nő, én nagyon jól ki tudtam nyílni előtte, és éreztem, megérti a bajomat, és tényleg segíteni akar.
Annyira szeretném, ha Neked is sikerülne, és nem kellene szedni gyógyszert.
Puszika
Lányok, ez őrület, milyen jó volt!! Tán le sem bírom értelmesen írni, hogy mit éreztem.
Lehívattak a portára, hogy vár valaki. És mikor megláttam Timit...csak úgy, váratlanul...atyaisten!!!! Csak öleltük,csak pusziltuk egymást, csak nevettünk, néztük egymást, és újra öleltük egymást,, és fogtuk egymás kezét.
Ott volt Dániel is, édes volt, mondta nekem, hogy "Juci néni".
Dániel azt mondta, hogy úgy viselkedünk, akár a gyerekek. És tényleg, így csak az önfeledt háromévesek tudnak érezni. Olyan eszméletlen jó volt, libabőrös voltam az örömtől.
Annyira, de annyira köszönöm, Timi, élmény volt.
Ametiszt!
Készülj Te is!!!! Nagyon sok puszit, és ölelést küldtem Neked Timitől!!!
Lánykák itt pesten van egy ilyen pánik betegeknek külön ambulancia ahol megtanítják a roham alatt való légzést és ott nem a bogyókkal kezdik hanem a lelki eredetett probálják felkutatni. A volt férjem is oda járt és ugyan 6 évünk ment rá de kirángattuk a kátyuból, ma már gyógyszer nélkül van és mire meg is gyógyult addigra jól ott is hagyott 30 év után. Na ez már másodlagos dolog.
Huuuuuuuuuuu de jóóóóóóóóóóóóóóóóó akkor hozzám is eljut Timi???? Ildi nekünk is jóóóóóóóóóó lesz mert mi is talizunk és mi is csináljunk képet?????????? már csak azért is, hogy tudjuk feltenni a lányoknak??? bár én kicsit félve tenném fel mert lehet ekkora tehénke már nem is fér fel a képre????????????
Timi kukucs gyere elő!!!!!!!!!!!!!!
puszika Marcsi
Sziasztok !
Nagyon köszönöm nektek az együttérzést és a bátorítást !
Drága Jucika,idáig nem jutottam el,de értem mit éreztél ,hidd el ...
Rezeda,képzeld hihetetlenül sok ilyen ember van ,ahogy te is írod,igen muszáj tudatosítani magunkban és elfogadni,mert csak akkor kezdődhet meg a gyógyulás.
Igazából,sajnos csak annyi a gondom,hogy tönkretesz a rengeteg gyógyszer,és hiába írják és mondják,hogy nem tesznek függővé...jajj dehogynem !!!
Az évek alatt rengeteget olvastam erről a betegségről és sajnos van akit élete végéig kezelni kell,persze nem adom fel:)))
Margaréta,igen sajna szedem és kb 2 évente cseréljük másikra,mert megszokja a szervezet.
Nem igazán ismerik el a károsodást és még a gyógyszereken is az áll,hogy nem okoz függőséget !!!
Hazugság !
De jó Jucika !!!! Timi nálad volt?
Holnap hozzám jön :)))
Puszika nektek
Szia Szilvike!
Lemaradtam valamiről? Hova utaztok?
Sziasztok!
Örülök, Marcsi, hogy örülsz!!!!!!!!:):):):):)Jajj de jó!!!!!!
Hahó, én tudom hol van Timi!!!!!!
Képzeljétek, délelőtt nálam volt!!!!! Ezt a meglepetést!!!!!
Estére felteszi a közös képet.
Később bővebben, dolgoznom kell. Puszi
Jucika a vödör megérkezett és nem tudom eléggé megköszönni neked a gondoskodást. De megprobállom még egyszer megköszönni és csodálatos érzésel tölt el,hogy igy ilyen messziről is gondoltál rám.
Borzasztó dolgokat írtál és remélem ilyen gondoloat soha többet nem jut eszedbe!!!! Legyél boldog és élvezd a kiscsalásod szeretetét. És az enyémet is ha ilyen távolról is de remélem azért lehet érezni??
Lánykák Timiröl tudtok valamit???, szegénykém eltünt és aggodom érte.
Sok puszi Marcsi
Sziasztok Lányok!
Éppen csak bekukkantottam, már megyek is tovább. Holnap utazunk, és még sok mindent el kell intéznem. Majd este jövök.
Mindenkinek szép napot!!!!
Puszi
Szilvi
Most még nem:))))
Eda
Sziasztok Lányok!
No Én erre gondoltam, amikor azokat írtam, hogy a pozitív gondolkozás nem megy vezényszóra, és vannak esetek amikor az egyén csak a saját bajára tud koncentrálni. Enyhébb esetben csak foglalkoztatja és rossz kedvű lesz tőle, rosszabb esetben történhet ilyen min ami Jucikával 'hál' Istennek nem történt meg.
Örülök Neki, hogy sikerült kilábalnod belőle, és mostmár tudom, hogy miért éreztem azt "hogy túl sok vagy Nekem":))))))))) Igazán most értettelek meg!
Puszillak Eda
Szilvi!
Ezzel Én is így vagyok. Annyira tudok örül ha sikerül olyat ajándékoznom amire vágyi az illető, olyan mint ha Én kapnám.
Üdv Eda
Sajnos Ametiszt ez így van. Mint minden betegség ez is egy folyamat eredménye. A stressz, a feszültség hatása sem azonnal károsítja a szervezetet. Egyébként kiválto ok nélkül is lehet valaki pánik beteg, és depressziós. A legtöbb esetben akkor jelentkezik miután egy stresszor éri az egyént, de Nekem volt olyan munkatársam aki kiegyensúlyozott, harmónikus életet élt és Ő is pánik beteg lett, ugyan olyan tünetekkel kezdődött mint Neked. Itt a munkahelyen lett többször rosszul. Én azt tanultam ( és most ne őrülj meg:))))) hogy ez a betegség ugyan úgy működik mint a szenvedélybetegségek. Amíg az egyén nem ismeri fel és nem fogadja el, hogy beteg és nem rajta múlik hogy akar meggyógyulni vagy sem addig nem lehet segíteni. Jelenleg is van olyan ismerősöm aki csak úgy hopp abbahagyta az antidepresszánsok szedését, mert úgy gondolta majd Ő megoldja a dolgot. És hiába minden beszéd, hogy ezt így nem lehet stb. Ez azt jelzi Ő még nem érti, hogy egyedül nem fog menni.
És minél később kér az ember segítséget annál nehezebb és annál komolyabb segítségre van szükség.
Üdv. Eda
Sziasztok!
Eltüntem egy pár napra :) Elromlott a modem szombat reggelre, aztán csak tegnap tudtam ujat venni, majdnem 6000 ft-ért. Ezt nem tudom miért nem árusitják a szinte már éjjal nappal nyitvalévő multiknál.
Szorgalmasan olvaslak visszafelé benneteket:) Puszi Nektek !
Eda, ugy nem fázol ? :)
Sziasztok Lányok!
Jó kávézgatást Mindenkinek! Puszi!
Azt mondják, olyankor beszűkült tudatállapotban van az ember. Nem tehetsz róla, beteg voltál.
Jó éjszakát, álmodj szépeket:)
Húh, hát még én, Úristen, mit tettem volna a drága gyermekeimmel, a férjemmel. De olyankor az ember nem mérlegel, csak így utólag látja, hogy micsoda veszélyes betegség ez!!!!
Senki ne féljen segítséget kérni, ne szégyellje, könyörgöm!!!!
Most megyek tentikélni, mindjárt 5 óra 20perc lesz, kelni kell.
A francba, Hévízen jobb volt:):):):)::)
Puszi Mindenkinek.
Nem találok szavakat....
Örülök, hogy nem sikerült...
Na jó, akkor levetkőzöm teljesen előttetek, csakhogy a teljes egészet lássátok, és okuljon, akinek okulnia kell, hogy hátha nagy bajt előzök meg.
A kemény, mély depressziós időszakomban volt egy öngyilkossági kísérletem.
Így utólag, hááát, kár lett volna megtenni.Ott volt az én angyalom, a férjem.
Feltett szándékom volt, hogy nekihajtok egy fának, teljes sebességgel.
Kimentem a garázsba, beindítottam a kocsit, már tolatni akartam,amikor férjem utánam rohant, a lehajtott ablakon keresztül kitépte a slusszkulcsot. Másodperceken múlott....
Most akkor láttatok meztelenül is...
Ametiszt, Jucika!
Borzasztóan sajnálom ami veletek történt. Néha szoktak letargikus napjaim lenni, de eddig még mindig sikerült saját erőből kilábalni belőle.
Jól tettétek, hogy segítséget kértetek. Ha úgy alakul, én is azt fogom tenni.
Jucika legyél mindig ilyen lágyszívű, kedves anyós lehet tavaly vett egy garn konyharuhát és mosdt adták átt a másik felét?? nem akarom bántani szegénykét tuti jóindulatu ne is figyelj arra, hogy mit ad inkább szerezsd ugy ahogy a szived diktálja.
Marcsi
Én személy szerint nagyon megtisztelőnek érzem, hogy megosztottad velünk ezeket a dolgokat.
Sajnos a lelki bajok borzalmas dolgokat tudnak előidézni, és ezek tulajdonképpen mindig valamilyen betegség formájában jelennek meg.
A gyógyszereket még mindig szedned kell? Nem értem, hogy ha az orvosok tudják, hogy a felírt gyógyszernek ilyen mellékhatása van, mint pl. neked, hogy a májadat károsítja, miért nem vizsgálják, ellenőrzik folyamatosan. Nagyon sajnálom, hogy ilyen problémád van, együtt érzek veled.
Megkönnyeztelek.
Tudom miről beszélsz.
Most kiborult a bili, akkor én is az enyémet ki merem borítani:
Az én depresszióm is pánikbetegséggel végződött.
Reggeli bevásárlásnál álltam a pénztárnál, és akkor, mint a szívroham, a semmihez nem hasonlítható érzés, rosszul lettem. Még aznap reggel a munkahelyem is, akkor már orvost hívtak, mert levegőm se volt. Kivizsgálás, szívultrahang, vérvétel, semmi elváltozás.
Féltem menni az utcán, a saját testem meg olyan idegen volt, ezt nem tudom jobban megfogalmazni. Csak a lakásban volt jó. Nem mertem az emberek szemébe nézni, ez a szociális fóbia, nem mertem nagy téren menni, ez az agórafóbia, ezt már csak utólag tudom, mi mit jelent.
Elmondtam mindezt a háziorvosomnak, aki egyből rávágta: Juditka, maga pánikbeteg. Akkor utalt be a pszichiáterhez. Viszont ezt kőkemény depressziós időszak előzte meg, ez már a végkifejlet volt, amikor a fizikai test is azt mondta, ezt már nem bírom.
Örülök, hogy erről beszéltünk, mert hátha segíthetünk, a saját kárunkon.
Ildi! Azt a gyógyszert, az orvosod segítségével, nem lehetne elhagyni??? Én elhagytam,fokozatosan, háááát, néhány hétig kemény testi tüneteim voltak. De annyira akartam.
Ametiszt nagyon szomoru dolgokat írtál de hála istennek szinten tudod magad tartani, nekem a volt párom pánikbeteg volt, és közel 6 évembe került,hogy végre kirángattam belőle. Nekem akkor voltak pánik rohamaim mikor Nikikémmel voltam terhes és bizony csak magamra számíthattam mert ott volt a 3 gyerek és talpon kellett maradnom, segítcségem nem volt mert akkor még az a volt párom rendszeresen külföldre utazott a munkahelyéről kiküldetésbe. És ez volt a szerencsém mert pár hónap alatt kikeveredtem belőle.
De nagyon remélem Timinél nem ez van hanem egy egyszer banyakór aminek ezek a hatásai is lehetnek. Ma mikor Péterhez jött a dokink megkérdezvén, hogy az E vitamin hizlal e?? mert ugye pár napja ami velem szembe jön azonnal be is kapom. Hát bizony HIZLAL mert étvágyat csinál. Na akkor most mit szedjek?? banya láz ellen???? ugyan a remife....+ szedem de az magában nem mindig elég. Viszont a remi... szedése késlelteti az elergiámat ilyenkor már régen inekciót szoktam kapni, hogy eggyáltalán élve maradjak de most még semmi tünet nincs, lehet pár nap és itt lesz megint de addig is tellik az idő.
Akkor tali a Hartel előtt és 5/30 kor csütörtökön.
Timi kérlek gyere elő!!!!!!!!!!!
Marcsi
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok