Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
István!
Tapasztalatból tudom, hogy a mai gyerkőcök úgy vannak kódolva, hogy nem szeretnek a szülők tetszésére tenni.Tehát, ha tetszik neked a mostani udvarló ne hangoztasd nyomatékkal,nehogy azt szűrje le a lányod, hogy te választasz helyette.
én is majd be csinálok mert még olyan fiatal...de nem is azért hanem mert annyira a fiu ellentéte...tudod a fiunak mondjuk mindene van ő meg csak a képesség mit itt szerzett...és nem minden fiatal kapcsolat hepiendes de ez olyan jó lenne ha az lenne.../legalább is én örülnék/
remélem velem drukkoltok Noéminek kinek azért fele annyira se kell mert félelmetes ügyes...
István!
Azt gondoltam neked már könnyedén megy az lyesmi, hiszen van benne gyakorlatod.
Vagy minden lánykát más-más dolgért kell félteni?
Én még kezdőnek érzem magam ezen a téren, elméletileg laza vagyok,megértő, batátja a lányának, de majd becsinálok, ha arra gondolok, hogy elengedjem a barátjával valahova messze.
Évi!
Honnan léptél ki úgy, hogy még örültél is, hogy zökkenőmentes volt a szakítás?Milyen munkahely az amit szivesen otthagyhatsz, van már másik?
Szivi!
Milyen esemény ez, hogy szólót táncol a lányod(és a párja)?
Sok sikert nekik!
én bebarangoltam a fél országot vértes bakony falvait...
nagyon drukkolunk hogy minden a szereplőknek jol menjen....remélem lesz valami kép utólag róla...amit látunk mi is...
drukkoljatok nekem is mert elengedtem 17 évesen egyedül a lányom horvátországba....legalább baj ne legyen..
Szia,Szofi!!!!!!!!!!
Ez a NAGY kérdés........Nem tudom...... Gén-dolog.És még a tetejében oltári adagokat is képes vagyok eltüntetni......No,hát ezért szeretnék hizni pár kilót!!!!!!
Pusz.
Szia Szilvike!
Sok szerencsét és sikert a kislányodnak. Neked meg jó szórakozást!
Üdv Eda
Sziasztok!
Látom mindenki el van foglalva a saját dolgaival.
Mi is készülünk az esti koncertre, kicsi lányom nagyon izgul, hogy jól sikerüljön. Most nem egy pár lesznek a színpadon a sok közül. Csak ők lesznek egyedül, mindenki csak őket fogja nézni. Én is izgulok, hogy jól sikerüljön.
Nálunk tegnap este volt csihi- puhi, dörgés villámlás, jó nagy eső, de ma már megint 30 fok van.
Lányok! Hol vagytok!?
Mindenki süt főz, és nem nézi a számítógépét?
Tegnap is nagyon korán lefeküdtetek. Sajnos Szilvikével elkerültük egymást. Én kiléptem, mielőtt Ő belépett volna, mert láttam, hogy semmi aktivitás nincs.
Jó főzőcskét és pihenést, de azért nézzetetk ide is.
Én délelőtt főzök, délután meg megyünk szaunázni és úszni.
Üdv EDa
Esetleg este tudok jönni!
eső és vihar buda szélén is volt...nem is kicsi..a fogról meg már ne beszéljünk mert régen nem a sajátunk..és fogorvoshoz menni senki se szeret...
kávét a kézbe és elhatározás kicsi bizakodó jokedv mára...és ....szóval jó reggelt mindenkinek...
Sziasztok!
Mire géphez jutok, mindenki elment aludni???
A fogorvosi kezelésekről könyvet tudnék írni.
Sajnos kis családunkból már mindenkinek volt kisebb nagyobb beavatkozása, de a legkeményebb Évikémnek volt. 9 éves korától jártunk fogszabályzásra. Rengeteg röntgen, lenyomatok, foghúzások, műtét, 4 kivehető készülék, alsó felső fogsoron rögzített szabályzó.... Havonta kezelések. Egyszer elkezdtem összeszámolni, hogy mennyibe került, de abbahagytam, jobb ha nem tudom. A lényeg, hogy a lányomnak gyönyörű lett a mosolya. És csak ez számít:)
Na jó éjt, majd holnap jövök.
Sziasztok!
Úgy látom már mindenki alszik! Utólag is jó éjszakát, és szép álmokat:))))))))
Üdv Eda
Szia Kamilla!
Az égi zene-bona nem is jó dolog. Nálunk az volt ma hajnalban, de jelzem a levegő nem hült le. A férjem (kábelszolgáltató) és az áramszolgáltató ma megállás nélkül dolgoztak, annyi volt a meghibásodás, villámcsapás stb. Mindíg félek az ilyen viharoktól. Ma egész nap csörgött a telefon, volt úgy hogy sztereóban telefonált. Az egyik fülén a vezetékes másikon a mobil. Ilyenkor annyira sajnálom, mert rengeteg ideget megeszik az ügyfelek miatt.
Na minden jót Eda
én vásárolni voltam ....osan
dekatlon ikea
Én annyira utálom ezt a nagy meleget!
Hozzánk még nem ért el egy picike szellő sem, olyan páradús a levegő, hogy csak jövök-megyek egyik szobából a másikba és semmit nem csinálok.
Szilvi, ilyenkor a ti légkonditokat irígylem.
Persze, ha jégeső vagy valami nagy égi zenebona jönne,azt sem szeretném .Mifelénk már annyi minden ártott a gyümülcstermésnek, hogy az árak a csillagos égig szöktek.
Na, most jól kibeszéltem a nagy gondokat!Hátha nektek nincs...
Szia Rezeda!
A fogíny pirosodott be és kisebb-nagyobb gennyzacskók képződtek időnkét amit eddig gyógyszeresen próbált kezelni a fogorvos, hogy a műtétet elkerüljük.Ennek már fél éve, hogy az első megjelent,már akkor fenntartásaim voltak amikor az első,,kezelés" után minden kezdődött újra.Ha akkor határozottabb vagyok és hallagatok a megérzéseimre már rég túl lennénk rajta.Köszönöm az érdeklődést, kedves vagy.
Szia Szofi!
Hát szóval Mi egy kutyával társalgunk itt naponként:)))))) Most fedeztem fel az adatlapodon a Szofit, és jöttem rá hogy Te Judit vagy. Őrült nagy felfedezés részemről mi????? Pedig néztem már az adatlapodat, mert a műveidet is megcsodáltam, meg a kertet is de erre most jöttem rá.:))))))))
Akkor add át üdvözletem Szofinak, és szé estét Juditnak!!!
Eda
Ametiszt!
Nem tudtam egész nap irni, mert most a hálózat nem müködött. Én világ életemben fehér bőrü voltam és vagyok, mert le és felmenő rokonságom jász. A jász asszonyok pedig hófehér bőrüek. Semmit nem szerettem volna jobban mint hogy gyönyörü kreol bőröm legyen, hogy amikor a tavaszi nap éppen csak kisüt én gyönyörü barna legyek.
Szóval én lennék Hófehérke, ha lenne hét törpém :) Na gondold, gondoljátok el, hogy mutattam áprilisban, kicsit sápadtan az ágyban :) Minden vizitelő orvos megkérdezte, hogy " jól vagyok " Mindig mindenki azt kérdezte kiskoromban is , hogy "nem vérszegény ez a gyerek " Gondoljátok, hogy utáltam :)
Vannak dolgok amik nem tetszenek magunkban, de ha ezeket meg tudnánk változtatni, azok már nem mi lennénk. Ilyenek vagyunk, most egyszer itt és most ebben az életben megismételhetetlenül ilyenek vagyunk, és igy kell elfogadni magunkat, és főként szeretni!!!!
Az pedig hogy ki mit mond, az le van ....... lásd a szamár esetét .....
Aki mondta, biztos valami plaza cica volt telis teli értékekkel:):)
Puszi, és legyen szép estéd, és mindenkinek.
Lányzók,mindenkinek szép hétvégét kivánok,pihizzetek,süssetek-főzzetek!!!!!
Pusz mindenkinek!!!!!
Évi
Szia, konyhatündér!!!!
Nem semmi lehet ebben a melegben így helyt állni a konyhában, de biztosan hálás érte a családod.
Kedves vagy, hogy küldenél bármiből, csak választanom kellene. Nem nagyon megy nálam az evés, megváltoztam műtét óta. Gyümölcs az jöhet, főzelék is, minden ami könnyű, de semmi nehezebb étel nem megy le, az édesség meg semmiképpen.
Ma kaptam az egyik kolleganőmtől két szem raffaellót, régen ez a mindenem volt. Most meg egyszerűen betettem a fiókomba, bízva, hátha jövő héten megkívánom.
Kifordultam magamból, ami az étkezést illeti. Nem bírom megenni a disznóhúst, a gondolatától is hányingert kapok, megfőzni sem bírom már az illata miatt, régen a halat is nagyon szerettem, de már ugyanaz, mint a disznóhús, vááááá...
A csirke még ahogy-ahogy, de igazán csak a zöldség, a gyümölcs jó nekem.
Ezelőtt egy évvel nem hittem volna magamról.
Ez a műtét óta van így.
Szia Kamilla!
Mi történt ami miatt meg kellett műteni a lányod fogát?
Nálunk ma a meleg és a szakadó eső váltják egymást. Komolyan mondom olyan mintha a trópusokon lennék. A jégeső után kisüt a nap. Elbírod képzelni milyen! Hajnalban már arra ébredtünk, hogy megállás nélkül villámlik és zeng az ég. Valahogy most nehezen viselem, pedig rám nem jellemző.
Jobbulást a lányodnak! Eda
Aranyos vagy,mint mindig!
Köszi!
Pusz.
Az nem jó!
DE:lesz még jobb is,és sok-sok palacsinta is!!!!!!!!Pusza.
Sütsz egy sima piskótát,feltekered,és a mogyorókrémet kikevered,ha érdekel,elküldöm.Fincsi!!!!!
Pusz mindenkit.Évi
De finomakat főztetek!Egy kis palacsinta nekem is jól esne most. Nálunk ma olyan meleg van,a levegő meg sem mozdul, meglehet, hogy csak vacsorára főzök valamit.A mi hetünk a műtétek jegyében telt,a minap a kutyánkat vittük , ma pedig a lányomnak volt fogászati műtéte,az előbb jöttünk haza.Fájdalmas és drága manapság a fogkezelés, jó hogy túl vagyunk rajta.
Szép napot nektek!
Sok szerencsét mindegyikhez!!!!!!!
Puszi Eda
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok