Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Lányok,tudtok valamit Kamilláról?
Kamilla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hol vagy???
A pesti találkozót meg össze kell hozni, de valami olyan helyet kellene keresni, ahol fesztelenül lehet ismerkedni, dumcsizni, stb.
Ja, és persze mindenki könnyen odatalál!
Én sem szeretem Pestet, és nem is ismerem.
Timi remélem ha ketten megyünk innen Kalocsáról, akkor együtt azért csak odatévedünk, ahova kell:)
Én ehhez már csak annyit tennék hozzá, hogy mikorra mi találkoztunk velük - már mint a két pasival - teljesen úgy beszélgettek, mintha már régóta ismernék egymást:) Hát igen a horgászat csodákra képes!
A dicséreteket meg köszönöm - mármint a zserbó miatt -, végig azon izgultam, hogy el ne szúrjam, mert mindig olyankor sikerül elrontanom, amikor nagyon finomra szeretném készíteni!
Marcsi, szólok, nyithatod az ablakot:)
Timike!
Sajnos a növényről elfelejtettem érdeklődni. De holnap elmegyek a virágboltba és kérek hozzá használati utasítást:)
Ne higgyetek Timinek!!!
Nagyon szuper a ház!!!
Sziasztok Lányok!
Jucika, biztos vagyok benne, hogy Tamara teljesen rendbe fog jönni.
Ágica, köszönjük a zserbót, a gyerekeimnek nagyon ízlett, úgy kellett egy szeletet elcsórni, láttad volna milyen görbén néztek rám:)
Timike!!!! Már nagyon hiányzol! Mikor jöttök Óvárra???
Nekem bármelyik hétvégi nap jó a Pesti talira.:)
Amíg mi nem voltunk, a gyerekek bulit szerveztek itthon. De becsületükre szól, hogy mindent eltakarítottak maguk után,nem törtek össze semmit és a szomszédok sem panaszkodtak, hogy hangosak lettek volna. A haveri körben 3 fiúnak is augusztusban van a szülinapja, azt ünnepelték
Most beszéltem Tamarával, a mozgató izmok bénák """"csak"""", az érzőidegek rendben.
Hangulata jó, nagyon bíztatja az orvos, hogy nem fog nyoma maradni.
Ez csak egy kicsit is, de nyugtat.
Lányok, én a sört szeretem, az nem baj???:):):):)
Én megyek Pestre,a nyugatiba érkezik a vonat, de csak ha valaki vár engem, mert én elveszek Pesten.
Falusi lyányka vagyok:):):)
Szia Marcsika,nem is venném jó néven,ha kimaradnál,Pestről a lejutás is egyszerű!
Puszi:Timi
Lányok nem tudom Pesten mikorra és hova szeretnénk rendezni a talit. ha tudjuk akkor már szervezni is tudok azaz keresni helyet.
A jövönyárra én is szeretnék jelentkezni a közös progira, ha nem gond én ki nem hagynám!!!!
Ágica a zserbód bizti fini volt. Ha legközelebb sütikézel kérlek szólj és nyitom az ablakot!!!!!!!
Én az italozás nagy mestere vagyok évente kb egy üveg martinit nyalogatok el. Nagyon sok????????,,
Marcsi
Drága ez borzasztó!!!!!!!!!!!!!!!
Én angyalozom is érte és gyógyítóenergiát is küldök neki. Nagyon szorítok neki. De fiatal és meg is fog gyógyulni.
Marcsi
Jézusom,hogy történhetett?Szellemileg túlhajszolta magát?Imádkozok érte és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Ne idegeskedj,meg fogják gyógyítani!!!!!!!!
Puszi:Timi
Sziasztok. lányok!
Nagyon szörnyű dolog történt nálunk.
Tegnap hazament tőlünk Tamara, és mire hazaért, lebénult a fél arca. 21 éves!!!!!!
Este ügyelet, ma neurológiai kivizsgálás.
Van Isten, nem agyvérzés!!!!!!!
Istenem, teljesen ki vagyok készülve, meg a fiam is.
Átmeneti bénulás, azt mondta az orvos, szteroidot kap 10 napig, és fizikóterápiára kell járnia, az arcideg kezelése miatt.
Így utólag ahogy visszagondolok, már szombaton mondta, hogy nem nagyon érzi az ízeket, de ráfogta, hogy a meleg leves megsütötte a nyelvét.Olvastam, ez is az első jelek közt van, de nem gondoltam én ezt.
Lányok, ha mindenki elmondana egy imát..... kérem szépen, szépen kérem.
Csajok!
Ha mindenki olyan "nagy" alkoholfogyasztó mint én, el tudjátok képzelni mi lesz, ha ennyien csak a találkozás örömére iszunk egy kortyot?:)
Nem tudom hol lesz a találkozó, de a rajtunk kívül ott lévő emberkék tuti érdekesnek fogják találni:)
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok