Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Jucika,éppen az orvosom volt az,aki azt mondta,a bogyókat minél előbb felejtsem el,nem kellene hozzászoknom.Nagyon egyszerű volt bevenni este egy tablettát,nem kellett fél óra és aludtam mint a tej.Amikor a második havi adagot mentem kiíratni,akkor mondta a háziorvosom,hogy jó lenne ám lassan abbahagyni a szedését.Szót fogadtam,azóta nem alszom,a természetes megoldást pedig nem találom,pedig keresem.Volt már átmeneti eredmény,de semmi nem tartott néhány napnál tovább és kezdődött minden előröl.
Hidd el nem makacsság inkább tehetetlenség.
Puszi!!!!!!!!!!
Szia Timi!
Még nagyon nagy az izgalom, és a megfelelni vágyás.
Egyébként Neki tetszik az ilyen szervezős, ügyintézős munka. Mindíg is ilyen volt. Érdekes, hogy abban maximalista amit szeret csinálni.
Jelenleg még inkább ismerkedik a feladatkörével.
Reklámozás, diákok beosztása, tanárok felkutatása, előzetes meghallgatás, elszámolások, támogatók, pályázatok, kapcsolattartás a nyelviskola többi tagintézményeivel. Ilyesmi. Sok utazás, szervezés.
Puszi Eda
Timikém!
Nekem seperc alatt sikerül elaludni, de megébredek , utána nehezen, vagy egyáltalán nem tudok visszaaludni.Tudom, hogy ez merénylet apával szemben, de bizony én bekapcsolom a tévét és éjszaka filmeket nézek, vagy bármi mást amit éppen sugároznak...így sugározom én a párom!
Lánykádnak gratulálok,a fizetéscsökkentés viszont kegyetlen döntés.Mesélted,hogy már most is keveset kerestek,de nem valószínű,hogy tudtok rajta változtatni.Tudod Nálunk is mindig a kisembernek kell összehúzni a nadrágszíjat.Szomorú,de ez van!
Bízzál a legjobban,puszi:Timi
Timike!
Minden reggel eszembe jutsz!!!!!! 9 órát legalább megalszom, és még mindig tudnék.
Nézd, nem vagyok buta nő, tudom, hogy nálad hirtelen bekövetkezett a hormonális változás, és ezáltal egy nagyfokú stressz érte a szervezeted, befolyásolja még az alvásod is.
De Timi, nem tudom, még mennyi erőt fektessek abba, hogy elmagyarázzam, hogy milyen veszélyes az, ha az ember ilyen krónikus alváshiányban szenved, mint Te. De Te olyan piszok makacs vagy, neked az ember hiába mond bármit, hogy menj orvoshoz a nátháddal, menj orvoshoz az alvásproblémáiddal, Te akkor se teszel magadért. Csak azért se.
Most bepipultam, ha megharagszol akkor megharagszol, az az egy vigasztal, hogy a saját magad makacssága miatt, és nem azért, hogy nem próbál itt mindenki rábeszélni az orvosra. Már sokszor gondoltam, hogy nem próbállak "megmenteni", mert minden szóért kár. Aztán meg azt gondoltam, hogy igenis muszáj, hogy elmondjam, ha kell, százszor is, hogy ez akár halálhoz is vezethet.
Tessék már rákeresni a google-ban, hogy mi is történhet veled, ha nem kérsz segítséget!!!!! Még az a kibaszott gyenge altató se lenne ilyen káros, elhiheted!!!!!
Nagyon pipa vagyok!!!!!! És csak azért, mert szeretlek, mert fontos vagy, dehogy tölteném itt az időt, ha nem érdekelnél!!!!!!!!
Egy kis megmosolyogtató!
Gyerekszáj:
- Állatkertben: "Nézd, hogy bogarásszák egymást a majmok" mutatja az óvónéni.
- Máté: "Én is így fogok majd csinálni........ha majom leszek"
Az élet nagy kérdései:
- Ha télen melegen kell öltözni, akkor nyáron meg hidegen?"
Rácsodálkozás:
-"Hű a csillagon ma mennyi ég van!"
Számfogalom:
A Balatonon úszkált két hattyú, a fiam azelőtt sosem látott még ilyet (4éves volt).
- mutatjuk a gyereknek " nézdd csak Pisti ott vannak a hattyúk"
-A bölcs válasz " nem is hat csak kettő"
(Úgy értette hat tyúk)
Puszi Eda
Ideát csupa rossz hírek keringenek a tanügyiek fizetésével kapcsolatban, az hírlik ugyanis, hogy még 25%-ot levonnak , ezek szerint fél fizetés!
Én már nem tudom ezt kommentálni, várom mikor robban a puliszka!
Jó hírem is van,mától jogosítványa van a lányomnak, na... már csak autó kéne!Valamiért az öreg székely esete jut eszembe: a jegy a zsebembe, a vonat mehet.
Szia Eda!
Műtét előtt nagyon jó volt az alvókám,kivéve akkor amikor nagyon elfáradtam.Műtét után már a kórházban képes voltam reggelig a plafont nézni,ott kaptam Dormicum tablettát.Kb.6 hetes koromig itthon is szedtem,aludtam éjjel-nappal.Abbahagytam,azóta kínlódok.
Komolyan gondoltam,hogy bevezetem a kötelező takarodót,pl.10 órakor fekvés.Lehet,hogy még formálható vagyok.
Volt tegnap sikerélmény az új beosztásban?Lelkesen mesélt az este Kisfiad a napjáról?
Puszi:Timi
Szia Timi!
A gyerekeket is így szokták!!! Mindíg ugyanabban az időben lefektetni! Egyszer csak megszokják, hogy aludni kell:))))
Ez csak vicc, volt, nem akarok gúnyt űzni a bajotokból.
Azért borzasztó, hogy mozogsz, tehát elfáradsz, rendszeres életet élsz, mindíg ugyan abban az időben tudsz lefeküdni, és semmi.
Ez a műtét után lett nálad, vagy előtte is így volt?
Puszi Eda
Szép estét, lányok!
Ma hosszabb volt a tanfolyam, a haszna sajna csak az, hogy jobban és többet fáztunk, ugyanis fűtés még nincs az oviban,nálunk nem a hőmérséklet a dönő, hanem a naptári dátum:októbet 15 előtt nem illik fázni!
Jucika,ezt ösztönből,vagyis kínomban csináltam.:)Látod sajnos Timikénél nem nyerő,sem a teát,sem a tejet nem tudja meginni.De sajnálom.:(
Jucika azt mondod egyek hozzá pulykahúst?Nekem nem probléma,már szinte bármit megeszek,megiszok,csak aludni tudjak.A kalória nem számít,18 éves korom óta 50 kg vagyok,de csak 156 cm.Jujj ne utáljatok érte,nagyon átérzem a gondját akinek vigyázni kell az evéssel,ez nálam örökölt,nem az én érdemem.
Szia Rozika,sok sikert!!!!!!!!A három dolog közül a tablettát le tudnám nyelni,amikor anno hízókúrára fogott az orvosom,akkor kellett szednem,ez 30 kilóval ezelőtt volt.A teából pár korty talán le menne,de a tejnek még a "szagát"sem bírom,soha nem tudtam meginni.
Érdekes dolog,régebben a kakaót szerettem,műtét óta annak is tej szagát érzek,egyszer próbáltam meginni,sajnos kijött.Furcsa gyomrom van.
Bár az édesség altatna,átaludnám az életem.
Most azzal próbálkozom,ha nem vagyok álmos akkor is lefekszem normális időben,egyszer csak-csak megszokom,hogy aludni kell.
Puszi!!!!!!!!!!
Rozika!!!!
A mindenit!!! Ezt ösztönből csináltad, vagy pedig tudatosan????
A magne B6-ot ugye be sem kell mutatni, ismerjük áldásos hatását. A citromfű.....gyógynövényes szakmai ártalom nálam....kipróbáltam már, tényleg hat. A tejben ott a triptofán. Ha ezt még valaki megspékeli egy szelet pulykahússal este.... Abban is a triptofán......
És ha valaki utánanéz, hogy az alváshiány mekkora hízáshoz vezet, és mekkora összefüggések vannak.....Csak tessék beütni ezeket a szavakat a gugli-ba: "alváshiány, elhízás"
Rozika, gratulálok, a lehető legjobb tanácsot adtad Timikének!!!!!
Én úgyis hiába beszélek. Köszönöm, és ügyike vagy.
Jucika
Sziasztok!
Timike képzeld olyan csoda történt,hogy az éjjel többet aludtam,mint máskor 1 hét alatt.Nem tudom mitől,MagneB6,ittam citromfű teát,10 körül meleg tejet.Ha gondolod próbálkozz vele Te is,nem tudom mitől aludtam,lehet mind a 3 kell együtt.Ma megismétlem,hátha beválik.Puszi!
Jó munkát Neked,köszönöm elviselhetően vagyok.
Puszi!!!!!!!!!!!
Én itten vagyok a dolgozóban:((
Jobban vagy Timikém?
Sziasztok!
Sikerült ma emberi időben hazaérnem,siettem hozzátok,de sehol,senki.
Szofi,siess meggyógyulni,bár Én már tapasztalom,hogy elég szívós vírussal van dolgunk.
Mindenkinek puszi:Timi
Marcsika !
Ildikónak leirtam mindent, majd elmondja, jó ?:):)
Tiszta nátha vagyok, busszal voltam de. a városban,és már alig vártam hogy hazavánszorogjak.
Szép napot Marcsika!
Kefekúra? Hát ha még szeretném is a piát...én csak bort iszom néha, rövidet kizárólag ouzo-t. A többitől kiráz a hideg! De szerencsémre ritkán betegszem meg így megmarad a pia. Épp ma délelőtt mentünk anyumékhoz a cefréér amit majd csak februárban vihetünk a főzdébe. Felőlem ha ott rohad a fán, az sem zavar...
Jóóóóóóóóóóó reggelt lámykák!!
Na hát ez nem volt szép engem a kicsit kicikizni!!!??, De IGEN nyáron farmerszoknyában szoktam mocira ülni és még hozzá rövidben. vagy is amilyet hordok. Naaaaaaaaaaaaa
De most lehet, hogy naciban fogok menni, mert kölcsön kérem a tesom mocis szerköját mert azért már kicsit hüvi van. De még meglátom lehet most is marad a farmerszoknya.
A Zumba pedig ugy van felépítve min a step erobik és minden tagodat megmozgatja. Mint tudjuk a tánc a legjobb alakformálló hiszen boldogan mosolyogva szakad rólad a viz és közben ku... jól érzed magad.
Ildi engem kinehagyj ebből a jógából!!!!!
képzeld találtam végre egy angyal clubot ahol sok előadás van és sok sok érdekes dolog. Ha van kedved gyere velem oda is. it van ujpesten az Ady oldalában.
Imisz én kefe kurát szoktam tartani és az kicsit helyre is szokot hozni. hehe)))))
Timi ne is törödj semmivel én is imádom a törpéket és az egész kertett tele tudnám rakni velük és a kis lápásaikkal. ma már jobban vagy??,
Ametiszt szombaton a reggeli vonattal megyek és ha áttjön értem ez a kispasi akkor kb délkörül lehetek nálad. De ha nem jelentkezem délig akkor már sajna nem megyek mert nem jött a moci értem.
Jucika drága boldog vagyok, hogy végre itt vagy és megint vidám vagy.
Szilvike végül is kibirtad kiscsaládod tegnap?? azért ne báncsd öket hiszen azért kellesz nekik mert Te vagy a mindenkié!!!
Szofi aki Judit is engemet is érdekel a meditáció és persze hozzá a jóga.
Margaréta kár, hogy neked nem tetstuj a Zumba jaja pedig imádni való.
Képzeljétek el az éjjel alig aludtam olyan nagyon fájt a csipöm és kisugárzott a térdemig is. MÁr nem tudtam hova tegyem a lábam járkáltam tornáztam az udvaron sátáltam vigyáztam a ház álmát szerintem azt hihették átcsaptam kutyába.
szerintem megint elmozdult egy csigolyám és ez okozza a galibát, ahogy elkezdtem gyógyítani magam azonnal örjönghetnékem volt a fájdalomtól tehát nem birtam elviselni a sok energiát. most is nagyon fáj de hát dolgoznom meg kell.
huuuuuuuuuuuuu de hoszzú lettem ezer bocsik érte
puszi
Jó reggelt! Végre süt a nap! Ezt már jobban szeretem.
Ametiszt, telefonos diszpécsert (is) keresnek. Ma kell bevinni önéletrajzot. Igazából valami bejelentett melót keresek mert már vagy 2 éve nincs "rendes" állásom. De előbb-utóbb lesz, ezt tudom. Optimistán állok a dologhoz.
Teknősök nem túl szépek az udvaron, el vannak dugva egy sarokba. A lényeg, hogy jól érezzék magukat ha már vannak. Én bírom őket amúgy, nem ugat, nem nyávog és nem hullik a szőre:) Zsófi lányom allergiás ezért lakásban csak szőrnélküli állat lehet. Cicánk is van de szigorúan csak kint!
Főnöködet nem ismerem, legalábbis így névről. Pedig már 20 éve itt lakunk.
Timike...annyit keresgéltem neked már az alvást segítő mindenféléket ...a fenébe, semmi normális, mindenre bogyókat akarnak adni és mindenre azt ígérik mint a fogyi tablettákra...rögtön hat, hu de hamar megoldja a problémád és hasonló marhaságok...
Szegényke így nem lehet létezni, egy idő múlva teljesen kikészül az ember!
Jucikám...megúsztátok akkor az ellenőrzést? Kiengedheted a feszültséget, vagy mi?
Na csomagold légyszi kis tarisznyába a héjas krumplit és a többit, az almát meg rekeszbe és indulj neki a Pécs felé vezető útnak, de gyorsan, mielőtt kihül a krumpli:))))))))))
Guglizzak rá a gyalogos útvonalra?:)))))) Hihihi
Sziaszia:))
Nem, én a Pizzagyárban vagyok:))) A főnökömék is Mislenyben laknak, Dei Kálmán a neje Petra:))
Nincs munkád? Jajj... mire gondoltál meló ügyben?
Jópofák lehetnek a teknősök, ímádom az állatokat, ha családi házam lehetne...álom álom...tele lennék állatokkal:))
Hihihi biztos szebbek a kertben, mint a Timike törpéi:)))))))))) Bocs Timikém:))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok