Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
szia!
igen, elég gyilkos, de hatásos! nekem bevált, csak annyiszor csináltam, hogy nem akarom megunni ezért váltottam most át egy kicsit, de lehet, hogy nyáron ismét előveszem!
Sziasztok!!!!
Csatlakoznék hozzátok ehhez a programhoz. Tegnap letöltöttem, volt hozzá edzés naptár terv is. Igazándiból márciusba kezdenék bele, tesómmal együtt, egyéb okok miatt...de addig is bemelegítek rá. Tegnap megcsináltam a fitt tesztet egész jól ment, utána félóra pihenéssel az első programot na ottt hááát igen, gyilkos egy program az már biztos, de tetszik!!!:D update elv szerint táplálkozom a kettő együtt csak jó eredménnyel járhat úgy érzem!:)
s.tec n.trition terméket!
ezt hol lehet venni? :D
Hát, nemtom szabad-e itt leírni a nevét, szóval a phentermines, sárga bogyórÓL van szó, amitől nem vagy éhes. :)
Nem először nyúlok hozzá, évekkel ezelőtt 8 kg-ot dobtam le vele, semmi bajom nem lett.
Te mit szedtél, amitől vakbélgyulladásod lett????? :O
priviben elküldtem neki :) de nem tudom, hogy elolvasta é! :)
milyen fogyitabit eszel? nem jók ezek, nekem attól lett vakbélgyulladásom anno! :(
Három nap alatt lement két kg végre, mondjuk nem az insanity miatt, mert azt mensi miatt skippeltem most...hanem a fogyitabi miatt, amire nem vagyok büszke ugyan, de legalább nem vagyok éhes és ki tudom hagyni a vacsit (úgy értem nem eszek akkora adagot mint ebédre) - nekem mindig így megy csak a fogyás, ha nem eszem este rendesen.
Neede én nem tudom neked itt megírni, mert sztem moderálják, a legutóbbi hsz-em is törölték.
Ne hagyd ki a vacsit, csak valami könnyűt egyél! nem jó, ha kihagyod, mert akkor megszokja a szervezeted akkor utána amikor ismét el kezdesz enni vacsit akkor raktározni fog és hízni fogsz! :(
egy kefirt, vagy joghurtot egyél vagy friss salit!
meg fog mozdulni, nyugi! :)
Kezdek megkattanni, egyszerűen nem mozdul meg a mérleg...
Igazából nincs nagy feleslegesem, 4-5 kgot kéne leadnom, de mintha bebetonozták volna. Régebben pedig mindig sikerült...
Lehet, hogy teljesen ki kéne hagynom a vacsit? :S Amúgy 8. napon tartok Insanityben.
Neeem, nincsenek. Maximum néhány éhes pók...
Kösziiii. :) :*
szia!
REmélem azért nincsen csontváz a szekrényedben! :)
beengedtelek a naplómba :) hajrá, dig deeper :)
Isten hozott! :) Anno én is emiatt a topik miatt regisztráltam ide. :D
Nyugi, minden kezdet nehéz. Ráadásul Shaun is mindig mondja, hogy ha nem bírjuk, álljunk le egy kicsit, igyunk, aztán próbáljunk visszaállni. Sok-sok kitartás kell ehhez a tornához, de meglesz az eredménye. :)
HAJRÁ!!!
Üdv!:)
Igazság szerint, csak e miatt a topic miatt regisztráltam ide...
Tegnap kezdtem...ma folytattam. És asszem meghaltam. Bár előtte már pár hete edzek itthon, de ez cseppet sem Béres A., vagy Norbi...
Mindenem fáj és nem tudom végigcsinálni a gyakorlatokat szünet nélkül, mert elfogy a levegőm, meg...
Meg. Hát remélem azért így is működőképes lesz a dolog, a végére rendesen (igazából az első negyed óra után is:D) szakad rólam a víz...:)
nézd, nekem megvan az eredménye! imádom, csak most már a Beachbody RevAbs-t csinálom!:) 2.napja!
megnézheted a naplómban, ha jelentkezel, hogy mennyit formált! sokat!
Szia!
ha jól csinálod 1000kcal-t is égetsz, én már égettem többet is vele, de csak a második hónapos edzésekkel! :) az a brutál
Sziasztok!
Lehet,hogy már írtatok róla,de ennyi hozzászólást visszaolvasni napokba telne...:)
Azt szeretném tudni,h.mennyi kalóriát lehet elégetni egy insanity blokkal...?
Előre is köszönöm,ha tud valaki segíteni!
beengedtelek! ezzel simán menni fog, hidd el, fitt leszel és baba is lesz :)
pont ezért szeretem, mert nem Réka vagy Norbi, hogy egy izzadság se perdül le róluk, hanem igenis szenvednek ők is, ez fog motiválni, főleg akkor amikor már meg tudod csinálni, ő meg nem :P érted amiről beszélek! 103kg-val kezdtem simán meg fogod tudni csinálni, és rajtam 30kg súly volt pluszban! :) de már nem, a képeimen is látszik, hogy alakít!
Köszi a választ, jelentkeztem a naplódba. :)
November környékére tervezzük a babaprojektet, addigra szeretnék 62-65 kg lenni és fitt, jelenleg 70 :( Bár be kell valljam elég riasztó a dvd-n látni azt a sok edzett sportos embert szenvedni.. akkor hogy fogom én bírni..? :O
szia!
Jelentkezz a naplómba, ott le van írva minden róla, mert én is insanity-zek már jó ideje, most csak a hasizom részét csinálom!
van egy naptár és azt kell követni!
Sziasztok!
Pár napja hallottam erről a mozgásról, a programot megszereztem de nem tudom hogy kezdjek neki. Addig világos, hogy az első napon a tesztet kell megcsinálni, utána mi van? Haladni sorban a videókkal és ha a végére érek előröl kezdeni? Baromi keménynek tűnik..
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok