Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Gondolom ezért állítottak le róla, mert nem használt, sőt rontott a helyzeteden. Egyébként én is eddig 3x mérettem.
1. Még nem szedtem semmit, nem diétáztam.
cukor 0': 3,5 mmol/L
Cukor 60': 7,1 mmol/L
Cukor 120': 5,3 mmol/L
Inzulin 0': <2 uU/ml
Inzulin 60': 23 uU/ml
Inzulin 120': 28,8 uU/ml
2. 3-as kezelés 2x750mg merckforminnal:
cukor 0': 4,2 mmol/L
cukor 60': 5,8 mmol/L
Inzulin 0': 8,7 uU/ml
Inzulin 120': 34,5 uU/ml
3. 3-as kezelés 3x850mg Merckforminnal closty stimu után:
cukor 0': 4,1 mmol/L
Cukor 60': 10,1 mmol/L
Cukor 120': 12,1 mmol/L
Inzulin 0': 3,4 uU/ml
Inzulin 60': 22 uU/ml
Inzulin 120': 130,1 uU/ml
Szerintem az első kettő között alig van különbség a harmadik meg rémes, ami a dokim szerint a stimulálás miatt lett ilyen cukorbeteg kinézetű, de szerintem a túl sok merckforminnak is köszönhetem. Ezután váltottunk Eucreasra aztán Competactra, de azóta sem terheltettem magam, mert mindig volt valami: stimu, műtét stb.
Tegnap amúgy annak hatására, amit a Mens-ről írtatok, visszakerestem a leleteimet és sírógörcsöt kaptam. Tavaly február 22-én az éhomi glükóz 5,6 volt, a 120 perces 7,4, mindkettő határértéken belüli, igaz közel áll hozzá. Jött az 500-as MET napi 3x, majd novemberben éhomi: 5,2, 120 perces 8. Váltottunk 850-es Merckforalra napi 3x. A legutóbbi leleteim: éhomi 4,8, 120 perces: 10,8!!!!!!!!!!
Mi a francot műveltek velem???
Bocs barnarizs, megpróbáltam utánanézni az előzményeknek, de annyira aktív fórumozó vag, hogy képtelen vagyok ennyi hozzászólást végigolvasni. :-)
Inkább kérdezek, remélem nem érintek nagyon kényes kérdést: kétszer már voltál terhes? És mi történt?
A szexet nem volt nehéz kerülni, mert ma ment dokijoz, és előtte 5 szxmentes nap van előírva. Szóval eddig könnyen ment.
Egyébként az előző két terhességemnél én is azonnal, telefonon megmondtam. Ezért akarom eztmost kicsit másképp. Semmi extra, nem vagyok oda a csöpögős, szirupos sztorikért :)
Kingus, nem szegény. Tudod, amiről nem tudunk, az nem fáj :)
Tuti nem rakja össze a képet, ilyen szempontból iszonyt szétszórt.
sziasztok!
én is lh tesztelek, du. teszek fel képet.
Nekem abszolút beerősödik pár napra, nálam pl. tegnap volt LH csúcs, a mai picit erőtlenebb.
Nálam ez jól működik, valami más van a háttérben, talán a hycosyn kiderül.
Én is úgy tudom, hogy 2-5 nap, tehát jó lesz a péntek vagy a hétfő is, amennyiben holnap délelőttig rendesen megjön.
Én az alvás mértékéről eddig nem hallottam hormonvérvétel előtt.
Sziasztok, bocsi, hogy csak kérdezni jöttem, de tudnom kellene, hogy a 3. napi vv-t melyik napokon lehet még megcsinálni. Eddig úgy tudtam, hogy 2-5. napon még OK, de nem vagyok biztos benne és most elkezdtem barnázgatni, bíztam benne, hogy akkor ma megjön és péntek a 3 nap, de ha már holnap jön meg, akkor bukott a dolog.
Másik kérdés, hogy megvan, hogy vv. előtt minimum mennyi alvás kell?
Gratu a babásoknak! :) és köszi a segítséget!
Kíváncsi leszek,hogy mondod meg és mit fog reagálni :)Nagy kíváncsi vagyok:)
Hogy véded ki a szexet?
Nekem is hétvégén kéne tesztelnem,de nagyon félek,hogy megint csalódok.Csak bimbi fájdalom van ami mensi előtt úgy is szokott. Hétfőn meg konzi lesz :(
Ma meg lesett a hőm,de szombaton pozi az lh teszt,kedden volt pe.
Ilyen a görbém:
Szerintetek?
Mandi,
ha úgy alakul, szerintem nézz majd vissza te is a természetgyógyászodhoz.
Én kifejezetten érzem, hogy erős folyamatok vannak a petefészkeimben, mióta voltam akupunktúrán! :)
"Szegény" pasi!
Mond el neki ma!! :) Hátha továbbgondolta már az apró jeleket, csak nem mert rákérdezni és titokban ő is rágja a kefét! :D
Nem bírnám... :-) Emlékszem, aznap, amikor gyanússá vált a kisfiam létezése, megvettem 3 tesztet, mielőtt dolgozni mentem. A Lurdy ház egyik WC-jében teszteltem mindjárt hármat. Hangosan visítottam, amikor megjelent a két csík és majd' megbolondultam, hogy még nagyjából 8 órát kellett dolgoznom, mielőtt elmonhattam bárkinek - mert nagyon a férjemnek akartam először.
Hogy tervezed?
Én semmit, de semmit nem tudok reggel bevenni, ami lenyelős, kapszulás.
Egyszer olyan rosszul lettem a reggel bevett vitaminoktól, hogy majdnem elájultam. Sokan nem bírják.
Hát... hmmm... lehet várok még egy kicsit... hétvégéig??? Vasárnapig??? Nem tudom... :)))
Komolyan mondom, biztos hülye vagyok, de úgy élvezem magamban a kis titkomat :))) meg olyan jó, hogy tervezgethetem, hogy hogyan mondjam meg. :)
Ma már kapszulával vettem be! Mennyivel jobb volt így! ;)
Napok óta émelygek, lehet a sok új reggel beszedett vitamintól?? (C vitamin, cink, most a méhpempő)Nem tudom..
Akkor a 10. napin csináltad először?
Hány naposak a ciklusaid? Ha 28-30, akkor még korai volt elkezdeni. Du. csinàltad és ugye nem ittál előtte min.2-3 órával?
Én ovu tesztből azt szerettem, ami kevèsbè èrzèkeny (40-es) mert az tuti akkor lett pozitív, mikor ovu volt. Nem kellett előtte törni a fejem, h negatív? Pozitív?
Sziasztok Mindenkinek! Duzsika, Barnarizs, hogy vagytok? De jó Nektek! :) De nekünk is az lesz, ugye, Lányok? :)
Egy kis segítséget kérnék: vettem ovutesztet (Gabriel). Nem igazán ismerem még, de tegnap és tegnapelőtt egy jóindulattal halványnak nevezhető csíkocska volt rajta, ma már semmi. A hőm lent van, tehát nem volt még peteérésem. Lehetséges, hogy visszahalványodik? Vagy ebben a hónapban nem lesz peteérésem? a 12. ciklusnapon vagyok...köszönöm a tanácsokat!
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?