Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
10696. Ágio8405 (válaszként erre: 10694. - Leó96)
márc. 17. 07:23
Akkor máris egyértelmű hogy nem hozzáértő orvosnál voltál. Csak ehgyomri értetekböl nem lehet megállapítani az ir-t. Sokunknak volt/van jó 0 perces érték de a terheltek màr magasak. Mindenképp kéne majd terhelés lehetőleg 3 pontos de az tuti hogy most nem fogod tudni megnézetni. Remélhetőleg pár hét múlva már igen. Na meg olyan endokrinologus aki tuti ért hozzá akit más ir-es ajánl.
10695. Leó96 (válaszként erre: 10694. - Leó96)
márc. 16. 19:38

Hetfon a teljes verkepnel meg ez volt amugy, nyilvan mivel ez nem magan volt, igy nem is vizsgaltak tovabb:


TSH supersensitiv megh. : 1,71 mIU/L 0,27 - 4,20

10694. Leó96 (válaszként erre: 10693. - Ágio8405)
márc. 16. 19:34
Nem szedek semmilyen jódos vitamint, sobol is minimalis mennyiseget hasznalunk otthon, sokszor meg is van szolva az etel ha jonnek vendegek hogy ki lett sporolva belole:) most elbizonytalanodtam :/ es igen csak ezekre az adatokra mondta azt hogy nincs IR. De attol tartok csutortokon nem tudok elmenni a jelenlegi egeszsegugyi veszhelyzet miatt, hiaba magan :(
10693. Ágio8405 (válaszként erre: 10691. - Leó96)
márc. 16. 16:45

A t3, t4 eleg alacsonyak. Mndekettö a maximumhoz közel jó. Ami fontos van-e tünet. Erre sajnos sok orvos azt mondaná hogy jó. Pedig a tsh nagy eséllyel csak plusz jod bevitel miatt ilyen jó. Szedsz jod tartalmú vitamint? Milyen sót használsz otthon?

0 perces inzulin 5-ig jó. Egyes orvosok 8-ig fogadják el. Csak ehgyomri értékekre mondta az orvos neked hogy nincs ir?

10692. Leó96
márc. 15. 21:51

Még kiegészítés, múlt hét hétfőn voltam egy teljes vérképen ahol mást is néztek, ott a glükóz:

Gluküz meghat.: 5,0 mmol/L 4,1 - 5,9


Ennél több adatot sajni nem tudok mondani, majd csüt:)

10691. Leó96 (válaszként erre: 10690. - Ágio8405)
márc. 15. 21:42

Ezen a héten megyek, csütörtökön ahol komplett IR-t néznek, a Synlabba. Pajzsmirigy szeptemberben volt nézve, ezek jöttek ki:


Éhgyomori glukóz (plazmából): 4,1 mmol/l (3,8-6,0)

Inzulin 5,8 mIU/l (3,0-25,0)

Inzulin rezisztencia (HOMA index) 1,08 (0,00-2,00) - egyszeri vérvétel, itt nem csináltak terhelést, ez ugye most csüt lesz)


Pajzsmirigy:

TSH 0,880 mIU/L (0,550-4,780),

FT4 12,87 mIU/l (11,50-22,70),

FT3 4,35 pmol/l (3,50-6,50)


Ciklus 4. napján volt a vérvétel így:

FSH 7,0 IU/L (2,5-10,2),

LH 7,4 IU/L (1,9-12,5)

Prolaktin 167,0 mIU/l (38,0-430,0)

Ösztradiol 96,9 pmol/l (71,6-529,2)

Progreszteron 1,17 nmol/l (0,00-4,45)


Picit fura ezeket megosztani a nagyvilággal, de nekem már úgyis mindegy :D

10690. Ágio8405 (válaszként erre: 10689. - Leó96)
márc. 15. 21:10
Mindneképp hormonális oka van. Olyan nincs hogy midnen ok de így menstrual valaki. Sajnos te eg kevés a hozzáértő orvos. Mikor volt utoljára terhelesed? Pajzsmirigy labor milyen lett? Remelem nem csak tsh-t néztek.... ráadásul ahhoz sem ért sok orvos mert az újabb tanulmányok alapján elavult a régi ref határ. T3,t4-nél meg nem mindegy hol van ref határon belül. Ezekkel sajnos kevés orvos van tisztába.
10689. Leó96 (válaszként erre: 10688. - Ágio8405)
márc. 15. 09:48
De nincs pcom es a legutobbi eredmenyemen (mult het hetfo) a cukrom is tokeletes volt. Ahol alacsony volt az a cukorterheleses anno 2016-ban, lehet felrevezeto info volt. Akkor azt mindta az endokrinologus hogy tobbszor kellene a nap folyaman ennem. Nincs pcom es IR sem, pajzsmirigy is tokeletes. Ezert is vagyok ennyire tanacstalan hogy akkor megis miert van az h mint egy gorbe ossze-vissza menstrualok 32-60 napos ciklusokkal.
10688. Ágio8405 (válaszként erre: 10686. - Leó96)
márc. 14. 22:05
Pco nincs ir nélkül. Ha alacsony a cukor az pont a kelleténél magasabb inzulin szint miatt van. Ezzel menj hozzáértő endokrinologushoz, sajnos sok nem az 😞 az inozitol kb 60%-nak ront az ir-en.
10687. Leó96
márc. 14. 16:30
Ja ez kimaradt, magneziumot es b6-ot is probaltam, a teljesseg kedveert:)
10686. Leó96
márc. 14. 16:27

Sziasztok! Elore is bocsi az ekezetekert es a hosszu szovegert de elegge elkeserdetten irok nektek. Majdnem az osszes oldalt vegigolvastam, ezert is merem remelni azt hogy megerto kozossegre/kozonsegre talaltam. Az en sztorim a kovetkezo:

19 evesen talaltam egy csomot a jobb mellemben, kiderult hogy fibroadenoma, ezt muteti uton eltavolitottak, mindemellett fogamzasgatlot irt fel az orvosom hogy tegyuk rendbe a petefeszkem ugyanugy tele volt apro cisztaval. Emiatt pcos gyanus lettem, elkuldtek a szokasos kivizsgalasra. IR negativ, inkabb picit alacsony volt a cukrom, Pajzsmirigy es minden mas tokeletes. Nem szorosodtem, eletemben pattanasos se voltam, 49 kilo voltam (az erettsegi meg a mutet melle kellett fun-nak, persze h alig ettem). Igy kizartunk mindent, tobb mint egy evig szedtem fogigatlot, cisztak is eltuntek. Sajnos a fogigatlo miatt (valoszinu viz is) de feljott ram tobb mint 5-10 kilo, egyszeruen hiaba jartam kondiba izzadni se ugy izzadtam ahogy kellett volna, elnyomott, stb igy utanaolvasva a dolgoknak inkabb amellett dontottem hogy abbahagyom. Mindemellett volt egy szakitasom is igy a kezdeti feljott kilok hamar lementek, 46 kilo voltam (163 cm), megjott ugyanugy a mensim csak kesobb.


Viszont ahogy teltek a honapok azt vettem eszre hogy valami mas lett. PMS tuneteit vettem eszre, puffadas, szekrekedes, duzzadt mellek, zsiros bor, pattanasos is lettem. Konkretan akkor voltam boldog ha megjott es utana tartott ez az orom es komforterzet a boromben 1 hetig, es kezdodtek a problemak elorol. Nogyogyaszommal konzultalva nem akartam visszaterni a bogyora igy termeszetes uton megkozelitve: ettem cinket, kalciumot, d-vitamint, halolaj+e-vitamint, kiprobaltam mensiteat, akkor cicka es palastfu es tarsait. Emellett premenst is szedtem de nyilvan a csodara varva nem szedtem 3 honapig turelmesen hanam inkabb ossze-vissza, tudom ezt nem szabad. Semmi se segitett. Aztan elkezdtem a WTN Baratcserje kremet es progreszteront hasznalni aminek koszonhetoen lett egy 60+ napos ciklusom ahol mondjuk nem volt barna folyas. Mino orom...Mindezek mellett normalis a progreszteron es osztrogen szintem, amikor neztuk fsh picit nagy volt, LH normalis. D vitamin tokeletes, prolaktin is oke.


Aztan a WTN oldalan kutakodva megtalaltam a myo-inizitolt es ezt az oldalt. En inofolic helyett inofemet vettem. Most tartok az elso doboz vegenel, ciklus 16 napjan kezdtem el inni napi kettot tekintettel arra h atlag 44 naposak a cikusaim, hogy leroviduljenek. 22 napon gyonyoru atlatszo folyasom volt, erzodott a peteeres kornyeke, nagyon boldog voltam. Most tartok a 38 napon es alvadtver jellegu barnas folyasom van, nem akar megjonni, es nagyon el vagyok keseredve. Azt meg hozza kell tennem hogy heti negyszer jarok cardio jellegu edzesre, ketto futas/hegymenet es ketto csoportos spinning ora tehat meg mozgok is. Megjonni nem akar, allandoan zabalok es belekerultem egy onutalati spiralba. Hozzateszem 24 eves vagyok, babat nem szeretnek, de szerintem ha akarnek se lehetne ilyen adatokkal. Utolso otletem meg az, hogyha megjon akkor az Inofem mellett rendszeresen es odafigyelve elkezdem 3 honapig hasznalni a WTN baratcserje kremet. Kerlek segitsetek ha van barmi jo tanacsotok mert nagyon bosszanto hogy a korombelieknek semmi problemajuk ezzel (vagy csak nem mondjak) nekem meg konkretan mar ekorul forog az eletem :(

10685. K_Kinga
márc. 10. 16:15

Sziasztok!

Ma nekem is ezt írta fel a nőgyógyász, még csak PCOS gyanú van, még ezután kell menjek vérvételre stb.

Úgyhogy ha valakinek feleslegessé vált,én szívesen átvenném. :)

10684. nadine81 (válaszként erre: 10676. - Honey38)
márc. 9. 10:44
Szia. Ha még aktuális, igen, én ittam az inofolicot folyamatosan. Peteérés serkentők mellett is már és a terhesség végéig, elsősorban a cukrom és az inzulin rezisztencia miatt is. Szép egészséges babám lett, 4.terhességből első baba, inszeminációval sikerült végül :)
febr. 17. 19:36

Sziasztok!

Nekem tavaly év elején kimaradt a mensim, kiderült, hogy pcom van. Akkor a nőgyógyász javasolta az inofolicot, napi kettőt kellett innom. A mensim helyreállt. Ittam több mint egy félévig az Inofolicot. Aztán úgy voltam vele, hogy csak megnézetem magam egy endokrinológussal.

Az endokrinológus első mondata az volt, hogy a nőgyógyászok egyből az Inofolicot szokták javasolni. Ő a Normoxilt ajánlotta, ez olcsóbb, viszont ugyanolyan hatásos, mint az Inofolic.

Azóta nem iszom az Inofolic port. Viszont itt maradt másfél dobozzal, 2022-es lejáratú.

Szívesen átadnám valakinek. Ha pesti vagy, az lenne a legjobb, valami tömegközis csomóponton vagy bevásárlóközpontban át is tudnám adni. Sajnálnám, ha ez a drága vitamin itt menne tönkre a szekrényben.

10682. Vacakos (válaszként erre: 10674. - Greti85)
febr. 9. 10:17

Szia!

Nekem napi kettőt kellett innom,mert egyáltalan nem volt peteérésem. A dokim azt mondta ha lett volna peteérésem de tegyük fel szabálytalan a ciklus akkor elég egy, de peteérés hiányában napi kettőt kell inni.

10681. Melindaa2
febr. 2. 17:00
Sziasztok. Ahogy láttam van egy pár kedves kommentelő aki a megmaradt Inofolic, folandort tovabb adna. Sajnos nem akar összejönni a baba. Az orvosom javasolta nekem, es a paromnak ezeket az etrendkiegeszitoket.Esetleg aki megválna a maradektol. En szivesen átvennem. Termeszetesen nem ingyen. Szép estét. :)
10680. Lizi5 (válaszként erre: 10679. - Ágio8405)
jan. 19. 16:26
Köszönöm szépen! Igen egyeztetek.
10679. Ágio8405 (válaszként erre: 10678. - Lizi5)
jan. 19. 08:47
Szedd, a hányás nem csak terhessegtol lehet radadul legtöbbekbek nem is jön ilyen korán. Mindenesetre legbiztosabb ha beszélsz az orvossal aki ajánlotta és ő döntse el szedd-e tovább.
10678. Lizi5
jan. 19. 05:59

Sziasztok! Újabb helyzetjelentés és kérdés. Én voltam az, aki a segítségeteket kérte, mert az aknék (PCOS) sokkal jobban kijöttek 1,5 Infolic szedés után, nagyon látványos volt. Most újabb tünetem van és már 4 hete szedem,de csak napi egy tasakot. 4 nappal előbb jött meg. Tegnap reggel hánytam és azt gondoltam terhes vagyok, mivel sosem szoktam erre most hajnalban vérzek. Szerintetek ez normális? Tapasztaltatok ilyet?

Érdemes beszedni a maradékot?

Hálásan köszönöm a válszotokat!

10677. Ágio8405 (válaszként erre: 10676. - Honey38)
jan. 15. 22:03
Kérdezd meg az orvosod de legtöbb nem engedi én azt hallottam eddig.
10676. Honey38
jan. 15. 19:27
Sziasztok, Inofolicot stimuláció alatt is lehet alkalmazni?
10675. Iko (válaszként erre: 10673. - Greti85)
jan. 15. 09:08
Irtam privibe.
10674. Greti85
jan. 14. 21:21

Sziasztok


Miért van az hogy valakinek napi 1 , valakinek napi 2 kell? Mindenkinek mást mondanak?! Dobozon is napi 1 por van.

10673. Greti85 (válaszként erre: 10672. - Iko)
jan. 14. 21:18
Szió. Én elfogadom ha még megvan!
10672. Iko
jan. 14. 15:49
Sziasztok! Ha valakit érdekel tasakos Inofolic, nekem maradt majdnem egy dobozom, elajándékoznám. 2022 a lejárati dátum.
10671. Iko (válaszként erre: 10664. - Dcba79fc89)
jan. 11. 07:56
Szia, kérlek írj privátba és pontosítunk Pesten helyszínt.
10670. Valentin (válaszként erre: 10176. - Viráganya)
jan. 10. 10:06

Szia Viráganya.

Én most vagyok 43 éves tavaly nyáron el kellett venni a babámat sajnos nem volt szívhang. Spontán sikerült teherbe esnem pár hét után. Nyár óta szedem az inofolicot de még semmi. Van jelentősége szerinted hogy étkezés előtt vagy után kell bevenni?

Köszönöm válaszodat.

10669. Leila88 (válaszként erre: 10667. - Ágio8405)
jan. 9. 20:34

Nekem már majdnem minden volt (kivéve átjárhatósági). Progeszteron alacsony. Ezen kívül semmi bajom, van rendesen peteérésem stb. 2 gyerekem van előző házasságból, közös még nincs. 31 éves vagyok nagyon szeretnék egy utolsó picit :( Párom viszont nem akar elmenni semmilyen vizsgálatra, mert azt mondja, hogy ha nem jön össze természetes módon, akkor ennek így kell lennie (neki nincs gyereke). Szerintem ez hülyeség, de 52 évesen nem fogom tudni meggyőzni... (Ja és csak hétvégente tudunk együtt lenni a munkája miatt).

Sajnos sokat ront a dolgon, hogy a legjobb barátjának mindkét gyereke lombikos és mindkettő sérült. Hiába mondom, hogy ez nem a lombik miatt van...

Úgyhogy részemről mindent bevetek amit tudok, aztán lesz ami lesz.

(szedek terhesvitamint, próbáltam méhpempőt, barátcserjét, cickafarkfű teát, progeszteron krémet, CBD olajat..) ma voltam ultrahangon és az egyik petefészkemben egy bevérzett sárgatestet láttak csak. Úgyhogy ez a hónap is elúszott, nagyon magam alatt vagyok :(

Az Inofolicot sokan dicsérték, egyik barátnőm PCOS és IR, plusz pajzsmirigy alulműködés mellett az Inofolic-kal lett babás :)

10668. Leila88 (válaszként erre: 10666. - Panna07)
jan. 9. 20:21
Kösziii szépen, mennyiért adod? :)
10667. Ágio8405 (válaszként erre: 10663. - Leila88)
jan. 9. 20:06
Milyen vizsgalataitok voltak? Miket probáltál? Van ismert gond?
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook