Innál most csapvizet? (beszélgetés)
Jaj te! :D
Jól van, nem versenyzek veled. :)
De azt ne felejtsd el, hogy nem egyforma az emberek szervezete. Ami neked esetleg nem használ, az másnak segíthet, vagy épp fordítva.
Az immunrendszered erősítésére lehet elég volt ezek pótlása, amik hatására megszűntek a panaszaid és ezek hatására erősödött az immunrendszer. Ha az immunrendszer erős, akkor nem vagyunk betegek:)
Én sem voltam évek óta még megfázva sem, pedig én nem méregtelenítek.
Így van!!!!
Főleg a magnézium!!! :)
Az sem a méregtelenítés miatt javult.
A savtúltengés legtöbb esetben reflux, amire mint írtam léteik gyógyvíz is.
Szerintem meg a magnézium és a kálcium volt a lényeg:)
Amiket leírtál, azoknál mind ezeknek a hiánya okoz ilyen tüneteket.
Ez mekkora baromság!
Ennyi erővel bármi függőséget okoz. Nem, nem lesz agresszív senki a cola hiányától. Tudom, mert én van amikor sokat iszok s ha leállok, akkor sem lesz semmi bajom.
A fogakat sok dolog károsítja, főleg, ha a szájhigiéniás szokások és a genetika nem jó.
A cola ivása után nem szabad fogatmosni, ahogy kávé és tea után sem, és persze nem azért, mert foszforsav meg kálcium+ egyebek, hanem simán azért, amiért sok étel után sem ajánlott. A fogzománcot kicsit fellazítja, és ha fogatmosunk rögtön utána, akkor szétsikálhatjuk a fogainkat.
Utálok magammal jönni:) 40 felett vagyok már. 2 fogam hiányzik, a többi szép és egészséges, a csontjaim nem ritkulnak, nem vagyon ráncos, stb.
Pedig ha az ilyen leírásokat nézzük, már régen meg kellett volna halnom, vagy jó esetben múmiaként kellene élnem. Mert nem csak colát szoktam inni, de még sok cukrot is fogyasztottam, sőt a mai napig elég sok csokit eszek. A fogorvosom teljesen elégedett a fogaimmal és azt mondta, hogy örülne, ha sok fiatalnak ilyen fogai lennének, pedig én szoktam kicsit "hisztériázni" a foagaim minőségének romlásától:)
Tény és való, hogy hízlal, ha naponta több litert iszunk, de ha naponta megeszünk mást jó nagy mennyiségben, akkor az is, illetve az is hízlal, ha nem mozgunk, csak ülünk a TV előtt.
A csontritkulás attól van, hogy nem fogyasztunk elég kálciumot és a kor előre haladtával nem is tudjuk rendesen "feldolgozni". A szükséges kálcium mennyiségét a korunk is befolyásolja. Ahogy korosodunk egyre többet kell bevinni és mozogni kel hozzá, és nem úszni, mert a kálcium "keringést" a felhajtóerő akadályozza.
Na, nem írom tovább:) Mindenki gondoljon, amit akar. Szerintem a lényeg mindenben a korlátok. Az evésben, üdítő ivásban és az édesség fogyasztásában is.
Én sokkal rosszabbnak ítélem meg az energia italokat, persze csak azért, mert a szagától a gyomrom is forog, ha nem tudom a szagát elkerülni, akkor hányok is...
Ha lehetek indiszkrét,akkor nevezzük nevén a gyereket!!
Mi volt a betegség és hogy javultál a méregtelenítéstől?
Gyomorfájásra: ki kell belőle keverni a szénsavat, és kb. 1 dl-t meginni.
A vért nem viszi ki, az, hogy a rendőrség ezzel takarítana baromság.
A vége a legjobb :
Mire jó akkor a kóla?
A cola emberi fogyasztásra nem, viszont sok minden egyébre igen hasznos, pl:
Vízkő eltávolítására, wc-ről, kádról, mosdókagylóról, edényekről stb.
Kipróbáltuk! Valóban oldja, működik!
Rozsdafolt feloldására, rozsda lemaratására tárgyakról
Kipróbáltuk! Valóban oldja, ez is működik!
Vér, vérfoltok eltávolítására betonról, úttestről (balesetek után a rendőrség is ezzel tisztítja meg az utat)
Ezt nem próbáltuk ki, de amint lehetőségünk adódik, megtesszük.
A szervezetet szerencsére nem lehet se lúgosítani, se savasítani, ahogy itt valaki írta nagyjából hülyebiztosan működik.
Aki ásványvizet iszik érdemes nézni az ásványianyag összetételt és időnként váltani, ismert betegségeknél, pl. vesekövesség még egyéb szempontokat is figyelni.
Ha hihetünk a címkéknek, akkor a legtöbb ásványvízben sok valami. Pl. a nátrium.
A lúgosításban nem hiszek. Épp a napokban láttam egy műsort, hogy mekkora néphülyítés ez. Ha lúgosítani kellene, akkor hamar meghalnánk, hiszen kiteszi ezt? Ez olyan mint a méregtelenítés. Azt sem kell csinálnunk, hiszen a szervezetünk elvégzi...
Hát igen, én sem szeretem a klórt érezni bennük. De talán ha azt kivonják belőlük, akkor úgy vagyok vele, hogy talán más káros anyagokat is kivonnak belőlük...
Amúgy én az enyhén lúgos ásványvizekre szavazok, mint pl. a Spar Verde vagy a Tesco Fitt Aqua, és ezek nem is olyan drágák.
Gondolom az íze attól függ, hogy a klórt mennyire vonják ki belőle.
Én szeretem a csapvízet, de nem mindenhol iszom meg, mert érzkeny vagyok a klórozásra.
4. 14. 15. 18. kerületben igen, de máshol ásványvízet iszok. Külföldön mindenképp.
Én is próbáltam többféle ásványvjzet, de nekem nem ízlenek. A szénsavmentesek íze nem jó szerintem, szénsavasban pedig csak a Mizse vízet iszom meg.
Hát azért ezt csak nem merik megtenni... :S
Mondjuk én ásványvíz és ásványvíz között is érzek különbséget, nem egyformák az ízük, pedig én már majdnem az összeset kipróbáltam. Volt olyan köztük, amelik kicsit hasonlított a csapvíz ízére, de olyanok is, amik lágyak, selymesek voltak, mint pl. a Visegrádi. Sőt kissé meglepően az olcsóbb árkategóriájú ásványvizek között is találni egész jó ízűeket.
Detto ugyanezen a véleményen vagyok!!Nem egy,nem kettő fajta ásványvizet ittam már,de egyik sem volt másmilyen mint a csapvíz!!!
Simán megmerik tenni,elvégre az üzlet az üzlet!!!
Szerintem nem egészséges. Ha igazi ásványvíz, akkor lehet valamire jó, de rendszeres ivásra nem, mert lehet vannak benne olyan ásványi anyagok, ami miatt probléma lehet. Pl. vesekövesedésre hajlamosít.
Én egyébként azt gondolom, hogy a legtöbb ásványvíz sima csapvíz beletöltve flakonba és arra ráragasztva a címke.
Ha veszek ásványvízet, akkor az szénsavas, és azt sem azért veszem, mert ásványvízet akarok inni, hanem azért mert szódát akarok inni:)
Persze tudom most sokan azt mondják, hogy nem merik megtenni, hogy csapvízet rakjanak a flakonba...
További ajánlott fórumok:
- Mit innál most legszívesebben?
- Ihat-e a csecsemő csapvizet?
- Az angolok miért vannak azon meglepődve, hogy mi csapvizet is iszunk?!
- Mikortól ihat egy kisgyerek forralatlan csapvizet?
- Ti meddig forraltátok a csapvizet a babának?
- Mivel tudnám eceten kívül a vasalómat vízkőoldózni? Én bamba mindig csapvizet töltöttem bele és most ott járok hogy egyáltalán nem gőzöl