Ingyenes termékminták (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma megkaptam a tündérretikültől a mintákat! Már nem is emlékszem mikor kértem de jó rég!
:)
Gondolom azért 25 éves a felső korhatár, mert a fiatalokat akarják rászoktatni a kontaktlencsére. Szerintem sokkal jövedelmezőbb nekik ha valaki kontaktlencsét vesz, mintha szemüveget. Mert ugye egy szemüveget lehet évekig is hordani, de a kontaktlencsét azért elég sűrűn kell vásárolni.
Nekem nincs rá szükségem, de az egyik munkatársam elment és tényleg 3 havi adagot a "cuccokkal" ingyen kap. Ma megy érte :))
ez a 25 éves felső korhatár nem tudom kinek az agyában pattant. De eszerint én már nem igényelhetem
hol lehet ingyenes termékmintát rendelni
Regisztrálni kell az oldalon és az ofotértekben lehet átvenni az ajándék lencséket+ingyenes szemvizsgálat, folyadék és tartódoboz a lencséhez.
www.kontaktlencseproba.hu oldalon 16-25 év közöttieknek ingyen 3 havi próbalencse. Az akció okt. 5-ig tart.
Szia!Azt nem tudod hogy lehet a regisztrációt törölni???
Libresse (regisztráció után)
[link]
Szeretném összegyűjteni minél több helyről azokat a címeket, ahonnan ingyenes mintákat lehet kérni.
[link]
én ezt ismerem bár még nem használtam
Tud valaki ingyenes fotó előhívást?
Sziasztok! Én tündérretikülön az egyik fórumban ezt találtam:
Kedves Tündérek!
Elnézést kérünk azoktól, akik nem kapták meg a mintát, és köszönjük eddigi türelmeteket. Felkutattuk a problémát, és arra szeretnénk kérni benneteket, hogy küldjetek egy levelet a www.tunderretikul.hu/help.aspx oldalról az ügyfélszolgálatunknak, amiben a „termék” mezőt is kitöltitek (bármit megjelölhettek, az a lényeg, hogy minden mező ki legyen töltve).
Így mindenképp megkapjuk az üzenetet és a minták után nézhetünk.
Köszönettel:
A Tündérretikül csapata
Én megpróbáltam, majd kaptam egy e-mailt, melyet meg kellett erősítenem, és most elvileg küldik. :)
nekem pont ma küldték meg onnan a mintákat, még többet is, mint amit kértem:)
szerintem a napokban mindenki megkapja, nyugi:)
Sajnos én is így vagyok vele, hogy már kb 2 hónapja kértem és azóta semmi :(
én a tündérretikültől még semmit nem kaptam pedig minden mintából rendeltem:(
Idén lesz az ntk-nál tanári zsebkönyv?
[link]
ezt itt találtam és rákattintottam :)
Ma nekem is megjött az kvízajándék dvd :)
Sziasztok!
Nekem meg is jött ma a dvd, ingyen!
De ha elolvastátok volna a szöveget amit a kvíz végén kiírt, akkor tudnátok hogy nem is ott ajánlja fel hogy válassz dvd-t, hanem a kvíz alatti menüpontban van olyan hogy kvíz dvd-k, és ott kell kiválasztani a 3 dvd-ből a neked tetszőt, és a megrendelésre kell kattintani. A megrendelésnél a megjegyzés rovatba be kell írni, hogy kvízjáték, de ezt is kiírta amikor kitöltötted a kvízt. A történelem titkai - egyiptomiak kvízt kell kitölteni.
Én válaszoltam a kvízre. De nem adott ki olyat hogy válasszak.
3 DVD-ből lehet választani. A dvd-t is ingyen kapot. Én már kaptam egyet és ingyen volt. Csak annyi, hogy buborékfóliás borítékban küldik, de a postának így is sikerült ripityára törnie a dobozát. A mi postásunk meg belegyömöszölte a postaládába. Még szerencse hogy a dvd-nek nem lett semmi baja.
További ajánlott fórumok: